perjantai 1. heinäkuuta 2016

Olisitsä mun treenikaveri...?

Noniin, sainhan mä eilen viimein polkaistua ne kesäkuun treenit oikein kunnolla käyntiin, ihan noin niinkuin viimeisen päivän kunniaksi! Tarkoitushan oli siis jumppailla kesäkuussa aivan älyttömiä määriä, mutta näköjään suunnitelmaa laatiessani unohdin sen tosiasian että ihmisen täytyy treenaamisen lisäksi myös mm. käydä töissä ja nukkua. :) Niihin kahteenpa se aika sitten oikeastaan kuluikin! Mutta siitä eilisestä onnistumisestani mä tulin kirjoittamaan enkä epäonnistumisista. Kuka nyt niitä haluaisi hehkuttaa, varsinkaan tällaisessa true-fitnessblogissa!?
Sovin itteni kanssa että mulla on just menossa bulkkauskausi, joka päättyy tasan NYT, tai ainakin heti seuraavan herkun jälkeen... 


Raivopäissäni, masentuneena ja itsesäälissä kieriskellen kirjoitin eilen blogin Facebook-sivulle treenikutsun, joka koskee myös jokaista teitä jotka ette blogia Facebookissa seuraa, vaan luette ihan oikeasti kaikki tekstit alusta loppuun.... Se kuului näin;

"HEI NYT MULLE RIITTI!

Tarvitsen potkun persuksille, ja te saatte auttaa mua siinä! En jaksa enää hakata päätä seinään tän vötkistelyn kanssa, vaan tahdon itteni takasi liikkeelle! Näillä näppäimillä ilmotan nyt ETTÄ:

Maanantaina 4.7. klo 17:00 vedän Nivalan Pyssymäellä ulkotreenin, joko rappusissa tai mäessä. SINÄ, kyllä, juuri sinä, olet kutsuttu mukaan! Joko kaveriksi tai vaan tsemppaamaan! Ilmoita tulostasi tässä alla tai vaikka yksityisviestillä jotta tiiän meenkö yksin vai lähteekö joku oikeesti mukaan. Mukaan saa tulla kaikenkokoiset ja näköiset kaverit, mummosta vaariin ja vauvaan! Mukaan kannattaa ottaa mukavat vaatteet, juomapullo ja mahdollisesti jonkinlainen alusta ettei vaatteet likaannu jos joutuu punnertamaan tms. SEKÄ TIETYSTI ILOISTA MIELTÄ! Tätä julkaisua saa jakaa jos haluaa, jotta saadaan mahdollisimman moni mukaan!
"
 
Jotenkin kummasti se valtaisa yleisöryntäys on vielä kokematta, sillä vasta kaksi kaveria on ilmoittautunut varmuudella mukaan. Odottelin tietysti sellaista satapäistä fanilaumaa kannoilleni, mutta menetteleehän tämäkin. Saadaanpahan treeniin intiimimpi tunnelma...


Loman aloituksen kunniaksi voi kai nauttia yhden virvistävän huurteisen, vaikka olisikin dieetillä?


Siitä innosta hurmioituneena jonka sain tuon tapahtuman suunnittelusta ja järkkäämisestä (okei, suunnittelu on vielä _HIEMAN_ vaiheessa, tai siis... en oo edes aloittanut...), keksin että samakos se treenaaminen on aloittaa heti. Kaivelin mun treenivihkosta esiin rasvanpolttotreenin ohjeen, raivasin olohuoneen lattialle ihmisen mentävän kolon ja väänsin rokit täysille. 25 minuuttia armotonta sätkimistä ja läähätystä, ja kyllä, kyseessä on edelleen RASVANPOLTTOTREENI, you little pervert.


Tällainen pieni iltapala ei liene pahitteeksi, jos se tekee hyvää mielenterveydelle? 


Aktiivisuus-fitness-rannekelloni sanoi että kyseessä oli keski-ja kovatehoinen harjoitus joka kehitti sekä aerobista kuntoa, että lihaskestävyyttä. Keskisyke 142, maksimi 175. Kaloreita paloi kokonaiset 237, eli tuo jäätelörasia oli siis ihan ansaittu, vai mitä? 

Uskomatonta miten 25 minuutissa voi saada itselleen niin järkyttävän hien päälle. Haaveenani olisi myös että joku kaunis päivä jaksan tehdä ne 20 burpeeta täysiä ja täydellisesti... No, eilinen treeni itsessään ei vielä aiheuttanut mitään suuria onnistumisen tuntemuksia. Ne tuntemukset sain vasta ihan äskettäin kun preppailin aamiaista itselleni. Mulla on nimittäin pylly hellänä, voi juku! Kyykyt ja lantionnostot meni siis oikeaan osoitteeseen! Tältäkö se ihana, terve kipu tosiaan tuntuikin...? Haluan lisää!

Kyllä tässä talossa edelleen (välillä) syödään jotain vihreääkin...

 Jottei nyt aivan ylikunnon puolelle lipsahtaisi, niin kerron että en ole varma ehdinkö tänään vetää ainakaan mitään lihaskuntosettiä. Tarkoitus olisi pinkaista kyläilemään vähän sinne sun tänne kunhan saan itseni kuosiin. Enkä mä nyt tiedä kannattaako noita kipeytyneitä lihaksia rasittaa kovin paljon, nehän sanoo että välipäiviä kannattaa pitää... 

Hehe, no eivaan, eiköhän sitä tänäänkin tule jotain tehtyä. Huomenna viimeistään kun Rammsteinin keikalla moshaan itseltäni niskalihakset hyytelöksi!!

 

2 kommenttia:

  1. Et jakaisi tota sun rasvanpolttotreeniä muille? t.Laiska-paska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en saa jakaa sitä, kun se on niitä fitfarmin treenejä :( tän päivän mäkitreenistä on kyllä tulossa ohjeet sillä se oli omasta päästä vedetty! :)

      Poista