keskiviikko 16. elokuuta 2017

Hei rupiappa mun blogiin vierailevaksi kirjoittajaksi
Tällainen ehdotus minulle heitettiin ja kuumepäissäni taisin vastata vain että juujuu. Heidi pyysi minulta ensimmäiseksi esittelytekstiä joten tässä nyt olisi sitä itseään. 


Kuka Sonja?
Olen viime marraskuussa Kuopiolaistunut Nivalalalainen. Heinäkuussa tuli täyteen VASTA 25 vuotta eli vielä olen nuori ja tyhmä. En minä ole opiskellut, mutta olen matkustellut ja elänyt tunteella. Pidän mm. luonnosta, eläimistä, viinistä, kotoilusta, soittamisesta ja laulamisesta. Yleisin adjektiivi millä minua kuvaillaan on iloinen. Minulla on kissa nimeltä Miau.

                                 Minun naama                                                              Miaun naamaSiis mistä te tunnette toisenne?
Tavattiin yhteisen tutun luona 5(?) vuotta sitten kesällä. Siitäpä se ajatus sitten lähti. Muistan että meidän oli alusta asti tosi helppo olla yhdessä. Hengailtiin (dokailtiin ja syötiin sipsejä) alussa tosi paljon yhdessä ja koen olevani osasyyllinen Heidin muutaman vuoden Nivalareissuun. Itse muutin muutama vuosi sitten Ylivieskaan ja Heidi oli yksi siitä kourallisesta ihmisiä, joihin yhteydenpito pysyi. Nyt sitten olen avosylin ottamassa Heidiä vastaan kun se alkaa täyspäiväisesti painamaan persettään koulun penkkiin, KALAKUKKOKAUPUNGISSA! Kämppäillään vielä mun yksiössä Heidin alku-Kuopioaika kahdestaan, siihen on kokonaista 11 päivää! Ja Kyllä Heidinäiti, ollaan ihan nätisti. 
Entä mitenkä tuo #FITNESSpaska?
Minä olen sellainen mielialaliikkuja. Masennuksen ja uniongelmien kanssa painineena olen todennut että liike on paras lääke. Olen toki ollut dieetillä ja kausittain innostun salista ja milloin mistäkin mutta yleisesti asenteeni on nykyään suht armollinen. Ruokavalioni on laatua: Älä syö niin hulluna kaikkea paskaa, paitsi jos haluat niin ihan sama syö sitte. Ja treeniohjelmani: Koita liikkua, sun mieliala nousee ja nukut paremmin. En vielä tiedä millainen suhde meillä tämän blogin kanssa kehkeytyy mutta mielenkiinnolla odotan. Olen kuullut että #Mitävaanpostauksentakia niin ehkä tämä ajaa minut vielä liikkumaan enemmän. Tai sitten me pikakelataan Heidin kanssa alkuun ja haetaan kontti Olvia ja juustonaksupussi. 1 kommentti: