torstai 3. marraskuuta 2016

Hyvä palvelu, parempi mieli!

Muistatte varmaan nämä housut, jotka ostin Stadiumista tuossa muuan viikko sitten? Housuthan tosiaan osoittautuivat heti ensikäytössä aivan sysip*skoiksi, ja laitoinkin asiakaspalveluun niistä kyselyä menemään sähköpostilla. Sattuikin niin hyvin, että pääsin käymään Zeppelinin Stadiumissa samalla reissulla kun käväistiin siellä kädentaitomessuilla. Nappasinpa risat pökät mukaani ja marssin tiskille vaatimaan oikeuksiani. Ystävällinen aspa-setä vaihtoi tilalle uudet samanlaiset, ja se oli minullekin ihan ok.

... kunnes hetkeä myöhemmin kaivelin housut ostoskassista ja ryhdyin kopeloimaan niidet vyötärönauhaa. Nauha ratkesi samalla tavalla irti kuin edellisistäkin.. Ei muuta kuin uudelleen Stadiumiin toiselle puolelle valtavaa ostoskeskuskompleksia. Setä haki rekistä kolmannet pökät ja testasi itse niiden ongelmakohtaa. Nekinhän otti ja repesi, joten vika ei siis ollut minussa, vannon sen. 


Niinpä minulle sitten tarjottiin kahta vaihtoehtoa; jotain korvaavaa tilalle, tai rahat takaisin. Päätin etsiä korvaavat housut tilalle, koska mustien treenihousujen tarve ei ole mihinkään kadonnut. Niinpä lähdin metsästämään liikkeestä itselleni vastaavanlaisia, suhteellisen edullisia trikoita.

Löysinkin vastaavanlaiset, hieman kalliimmat (edelleen) SOC-merkkiset trikoot. Kävin sovittamassa niitä ja tutkailinkin kaikki saumat erityisen tarkkaan. Hintakaan ei ollut juuri mitään koska sain rikkoutuneista housuista vielä hyvityksen. Toki on totta että "köyhän ei kannata ostaa halpaa" mutta tällä hetkellä elelen pienellä budjetilla joten suuremmat ja kalliimmat hankinnat saavat odottaa. Lisäksi olen hieman skeptinen kalliiden urheiluvaatteiden suhteen; voivatko ne muka olla niin erikoisia, että kannattaa maksaa itsensä kipeäksi?
Nämä uudet housut ovat olleet nyt testissä noin kolme kertaa, ja muuta valittamista en ole löytänyt kuin vyötärön kiristysnyörin puuttuminen. Kangas on ihanan pehmoista ja laadukkaan tuntuista, ja harvinaista kyllä, näistä ei näy edes läpi! Eli voin vapaasti lähteä jumppaan vaikka mummoalkkarit jalassa eikä kukaan tiedä siitä! Heijastimet ovat ainakin vielä pysyneet hyvin paikoillaan, tosin en usko niiden olevankaan ikuisia. Myös kankaan pehmeä sisäpinta varmasti ottaa aikojen saatossa itseensä pesemisestä, mutta mikä vaate nyt ei kuluisi käytössä...?Uusien, ehjien housujen kanssa Stadiumista poistui silloin lauantaina super-hyväntuulinen muija. Päivä oli lähtenyt niin huipusti käyntiin muutenkin, ja kun vielä sain osakseni aivan loistavaa asiakaspalvelua, ei hymystä ollut tulla loppua! Suosittelen siis kaikille vierailua Stadium Zeppelinissä, sillä heiltä saamani palvelu oli LOISTAVAA vaikka ensimmäiset housut tuottivatkin pettymyksen. Entisenä aspana osaa arvostaa hyvää palvelua, kun sellaista kohtaa.

Stadiumista tuli ehdottomasti mun lemppari-urheiluvaatekauppa !!MUTTA, käyppäs sinä osallistumassa #FITNESSpaskan upeaan heijastinskabaan, niin voit voittaa itsellesi uuden lemppariheijastimen!

3 kommenttia:

 1. Uudet pöksythän on tyylikkään, saatan ostaa samanlaiset ;) Mulla on kans uusien mustien pöksyjen tarve, kaikkea muuta väri varmaan kohta löytyykin, mutta ei niitä mustia :D Hyvä palvelu on sellainen joka kyllä tekee musta kaupan kanta-asiakkaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita voin kyllä lämpimästi suositella! :)

   Poista
 2. Voin kertoa, että kun kerran panostat ja ostat BiaBrazilit, niin takaisin et palaa. Niissä on ainakin laatu kohdallaan, vaikka on kyllä hintakin. :D

  VastaaPoista