tiistai 8. marraskuuta 2016

YHTEENVETO VKO 43 & 44

Noniin, tässä ois nyt  #FITNESSpaskan kolmas yhteenvetolista johon keräsin matskua kahden viikon ajalta... 


Ei vaan oikeasti tuo lomalta paluu otti niin kovasti voimille etten ehtinyt ( tai oikeammin JAKSANUT ) viime viikolla ajatellakkaan minkään yhteenvedon koostamista. Siksipä teen sen nyt. Syyslomaviikon tavoitteenahan oli se ettei kummoisempia tavoitteita ollut. Haaveena oli saada joka päivälle aktiivisuutta edes sellaiset 50 %, mutta mitään paineita en itselleni halunnut asettaa - tarkoitus oli levätä ja rentoutua kokonaisvaltaisesti ( OH GOD että vihaan tuota sanaa! ). Siinä tehtävässä onnistuin täydellisesti!


Aloitetaan sitten siitä viikosta 43! Osa hehkutuksesta löytyykin mm. tästä postauksesta mutta toki tein lomalla muutakin kuin olin Rovaniemellä. Peräti kolmena päivänä tuli lenkkeiltyä ja yhtenä päivänä sain potkittua itseni tekemään HIIT-treenin, josta tulossa ohjeet myöhemmin ( I know, olen laiska kuin mikäkin... Sen todistaa myös nuo seitsämän keskeneräistä tekstiä jotka odottavat valmistumistaan "luonnokset"-kansiossa.VIIKKO 43
 • viikon aktiivisuus, keskiarvo; 79% eli paljon enemmän kuin osasin odottaa!!
 • paras päivä;  perjantai, 153 %
 • huonoin päivä; torstai, 30 % ( psssst. torstai oli muuten ainoa päivä kun lukema oli alle 50!!)
 • harjoituskerrat; 5, joista kolme pitkää lenkkiä, yksi HIIT ja yksi porrastreeni.
 • passiivisuusleimat;  1 kpl, hankittu junassa istumalla jännittävää kirjaa lukien. 


Tässä vielä muutama hassu kuva tuolta mun syyslomaviikolta;  


Markkinoin blogiani pitkin Rovaniemiä. Jätin merkkejä maailmaan. Eksyitkö tänne kenties juuri näiden tarrojen opastamana?


Ihmettelin näyteikkunassa hengailevaa kaksoisolentoani.Metin notta "huominen on huomenna", ja tutustuin suuren cityn yöelämään.


Tuskailin onko tämä polvet leuassa istuminen koko kymmenen euron arvoista,
vai pitäisikö ensi kerralla maksaa itsensä kipeäksi ettei tulisi niin kipeäksi. 

Moni on varmaan #FITNESSpaskan somekanavista huomannutkin mua tällä hetkellä vaivaavan masis-mielialan joka on monien tekijöiden  summa. Syyslomalla rentoutuminen ja arjesta irrottautuminen onnistui niin loistavasti että ehdin loman aikana unohtaa työkiireet niin hyvin että viime viikko ja erityisesti töihin palaaminen oli yhtä tuskaa. Änkyröin kotona oikein olan takaa, ja tuntui etten saanut nukuttua tarpeeksi yhtenäkään yönä. Siispä nukuin päivittäin hillittömiä maraton-päikkäreitä joista olin viime aikoina onnistunut itseni jotenkuten jo vieroittamaan. Tein typerästi ja jätin väliin JOKA IKISEN jumpan viime viikolta. Asiaa ei omasta mielestäni tee yhtään hyväksyttävämmäksi edes se että korvasin ne kävelylenkeillä, vaikka onhan toki parempi että tekee edes jotain, kuin että makoilee sohvalla ja syö suklaata. Vaikka sitäkin tuli kyllä naposteltua luvattoman paljon, samoin kuin kaikkea muutakin "nopeaa, helppoa ja hyvää".

Perjantai-iltapäivän fiilikset


Huomaan itsestäni niin selvästi nuo päivän lyhenemisen vaikutukset. Olotila muuttuu hetkessä veltoksi ja veteläksi, eikä mielialaa voi kovin kauniilla sanoilla kuvailla. Suoraan sanottuna siis v*t*ttaa KOKO ajan. Lisäksi kaikenlaiset hässäkät niin työ- kuin yksityiselämässäkin saavat ajattelemaan että "minulla on nyt niin kurjaa ja tympeää että saan heittäytyä sohvaperunaksi". Oikeasti sitkeä, sinnikäs ja fiksu ihminen nostaisi nokan pystyyn ja suunnistaisi jumppa- tai kuntosalille kukistamaan kurjat fiilikset ja ylittämään itsensä. Siihen minäkin aion jatkossa pyrkiä, mutta välillä on vain heittäydyttävä marttyyriksi ja kierittävä pohjamudissa, jotta voi taas nousta ja loistaa!!!!!

Perjantaina odottelin tuntemusten paranevan kuin itsestään, sillä olihan edessä pari vapaapäivää. Kyllähän ihmisen pitäisi kuitenkin tajuta, että yleensä mikään asia ei tapahdu itsestään, ja sekös vasta ottikin päähän kun ei yhtäkkiä töiden jälkeen ollutkaan BING huippua-kivaa-upeeta-mahtavaa. Niinpä päätin tehdä asialle jotain ja tartuin järeämpiin aseisiin - toisin sanoen hiusväripurkkiin.

Aivan totta, ette te nähneet harhoja kun katsoitte edellisen postauksen videota.  Eikä minulla suinkaan ollut siinä päässäni peruukki, vaan ihan omat hiukset jotka perjantaina ystävän kanssa palautimme takaisin minulle ominaisempaan kuosiin. Kiitos tämän pienen muuttumisleikin, tunnen itseni taas omaksi itsekseni, sain ämpärikaupalla itsevarmuutta ja rohkeutta sekä ennen kaikkea ENERGIAA.

YHTEENVETO VKO 44 

 • viikon aktiivisuus, keskiarvo; 76%, täysin ali riman
 • paras päivä; keskiviikko, 88 %
 • huonoin päivä; maanantai, 45 % 
 • harjoituskerrat; 5, neljä lenkkiä kävellen, yksi pyörällä.
 • passiivisuusleimat; 7 kpl, en kykene edes kommentoimaan kun hävettää niin paljon. 
 
 
Semmoinen viikko siis se. Ei siis muuta kuin eteenpäin, sanoi mummo lumessa. Lunta on näillekin lakeuksille onneksi viimein saatu, ja myös se piristää mielialaa.  Silti olen ollut niin allapäin katsellessani omaa kuvajaistani erilaisista heijastavista pinnoista, että tein radikaalin päätöksen. Onnistumisen takaamiseksi aion  julistaa päätöksen myös täällä, koska olisi supernoloa pettää itsensä julkisesti. 


NIMITTÄIN, TIDI DIIIII 
 ( tähän kuvittele rumpujen pärinää, voit tehostaa vaikutusta kuuntelemalla tämän ) : 
 
 
Aion aloittaa huomenna uudelleen SUPERDIEETIN, jolla olin noin reilu vuosi sitten.  Vanhat ohjeet mulla on tallessa, ja olen toki yrittänyt uudelleen aloittamista aikaisemminkin, mutta tällä kertaa mulla on hommaan ihan erilainen tatsi ja motivaatio kuin aikaisemmin. Lisäksi saan tuekseni muutamia muita SD-konkareita Facebookin puolelta, joten uskon että homma onnistuu paljon paremmin kuin yksin ahertaessa. 


Treenit teen omien ohjeiden mukaan, mutta ruokavaliota aion noudattaa 85 % tarkkuudella, mikä tarkoittaa siis sitä että yhtenä päivänä viikossa saan syödä ohi ohjeiden. Tai jos vaikka lähden viikonlopuksi reissuun (niin kuin ainakin pari kertaa seuraavan kuuden viikon aikana aion tehdä) niin jollain toisella viikolla on sitten kiristettävä enemmän. 


Ainakin just tällä hetkellä mulla on ihan loistofiilis tästä! Toivottavasti te lukijat siellä ette nyt parahda tuskasta että "EIKÄÄÄÄÄ taasko se alkaa horisemaan täällä niitä dieettihommiaan!" 
 Ei mulla siis muuta tähän järkyttävän maraton-postauksen loppuun kuin että; 
2 kommenttia:

 1. Näitä sun yhteenvetoja on niin kiva lukea! Jeij, Pitääpä käydä kurkkimassa Rollossa (ens torstaina) sun jättämät blogimainokset :D Onneksi on jo keskiviikko, eli kohta lauantai...ei jaksaisi enää mennä tällä viikolla töihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, oon miettinyt onko nää aivan turhia kun näillä näyttää olevan paljon vähemmän lukijoita kuin muilla postaukslla. Kerro jos löysit flyerit! ;)

   Poista