maanantai 16. toukokuuta 2016

#FITNESSpaskaa testaa; TRUE BCAA

Oon haistellut somesta että nämä TRUE BCAA-juomat ovat nyt fitnessmaailman kuuminta hottia. Ja koska mä olen TRUE-fitnessmuija, halusin nyt myös maistaa tuota ihmejuomaa, elämän eliksiiriä, kun sitä kerrankin oli saatavilla. 
330 millilitran pönttö maksoi Prismassa vajaat kaksi euroa. Nappasin sattumanvaraisesti kouraani sen joka oli mukavimman näköinen ja jonka maut tuntuivat miellyttävimmiltä. Ilmeisesti tämän kotimainen versio on Nocco, jota ei tällä kertaa ollut saatavilla.
Koska en ikinä ole mielestäni ollut mitenkään herkkä kofeiinille, uskalsin huitaista tökötin naamariin vielä illalla hieman ennen nukkumaanmenoa. Vaikka tuotteessa ei ole lisättyä sokeria, maku oli niin makea että hampaita vihloo jo pelkkä ajatuskin. Lisäksi juomassa oli mun mielestä jotenkin teollinen maku, vaikka en tiedä oliko se sitten tuo goji-marja joka toi makuun hassun vivahteen.


Pitikin mennä ajattelemaan että "ei kofeiini muhun ennenkään oo vaikuttanut", nimittäin nyt vaikutti, ja lujasti! Lopputuloksena siis se että pyörin koko yön sängyssä kuin mikäkin hyrrä ja työpäivä on painettu 1,5 tunnin yöunilla. Jee, "suosittelen ehdottomasti"! Olo on nyt lähinnä tällainen;


En ole koskaan ollut mikään energiajuomien puolestapuhuja, ja nyt jäi kyllä sellainen olo että en puolustele tätäkään yhtään sen enempää. Olisi ehkä kannattanut tutustua tuoteselosteeseen ja muiden käyttäjien kokemuksiin paremmin ennen kuin tätä meni itse testaamaan.  Litku sisältää BCAA-aminohappoa, L-karnitiinia, ja älyttömän paljon kaikenmaailman vitskuja ja lisäaineita. Makuja on yhteensä neljä, joista toinen, mustikka-acai sisältää myös kofeiinia. Sitruksen sekä limen+päärynän makuisissa juomissa sitä taas ei ole ollenkaan.Ensin ajattelin että no jee, juoma on varmasti ihan hyvä urheilijoille jotka välttelevät turhia kaloreita mutta kaipaavat piristystä. Tai onhan tuota ihan kiva juoda silloin tällöin kun haluaa vaikkapa herkutella... Mutta sitten rupesin miettimään että joopa joo, taas saadaan markkinoille yksi litku jolla saadaan ihmiset koukkuun. Itse ainakin aion jatkossa hankkia energiani jostain muualta, esimerkiksi vaikkapa ihan puhtaasta ruuasta ja raa'asta treenistä. Nih. Ja sitä paitsi, olen ihan varma että jos nauttisin tuota vaikkapa pitkän ajomatkan aikana, vaikutus ei varmasti olisi samanlainen, päinvastoin....3 kommenttia:

  1. Mä hankin mun energiat kahvista, puhtaasta ruuasta (välillä herkuista <3), hyvistä unista ja siitä ra`asta treenistä ;) Itse olen suht kofeiiniherkkä, jos mukana on sokeria/makeutusaineita, mustassa kahvissa ei haittaa :D

    VastaaPoista
  2. Nocco on ruattalainen vitu pelle..

    VastaaPoista
  3. "ruotsalainen", "vitun". :))))))

    VastaaPoista