torstai 31. elokuuta 2017

Hirviä hädrelli!


Seuraa lyhyt ja sekava tilannekatsaus ensimmäisiin päiviini uudessa kotikaupungissa! 
Rehellisesti sanottuna, en ole ehtinyt ajattelemaan blogia tällä viikolla ollenkaan. Juuri ja juuri olen ehtinyt ja muistanut hoitaa kaikki juoksevat asiat kuten opiskelutodistuksen, bussikortin hankkimisen, syömisen, nukkumisen, koulussa käynnin ja luokkakavereihin tutustumisen paikallisissa kuppiloissa.

Eka viikko kuopiolaisena on kaikesta kiireestä huolimatta ollut tosi kiva. Maanantaina lenkkeiltiin mun koululle, jotta tiedän mihin keskiviikkoaamuna tulen. Tiistaina ostin bussikortin vuorokaudeksi ja ajelin ristiin rastiin Kuopiota (no oikeasti kolusin läpi vain tärkeimmät reitit, eli keskusta - koulu, koti - keskusta ). Onneksi täällä joka paikkaan on niin lyhyt matka, ettei haittaa vaikka joskus eksyisinkin väärään suuntaan menevään bussiin tai kokonaan väärälle linjalle. Tuleepahan kaupunki tutuksi!

Miau-kissa on ollut korvaamaton apu muun muassa tulevaan opiskelumateriaaliin tutustuessa. Tämän lisäksi Miau on ollut apunani ruuanlaitossa, pyykinpesussa sekä kengännauhojen avaamisessa. Kerrassaan hurmaava katti!
Keskiviikkona olikin sitten tosiaan se THE ensimmäinen koulupäivä. Sonja neuvoi minut oikealle bussipysäkille, otti kotiportaalla ekaluokkalaisesta tarvittavat kouluunlähtökuvat ja toivotti mukavaa päivää.

Ensimmäiset koulupäivät ovat olleet melkoista hulinaa. Uutta asiaa ja opeteltavaa on niin paljo, että olen molempina päivinä ollut superväsynyt päästessäni Sonjan asunnolle. Vielä pitäisi huominen jaksaa niin saisi aloittaa rentouttavan viikonlopun johon sisältyy mm. yhden muuttokuorman kantaminen kolmanteen kerrokseen ilman hissiä... VOI MUA PARKAA! 3 kommenttia: