keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Stressilevel 101 | KOHTI ÄÄRETÖNTÄ, JA SEN YLI!!

Mulla on luonnoksissa odottamassa viisi tekstiä ja päässä miljoona ideaa uusille aiheille, mutta nyt on pakko laittaa ne asiat OIKEASTI tärkeysjärjestykseen ja miettiä mikä on tässä tilanteessa järkevää.


Epätoivoinen yritys huijata alitajuntaa.


Kuukauden sisään pitäisi suorittaa kuusi tenttiä ja osallistua kahteen seminaariin, joissa täytyy olla sekä itse esiintymässä, että arvioida eli opponoida yksi esitys ja siihen liittyvä kirjallinen työ.

||Korjaus klo 22:20 ; Yhteensä VIISI tenttiä ja KAKSI opponointia. ||


Tästä mun BULLET JOURNAL-harrastuksesta on ollut oikeasti hyötyä! 


Edellisessä tekstissä mainitsemani Pomodoro-tekniikka tullee siis olemaan kovassa käytössä seuraavien viikkojen aikana. Tämän rutistuksen jälkeen alkaisikin sitten kuuden viikon mittainen harjoittelujakso, jonka saan onnekseni suorittaa täällä Kuopiossa. 

Tulin siis vain kertomaan miten kovasti mulla on kaikkea muuta, ja siksi blogi joutuu nyt jäämään hetkeksi taas kakkoseksi. Instagramissa päivittelen kuulumisia useammin, ja erityisesti niitä kiukunpurkauksia on luvassa siellä. 


Kaikki ei mene aina niinkö siinä yhessä suomenruotsalaisessa näpertelyohjelmassa jota Ylellä näytetään.


Niin kuin esimerkiksi tänään, kun luulin että luennot alkavat vasta klo 12, mutta mulle kerrottiinkin että koulussa pitäisi olla jo kello 10, 

bussiin juostessani tajusin, että jätin aamiaiseksi tarkoitetut eväsleivät ja termospullon keittiön pöydälle, 

ja vielä kirsikkana kakun päällä huomasin koulussa, että kaikki materiaalit luentomonisteita ja läppäriä myöten, jäivät kotiin. 

Mikä ihana tekosyy lintsata loppupäivä ja ottaa kahden tunnin päikkärit!


Kyllähän tässä seurassa kelpaa pötkötellä.

Siis,
 oekkeen
 aarinkoosta syksyä 
vuan kaakille,
 palattaan asijjaan
 paremmalla aekkaa!

1 kommentti:

  1. Mainitsemasi pomodoro-tekniikka opiskelussa oli itselleni aivan uusi juttu. Sen verran fiksulta vaikutti, että täytyy testata opiskeluihin.

    VastaaPoista