maanantai 27. kesäkuuta 2016

Nummirock 2016 ja festaridieetti.

Seuraa kuvapläjäys mun juhannuksesta Nummijärvellä Kauhajoella. Kuvat eivät ole täydellisessä aikajärjestyksessä joten koittakaa kestää. 


Torstaina festareille lähtiessä ilme oli vielä ihan fresh.  Ekana iltana on yleensä kaikkein hauskinta! Torstailta jäi parhaiten mieleen Turmion Kätilöiden keikka joka katsottiin lähes eturivistä alusta loppuun saakka. Biisit oli hyviä ja bändi veti livenä loistavasti mutta silti veto jäi mielestäni hieman vaisuksi - ketään ei esimerkiksi ruoskittu lavalla, kuten odotin aiempien esitysten perusteella. 


 1. Nummirockin 30. juhlavuonna rikkoutui kävijäennätys; 19 500 festarivierasta. AWESOME. 2. Alueelle oli tehty muutamia kierrätystaideteoksia, mutta en nyt kuolemaksenikaan löytänyt taiteilijan nimeä pikagoogletuksella. Hienoja ne kumminkin olivat, harmi kun en ottanut virtahevosta, norsusta ja gebardista kuvia! 3. Välillä on hyvä näyttää vähän tärähtäneeltä!

Säät suosivat tänä vuonna, ihme ja kumma. Ainoastaan torstaina leiriä pystyttäessä satoi sen verran vettä että vaatteet menivät vaihtoon. Muuten saatiin nauttia lämmöstä ja auringosta ihan riittämiin.Eikä se ole fitness-bloggaaja eikä mikään joka ei nyt muutamaa asukuvaa itsestään otata!! Kaukana kotoa, oudossa ympäristössä, ei-niin-huippukunnossa, tärkeintä on tietysti hauskin, luotettavin ja muuten vaan PARAS festariseura!! Kiitos Minskille vuoden mahtavimmasta viikonlopusta, onneksi lähdettiin!Jos Turmion Kätilöt oli vaisu niin Amorphis ei sitä taatusti ollut!


1. Tähänastisen elämäni paras kirpparilöytö oli 22,5€ hintaiset maiharit jotka olivat parhaat kengät festarimeininkiin. Ei kastuneet jalat eikä tullut yöllä kylmä! 2. Uskaltauduinpa heittämään perjantaina talviturkinkin. Olisi varmaan muuten jäänyt tekemättä, mutta suihkujonot olivat tuntien mittaiset ja helteessä oli pakko päästä vilvoittelemaan. 3. Tänä vuonna oli tarkoitus käydä katsomassa mahdollisimman paljon niitä itselle hieman oudompia bändejä, mutta kummasti se jäi sillä leirintäalueella oli jälleen niin kova meno että suurin osa ajasta tuli vietettyä jossain muualla kuin lavan edustalla.


Loppuajasta ei enää jaksanut näyttää aivan yhtä freshiltä kuin aluksi. Enpä onneksi tainnut olla ainoa.


1. Kuvittelin muistaneeni lisätä aurinkorasvaa tarpeeksi, mutta juhannussää teki mulle tepposet. Rintakehä, kaula, olkapäät ja otsa punoittavat nyt mukavasti vaikka eivät onneksi ole kovin kipeät. En silti mielelläni hanki rusketusta tällä tavalla, ihosyöpäriski pelottaa nimittäin sen verran paljon. 2. Työkaverit antoivat torstaina lähtiessä mukaani "festival survival packin" josta löytyi mm. nippu vanhoja avaimia. Onneksi sentään pääsin kotiin omia käyttäen! 3. Youth against drugs Ry:llä oli standi festarialueella ja joku jekkuilija oli liimannut tuollaisen tarran Minskin takin selkään. Aika söpöä, ja tehokasta! Sellainen juhannus. Kyllä täytyy myöntää että on ihanaa olla taas kotona, nukkua pehmeässä sängyssä, käydä lämpimässä suihkussa ja syödä tavallista ruokaa. Mukaan Nummeen lähti kassillinen evästä ja pari kertakäyttögrilliä mutta melkein kaikki ruuat palasivat syömättöminä takaisin. En kuitenkaan ostellut ruokakojuistakaan juuri mitään. Kuumalla ilmalla ei vain näköjään muista tai jaksa syödä. Kävin aamulla puntarilla ja vaakakin sanoi että paino oli tippunut kilolla viikonlopun aikana. Suosittelen siis tällaista festaridieettiä vedettäväksi silloin tällöin, mikäli vain maksa kestää! 

No ei vaan, ihan oikeasti pitäisi viimein ryhdistäytyä tuon dieettipuolen suhteen. Töitä olisi jäljellä enää kaksi päivää ennen kesälomaa, joten niitäkään ei voi käyttää enää tekosyynä. Toivokaamme siis hyviä kelejä myös loppukesäksi, ja ennen kaikkea tulevaksi viikonlopuksi sillä RAMMMMMMMSTEIN, täältä mä tuun!!

3 kommenttia:

 1. Mahtavat festarit sulla ollu! Ja Turmarit 5/5 sekä Rammstein! Teethän siitäkin keikasta postauksen? 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo todellaki teen koska se on ehkä isoin juttu mun elämässäni IKINÄ! :)

   Poista
 2. Maiharit ovat parhaat festarikengät <3 Ja Nummirockiin pitää ens vuonna tulla!

  VastaaPoista