keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Vapise, SHREK!Mainosten orjana ostin vajaa kuukausi sitten tuon yllä olevan L'Oréalin PURE CLAY- savinaamion. 50 millin putelin hinta oli paikallisella Tokmannilla muistaakseni 10,50 €. Koska en löytänyt kosmetiikkajätin omilta sivuilta tarpeeksi nopeasti tietoa kyseisestä tuotteesta, kopioin tähän suoran otteen Sokoksen tuotekuvauksesta; 


"Voidemainen koostumus syväpuhdistaa ihon ja poistaa epäpuhtaudet sekä iholla esiintyvän ylimääräisen rasvan eli talin. Iho tuntuu ihanan puhtaalta ja raikkaalta ja näyttää mattapintaiselta. Ei kuivata ihoa."


Saatavillahan on siis tuon vihreän mönjän lisäksi myös punaista  PURE CLAY EXFO MASK- naamiota joka "kuorii ja saa ihohuokoset tuntumaan vähemmän näkyviltä (siis oottakaas, mitä mä just luin...?)" sekä mustaa PURE CLAY GLOW MASK- naamiota jonka "täyteläinen voidekoostumus syväpuhdistaa ihoa poistaen sen pinnalta toksiineja".

Valitsin itselleni kuitenkin tämän SHREK-mönjän sillä kasvojeni T-alueella on runsaasti mustapäitä ja muita epäpuhtauksia. Ensimmäisellä käyttökerralla levitin ainetta koko lärviin, ohimoita ja leukaperiä myöten. Naamion tuoksu on ihan miellyttävä, raikas ja minttumainen. Se tuntuu kasvoilla viileältä, ja aluksi mietinkin että toivottavasti tunne ei kestä koko aikaa. No ei sentään, onneksi. Mömmön kuivahtaessa ryppy-efektin kanssa oli kiva ilveillä peilin edessä. Aine vaikutti todella tehokkaalta, ainakin aluksi.Olen nyt käyttänyt PYRIFY MASKIA muutamaa päivää vaille kuukauden ehkäpä noin 1-3 kertaa viikossa. Ensimmäisen kerran jälkeen en levittänyt naamiota enää koko pärstään, vaan ainoastaan ongelma-alueille eli otsaan, nenään, poskipäille ja leukaan. Valitettavasti joudun myöntämään, että en ole huomannut kasvoissani minkäänlaista muutosta käytön aloittamisen jälkeen.

Suuret ihohuokoseni pullistelevat edelleenkin epäpuhtauksista, eikä tuotetta pelastaisi mun silmissä edes ottamatta jääneet ennen ja jälkeen- kuvat. Mitään muutoksia ei yksinkertaisesti ole vain tapahtunut. Toisaalta, herkkähipiäisenä ihmisenä voin myös todeta etten ole saanut tökötistä myöskään mitään kammottavia allergisia reaktioita, mikä on tietysti hyvä juttu. 

Ehkäpä annan tuotteelle mahdollisuuden näyttää kykynsä siihen saakka kunnes purkki on tyhjä. Voisin myös merkata itselleni kalenteriin oikein KASVONAAMIOPÄIVÄT, sillä muuten mömmön käyttö tuppaa jäämään liian vähälle (mikä voi tietysti olla myös yksi syy aineen toimimattomuudelle). Putelin tyhjettyä laitan rahani kuitenkin mielummin johonkin ihan muuhun kuin uuteen samanlaiseen...

Millaisia kokemuksia teillä on kyseisestä kasvonaamiosta, tai sen oransseista ja mustista sisaruksista? Suosittelisitko niistä jompaa kumpaa, vai ovatko nekin täyttä humpuukia?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti