maanantai 7. marraskuuta 2016

Heijastinarvonnan voittaja + ensimmäinen videopostaus EVER

Ikävästi nyt näyttää siltä että #FITNESSpaskaa-blogin historian ensimmäinen videopostaus näkee päivänvalon tämän postauksen myötä. 

Blogin hengen mukaisesti hylkäsin ajatuksen loisteliaista studiokuvauksista ja loin mestariteoksen simppelisti älypuhelimen kameraa ja videoeditorisovellusta käyttäen. Maskeeraajalle ja kampaajalle mulla ei ollut aikaa, joten tällä naamalla mentiin, jonka luoja on minulle suonut. Myöskin kamera- ja äänihenkilöt ( koska sana "mies" ei ole  ajan henkeen sopivasti sukupuolineutraali ) sattuivat juuri tänään olemaan kiireisiä, joten jouduin tyytymään omaan, vankkaan ammattitaitooni. 

Sammuvan läppärin näytöllä on muuten sitten keijutomua eikä mitään tavallista pölyä joka laskeutuu pinnoille ikävästi huoneilman mukana.

Ottakaahan mukava asento ja nauttikaa loistavasta kuvanlaadusta! Mikäli tykkäät videosta niin ilmianna asia jollakin tavalla. Sama kannattaa tehdä myös mikäli koko raita nostatti niskakarvasi pystyyn ja sai sinut pidättelemään oksennusrefleksiäsi. Näin tiedän mihin suuntaan tätä hommaa jatkossa kehitetään!!

EDIT; Ilmoittaisitko myös jos et jostain syystä saa videota näkymään laitteellasi! Jätän vielä tässä vaiheessa voittajan nimen kirjoittamatta tähän tekstiin, koska haluan pitää jännitystä yllä VIIMEISEEN SAAKKA. EDIT2: Ilmeisesti videon katsominen puhelimella ei onnistu jostain minulle tuntemattomasta syystä. Latasin videon kuitenkin myös blogin facebook-sivulle katsottavaksi, joten  ei muuta kuin sieltä tiirailemaan.
ONNITTELUNI VOITTAJALLE
palkinto on saatavilla mahdollisesti huomenna tai ensi viikolla, tai ensi kuussa... ;) 
Lisäksi vielä suurkiitokset kaikille arvontaan osallistuneille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti