keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Käytä sitä heijastinta, jumalauta!! + ARVONTA

Talvella someraivoa aiheuttavat epäystävällisesti ja agressiivisesti käyttäytyvät hiihtosankarit latujen varsilla. Keväällä ihmiset närkästyvät tienpientareille jätetyistä koirankakoista jotka syövyttävät reikiä maailmankaikkeuteen pelkällä olemassaolollaan, ja kesällä taas puhuttavat hylätyt kissanpennut, niin sanotut kesäkissat. Syksyisin se sitten alkaa; heijastimista, tai ennemminkin niiden käyttämättä jättämisestä, kouhkaaminen. Kesäkissoista ja heijastimista vaahtoamista jopa minä pidän tärkeänä. KÄYTTÄKÄÄ IHMISET HEI NIITÄ HEIJASTIMIA!Pimeys on taas tullut aivan yhtäkkiä. Kun aamulla lähden töihin, palaa vielä katuvalot vaikka muutama viikko sitten ennen kahdeksaa oli ihan kirkasta. Pimeä yllättää myös iltaisin, sillä jumppaan lähtiessä on joka päivä valoisaa, vaan HUPS eipä ole enää kun astun ulos jumppasalista. Mua itseäni ainakin henkilökohtaisesti pelottaa liikkua ulkona hämärässä ilman heijastimia, mutta vielä sitäkin enemmän mua pelottaa ajaa autolla iltaisin, kun ihmiset EIVÄT TAJUA KÄYTTÄÄ NIITÄ HEIJASTIMIA!!! 

Etsi kuvasta kaikki heijastimet!

Mun mielestä heijastimia pitäisi jakaa ilmaiseksi kauppojen kassoilla, pankeissa, posteissa ja terveyskeskuksissa. Mun mielestä sellaisia ulkoiluvaatteita ei saisi edes valmistaa, joissa ei ole heijastimia. Mun mielestä heijastimia pitäisi lähettää ihmisille mainosten välissä, jotta jokaisella varmasti olisi vähintään yksi killutin jokaisessa omistamassaan takissa! Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole, ja harmikseni olen huomannut että kaupoissa myytävät heijastimet ovat mielestäni jopa aika kalliita. Miksi maksaa lähes viisi euroa esineestä, joka johonkin kiinni tarttuessaan repeää irti ja joutuu hukkaan...? 

Toisaalta taas heijastinta nimitetään usein "halvaksi henkivakuutukseksi", ja sitähän se tosiaan onkin. Tuo pienen pieni turhalta tuntuva härpäke saattaa pelastaa sinut varmalta kuolemalta ja autoilijan kamalalta säikähdykseltä.  

Ainakin täällä Nivalassa on aikaisempina syksyinä ollut kampanjoita joissa jalankulkijoille ja pyöräilijöille on jaettu heijastimia ja pyöränlamppuja ilmaiseksi (pikaisella googletuksella huomasin että ilmeisesti kyseistä viikkoa vietetään juuri tällä viikolla myös tänäkin vuonna. ). Heijastimia jaetaan usein myös markkinointimielessä, sillä ainakin parisen viikkoa sitten K-supermarketista sai kaupantekijäisiksi heijastimen, kun osti kaksi pakkausta Paula-vanukkaita. Joten jos sinulta vielä uupuu oma hengenpelastaja, niin ei muuta kuin kauppaan tutkimaan mahdollisia kampanjoita. Jos ei kaupassa hiimailu kiinnosta, voit tietysti hankkia heijastimen itsellesi myös muulla tavalla.....


Löytyikö...? 


... nimittäin osallistumalla #FITNESSpaskan upeaan heijastinarvontaan!! 
 
 


Nyt sinulla on täydellinen mahdollisuus saada itsellesi uniikki design-heijastin! Se on minun omin pikku kätösin valmistava, ja samanlaista et varmasti löydä sitten niin mistään! Heijastin on varusteltu kätevällä nipsuttimella jotta voit vaihtaa sen paikkaa tarpeen mukaan.


Kuvasta poiketen ( koska uniikki tarkoittaa ainutlaatuista, niitä on maailmassa siis vain yksi )  voit valita haluatko heijastimen mustalla, valkoisella vai harmaalla nauhalla varustettuna. (Turkoosi ei siis ole valikoimissa sillä se on koevedos ja jää minun omaan käyttööni.) Varsinaiseen heijastimeen aion myös käyttää kirkkaaksi kuivuvaa liimaa enkä tuota keltaista mönjää joka jää ikävästi näkyviin. :)


Osallistu siis arvontaan jättämällä kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi sekä heijastimen väritoive. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 6.11. saakka!

 


The end. Piste.

13 kommenttia:

 1. Ensimmäinen ajatus kun näin heijastimen kuvan "VITSIT MISTÄHÄN NOITA SAA". Jos arpaonni ei suosi niin voitko jakaa ohjeen millä tämän teit, haluan näitä heti monta.
  Kuintekin arvontaankin osallistun henna.koivu@hotmail.fi ja värinä vaikka musta.

  VastaaPoista
 2. Harmaa (niinku syksy ilman aurinkoa) marjatta_heikkila@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Todella kivannäköinen heijastin! :) Väri voisi olla vaikka musta! rroosasa@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Harmaa! Aivan ihana..:) lauranposti5@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tyttö puhuu asiaa!!! Meillä on lasten kaveritkin oppineet että jos meille tulee ilman heijastinta niin heijastimen (tai jopa heijastinliivin) joutuu laittamaan jos aikoo kotiin lähteä �� Tunnustan olevani HEIJASTINPAASAAJA �� Tuollainen tupsuheijastin olis ihan huippuhieno! Valkoinen sopis huvin mulle �� katja.marjamaa@kotinet.com

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva heijastin! :)Harmaa sopis hyvin
  ruotsala.henna@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihana heijastin! Minä haluaisin valkoisen :) jenna.m@wippies.fi

  VastaaPoista
 8. Valakonen :) mari.kaakinen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Valkoinen ois hieno =)
  heidi.kaakinen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Valkoinen ois hieno =)
  heidi.kaakinen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. OMGOMGOMG OON NIIIIIIIIIN MUKANA!! Perkeleen hieno heijastin ja just eilen katoin että niin sitä mustana mennään lenkille ja meidän heijastimet näyttää kuolleen sukupuuttoon. Jätän lenkkeilyn koko pimeäksi ajaksi, jos en tätä voita. Saako tän huipun idean muuten kopioida? Kunnolliset ihmiset kuulemma muistavat lastensa opettajia/tarhatätejä niin kai minäkin sitten koitan esittää.. tässä ois tarpeellinen kapistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-ou, kuulostaa todella pahalta tollainen että pimeän ajaksi loppuu lenkkeily jos ei voitto osu kohdalleen, kun kumminkin ihan Suomessa eletään. o.O Ilman muuta saa kopioida, ajattelin ihan ohjeenkin julkaista sitten kun teen voittajalle sitä omaa versiotaan :) Mutta niin minkäs värisenä laitetaan jos voitto napsahtaa?

   Poista
 12. Olipa hyvä että huomasin tän niin ehin vielä osallistua! Makee kyllä tuo heijastin, kelpais :) Harmaa ois kiva. marjut.vanhanen1@gmail.com

  VastaaPoista