maanantai 8. toukokuuta 2017

Postaustoiveita + kysymyksiä?

NO MUTTA MOROOOOO!  Täsä mää ny olen!


Voitteko uskoa kuinka mahtavaa on kirjoitaa koneella joka toimii noin 100 kertaa nopeammin kuin edellinen romu? Olen nimittäin saanut hankittua itselleni uuden läppärin ja tuli tässä yllättäen mieleen että voisihan tätä blogiakin koittaa herätellä horroksesta. Ainoa juttu vain on että mun kirjoitustaito taitaa olla vähän ruosteessa, hieman nihkeästihän tätä tekstiä tuntuu syntyvän. Haluaisinkin nyt apua teiltä, rakkaat lukijat (jos siellä ruutujen takana siis enää ketään on...), saisitte nimittäin ehdottaa mulle aiheita tai vaikka kysellä mielen päällä olevia kysymyksiä! 

Toteuttelen aiheita sitten sitä mukaa kun niistä saan jotain rustattua. Ja mikäli yksittäisiä kysymyksiä tulee riittävästi, voisin koostaa niistä jonkinlaista vastauspostausta. 


Tämän pidemmästi en nyt ryhdy jaarittelemaan vaan suunnistan höyhensaarille. Odotan kuitenkin innolla teidän ehdotuksia ja toivomuksia. Siispä kuulumisiin!


3 kommenttia:

  1. Käytkö vielä jumppaamssa tai urheiletko ylipäätään enää? Ja mitkä on sun tavotteet? Haluatko pysyviä muutoksia ja ootko valmis tekemään töitä niiden eteen?

    VastaaPoista
  2. Joo mukava olis kuulla miten urheilurintamalla on sujunut tämän hiljaisuuden ajan. Vaivuitko sohvanpohjalle vai kävitkö liikkumassa ilman blogiakin? :)

    VastaaPoista
  3. Tulevan kesän menot ja suunnitelmat (liikunta, festarit jne.).

    VastaaPoista