maanantai 21. elokuuta 2017

Sipsarista solakaksi?Yllä olevan tilanteen äärellä keksin ehdottaa Heidille, että alkaisin yhdeksi blogin vierailevaksi kirjoittajaksi. Tässä sitä nyt sitten ollaan, pitkän ja antoisan yhteistyöprovikkapalaverin jälkeen. 

No, kuka täällä nyt sitten huhuilee? Olen Heidin kanssa samalta pitäjältä lähtöisin, nykyään pääkaupunkiseutulaistunut pessimisti, joka kokee maailman tuskaa milloin mistäkin. Sitä ei tänne teidän onneksenne tulla kuitenkaan kauheasti vuodattamaan. Tärkeimpiä asioita mulle on eläimet, mummoilu, matkustelu ja kalja.


Heidin kanssa ollaan tuusattu yhdessä jo vuodesta -98 vai -99, Heidi korjatkoon! Seurankunnan leiri toi meidät yhteen, ja siitä lähtien ollaan kikateltu ala-asteen takapulpetista toimien kuin yhteinen mieli. Tai no, mä en nyt rehellisesti muista oltiinko me siellä leirillä koskaan oikeasti samaa aikaa, mutta ainakin se toimi hyvänä jäänrikkojana. Vaikka välimatkan vuoksi nykyään nähdäänkin hieman harvemmin, kyllä me silti yhtä uskollisesti päätämme toistemme lauseet, niinkuin ollaan jo vuosia tehty. Heidin äiti on myös ihana, ja leipoo maailman parasta BULLAA.

Ja sitten sitä #fitnesspaskaa. Mulla on aina ollut milloin minkäkin paikkakunnan salikortti lompakossa ja olen pyrkinyt urheilemaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Muutettuani ruokavalioni täysin vegaaniseksi painoni tippui hurjasti ja olo parani todella paljon. Liityttyäni kuitenkin Facebookin sipsareihin (sipsikaljavegaanit) paino alkoi salakavasti nousta ja kunto rapista.  Tajusin että mun ei tarviikkaan syödä vaan inhottavan mautonta ja tylsää ruokaa! Kehonkoostumusmittaus oli viimeinen naula arkkuun: metabolinen ikä oli noussut 34 vuoteen, kroppa kärsi kuivuudesta ja painoa oli kertynyt noin vaan 10 kiloa lisää. Mittauksen jälkeen taisin mennä kaljalle.

Nyt tavoitteena olisi karistaa nuo kertyneet kilot pois, ja ilmoittamalla tämän näin julkisesti kymmenien tuhansien lukioiden nähden tavoitteessa on ehkä helpompi pysyä. Blogiin kirjoittelen tästä henkilökohtaisesta Via Dolorosastani, jaan ruokareseptejä ja kerjään lisää sponsorisopimuksia. Tänään testasinkin jo minulle uutta kuntonyrkkeilyä, ja väittäisin että kyllä tämä tästä lähtee, ja läskit myös!

Koska olisi itsepetollista ja jopa suorastaan pöyristyttävää väittää, että ruokavalioni koostuu pelkästään pitsasta, kaljasta ja sipsistä, jatkossa löydät tekstini tunnisteella Viivin viinidieetti.

Palaamisiin!


1 kommentti: