keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Syksyn suosikit

Kuuluisien ja suosittujen muoti-, fitness-, ja lifestylebloggaajien keskuudessa on hyvin yleistä tehdä kaikenlaisia listoja milloin mistäkin asiasta.  Milloin listataan hittimeikkituotteita, milloin kuumimpia miesnäyttelijöitä ja milloin taas must have- vaatteita, laukkuja tai kenkiä.Yksi suosittu postaustyyppi on "kuukauden suosikit". Esimerkiksi nyt minun olisi pitänyt otsikoida tämä teksti että "syyskuun suosikit", sillä syyskuu on loppusuoralla ja nyt sitten mun pitäisi osata tehdä lista uusista "WAU" tai "OH MY GOSH" -elämyksistä joita sain uusista jutuista kuukausen aikana. 

No. Sellaisia juttuja ei ole. Halusin tehdä tällaisen suosikki-postauksen ihan vaan siksi että jos joku nyt sattuu löytämään jotain itselleen uutta ja hämmästyttävää tai innostavaa ja inspiroivaa, niin se olisi ihan kiva juttu. Mutta että ottaisinko tästä nyt sitten kuukausittaisen tavan itselleni? NO EN TODELLAKAAN OTA! 


Ihan kurkkua kuristaa ja ahdistaa kun mietinkin että lupautuisin kirjoittamaan sellaisista aiheista joista en välttämättä saa sanaakaan aikaiseksi. Saati sitten että pitäisi väkisin keksiä tikusta asiaa ja mainostaa vaikka niitä mahtavia Lidlin kosteuspyyhkeitä joita en tosiaan ole itse koskaan kokeillut enkä siis tiedä ovatko ne edes hyviä. Mutta kun Facebookissa satuttiin nyt vaan niin sanomaan.  Niin että ei. Kirjoittelen näitä suosikkijutut-postauksia aina silloin kun siltä sattuu tuntumaan. Ettäs tiedätte.Enkä tiedä onko niitä suosikkeja nyt tähänkään tekstiin riittävästi, mutta kun olen jutun jo aloittanut ja eräältä listalla olevalta henkilöltä kysynyt oikein luvankin kuvien julkaisuun, niin kai tämä asia on saatettava päätökseen ennen kuin syksy kääntyy talveksi.  Tässä vaiheessa myös paljastettakoon että teksti on maannut luonnokset- kansiossa reilusti yli kuukauden, mutta oma inspiraatio on ollut sen verran kateissa, etten oikein tiedä onko tämäkin teksti liian väkisillä väännetty.
mcrillen

Ruotsalaisen Christian Jonssonin Instagram-profiili on todellista iloa silmille. Crossfitiä harrastava nuori mies jakaa upeita kuvia  kropastaan mutta myös kannustavia videoita treeneistään sekä herkullisia ruokakuvia. Viinkinkimäinen komistus antoi luvan screenshottien jakamiseen ja toivotti mulle onnea projektissani, joten luvat on kunnossa! ;)  (Otin häneen yhteyttä yksityisviestillä jossa kerroin lyhyesti blogistani ja tämän tekstin aiheesta. Luen hänen henkilökohtaisesti mulle osoitetun vastauksensa joka ilta ennen nukkumaan menoa. Kahdesti. Vähintään. )

En viitsi jaaritella tästä suosikista sen enempää. Kuvat puhukoon puolestaan, päätä itse tykkäätkö vai et. Lisää pääset kuolaamaan klikkaamalla tästä.


celestebarberMuun muassa eräs (mun silmissä) media-arvonsa menettänyt iltapäivälehti huomioi tämän australialaisnaisen hauskat kuvat ja kertoi niistä Suomen kansalle jo joulukuussa 2015. (Itsehän olen seurannut häntä jo paljon kauemmin... ) Celeste Barber jakaa hauskoja ja tunteita herättäviä kuvia Instagram-profiilissaan mukavan tiuhaan tahtiin. Kuvissa Celeste tekee omia versioitaan julkkisten tai muuten vain kauniiden ja täydellisten ihmisten täydellisistä ja upeista poseerauksista, ja usein lopputulokset ovat lähes tajunnanräjäyttäviä.


Katsokaa vaikka:Lähetin myös Celestelle pyynnön screenshottien julkaisemiseen, mutta koska tähdellä on yli 1,3 miljoonaa seuraajaa, uskon hyvin että minun huonolla englannilla raapustamani viesti on varmasti hukkunut tuhatpäisen fanipostin joukkoon. Lupaa kuvien julkaisuun en ole siis saanut, mutta tässäpä linkki Celesten profiilin. Sillä lievitän hieman omantunnontuskiani tekijänoikeuslain rikkomisesta. Häikäisevän kauniin rouvan nettisivuille pääset tästä.


Chia-vanukas

Tunnen olevani taas jälkijunassa mitä superfoodien trendipelleilyyn tulee. Chian siemenet tupsahtivat ruokavaliooni vajaa vuosi sitten superdieetin seurauksena, ja silloin sekoitin ne vain tylsästi veteen, turvotin yön yli jääkaapissa ja kippasin aamulla tehosekoittimeen muiden smoothie-ainesten joukkoon. 

Hieman myöhemmin keksin sekoittaa siemenet sokeroimattomaan mehukeittoon. Se vähensi smoothieen tulevan nesteen määrää, joten smoothietakin tuli luonnollisesti vähemmän ja sen syöminen nopeutui sekä helpottui huomattavasti. Toisinaan chiansiemen-mehukeitto on tullut lusikoitua ihan sellaisenaan, sillä nuo siemenethän eivät oikeastaan maistu juuri miltään jos niitä laittaa oikeassa suhteessa nesteeseen nähden. 

 Jos olet samanlainen kuin minä, eli siis innostut kaikista uusista jutuista vasta ihan viimeisenä, etkä siis ole vielä kuullutkaan chian siemenistä tai chia-siemenistä (en ole ihan varma kirjoitusasusta, pahoitteluni. Pitäähän tässäkin täydellisessä blogissa olla joskus pieniä virheitä) , käväise lukemassa infoa vaikkapa maikkarin sivuilta, sillä minä en ehkä juuri nyt jaksa alkaa esittämään pätevää. 

No mutta, mitä uutta olen sitten huomannut näiden siementen suhteen? Törmäsin Instagramissa vinkkiin jossa siemeniä sekoitettiin vaniljan makuiseen soijamaitoon. Ajattelin että tuota täytyy joskus vielä testata... Eräänä päivänä satuin kävelemään kaupassa soijamaitohyllyn ohi, ja päätin napata suklaanmakuisen version siitä mukaani. 


VOI LUOJA, OLENKO TAIVAASSA!?

Suklaamaito-siemenvanukas on parasta herkkua mitä olen hetkeen maistanut! Maito maistuu aivan kaakaolle ja siemenet tekevät siitä hyytelömäistä; kuin oikeaa suklaavanukasta! Plussana tietty vielä kaikki mahtavat terveysvaikutukset! Voisin syödä pelkästään tätä päivästä toiseen! 

Yksi juttu vain; en ole vielä löytänyt sopivaa sekoitussuhdetta. Siemeniä kaadan lasin pohjalle yleensä noin puoli desiä, mutta maitoa en osaa vielä laittaa oikeaa määrää. Ensimmäisellä kerralla sain liian vetelää velliä, toisella taas liian paksua jankkia joka maistuikin jotenkin jauhoiselta. Osaisiko kukaan auttaa minua?

Lean in five weeks

Olenkin puhunut aikaisemmissa postauksissa kyseisestä nettivalmennuksesta jo muutamaan kertaan. Olen kuullut valmennuksesta paljon kehuja, ja se vaikuttaakin todella innostavalta jutulta! En silti aio osallistua uusiin nettivalmennuksiin ihan hetkeen, sillä edellisistäkin on vielä ohjeet tallessa ja aion vielä hankkia motivaation ryhtyä noudattamaan niitä. 

En ryhdy tähänkään esittelemään personal trainer Tomi Kokon kehittämää elämäntapamuutos-valmennusta, vaan voit halutessasi itse lukea lisää heidän nettisivuiltaan. 

Silti listaan LIFW-sivuston yhdeksi syksyn suosikeista. Nyt pari kertaa heidän ohjeiden mukaan treenanneena voin sanoa että kyllä on tehokasta toimintaa! Lisäksi liityin heidän postituslistalleen ja saan viikoittain hyviä vinkkejä, ruokaohjeita ja treenivideoita suoraan omaan sähköpostiini! Suosittelen!


Syksyn Spotify-suosikit:
(ja linkit niiden Youtube-versioihin)


Aika säälittävä suosikkilista oli, pakko myöntää. Ei yhtään huippuhyvää käsirasvaa, hajusyöppöä deodoranttia tai herkullista herkku-uutuutta. Silti kai tämä on pakko julkaista koska olen ihan varma että mr. Jonsson odottaa kärsimättömänä koska julkaisen postauksen jossa ylistän hänen täydellisyyttään. Insta-profiilien julkaisu- ja seuraajamäärät ovat muuten vanhentuneita, koska Screenshotit on otettu miljoona vuotta sitten ja tämä(kin) kirjoitus on aloitettu kauan kauan sitten. Jotenkin minusta tuntuu että tästä tuli nyt vain hieman tekemällä tehty ja laimea. 

No, ihan sama. Mestarikin saa joskus epäonnistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti