maanantai 25. huhtikuuta 2016

Liten ryhmätreeni Kokkolassa + jälkifiilikset

Eilen oli taas tiukka treenisunnuntai kun päivällä suunnattiin auton keula kohti Kokkolaa ja kuntokeskus ROK:ia. Edellisestä treenistä jäi niin luuseri-fiilis että oli pakko päästä kokeilemaan uudestaan mihin pystyn. Ja pystyinhän minä vaikka mihin. Ilmoittauduin mukaan saman tien kun Fitfarmin PT Mari "Kirppu" Järvelä kyseli onko kiinnostusta uuteen tapaamiseen. Sitä sitten innolla odoteltiin ja viimein odotus palkittiin.


Edellisessä postauksessa oli puhetta niistä mahtavista afterworkout-kuvista. Tässä nyt yksi sellainen etukäteen otettu peiliselfie. Naamasta näkee miten kovasti sunnuntai-aamuna jännitti koko touhu. Omasta mielestä peilikuva on kaventunut ihan mukavasti, ja niin on muutamat muutkin sanoneet. En kiellä enkä vähättele asiaa, vaan koitan opetella kiittämään nätisti kun joku huomaa muutoksen minussa.


Tällä kertaa meitä oli koolla seitsemän, ja edelliskerran parityöskentely sijaan eilen treenattiinkin ns. kiertoharjoitteluna. Vuorossa oli kunnon rääkki erityisesti selälle ja olkapäille. Paljon asioita avautui muun muassa vipunostoista, ylätaljan vetämisestä ja muista hommeleista jotka ovat aikaisemmin tuottaneet lähinnä harmaita hiuksia. Hommissa mukana oli työkaverilta lainatut vetoremmit, jollaiset suunnittelen hankkivani jossain vaiheessa itsellenikin, jahka tuo salihommeli pääsee taas vauhtiin. Nyt kun sille ei ole oikein aikaa kaiken jumppaamisen keskellä... (Ai niin joo, se bootcamp-postaus on edelleen tekemättä, sorry)


Mukana oli tosiaan porukkaa myös muista fitfarmin valmennusryhmistä. Nyt kun tämä oma urakka alkaa olla loppurutistusta vaille valmis, myönnän tuntevani lievää haikeutta. Olin jo mielessäni päättänyt että en aloita uutta valmennusta ainakaan ihan heti, sillä tähän asti saaduilla ohjeillahan pärjään hyvän matkaa eteenpäin. Silti noissa ryhmätreeneissä on ollut niin mahtava fiilis ja olen oivaltanut niin paljon uusia juttuja, että ihan vain niiden takia voisin aloittaa Liten vaikka heti uudestaan. Toisaalta hiukan houkuttaisi kesällä nauttia jäätelöstä, grilliruuista ja muista kesään kuuluvista herkuista.... HUPS siis minä en todellakaan sanonut tuota!!


Kyllä musta nyt tuntuu siltä että jos olisin varakkaampi, palkkaisin Kirpun itselleni personal traineriksi! Nainen joka tietää noin paljon, piiskaa juuri sopivasti mutta ymmärtää kuitenkin milloin ollaan jo tehty kaikkemme. (Voisitko tulla myös mun omalle salille komentamaan kiitos!)


Tällä kertaa treenistä jäi todella hyvä fiilis! Pystyin tekemään hommat täysillä kun edellisenä päivänä söi hyvin, yön sai nukkua rauhassa ja aamulla joi riittävästi vettä. Tietysti olisin halunnut pystyä nostamaan isompia painoja ja tekemään useampia toistoja mutta hei ei mopolla kuuhun. Jos eilen vasta tajusin millä lihaksilla ne liikkeet OIKEASTI täytyy tehdä niin keskityin mieluummin tekemään vähän ja oikein kuin paljon ja päin persettä. 

Tänään olen kyllä huomannut että työ meni perille. Alaselkä, kyljet, lavat ja hauberi muistuttavat olemassaolostaan tietyissä asennoissa. Pelotti lähteä piloxing-tunnille mutta hienostihan sielläkin meni. Nyt on edessä siis kaksi viimeistä viikkoa "virallista Liteä", ja ne aion puristaa niin täysillä kuin musta vain lähtee. Mukava nähdä miten pitkälle tällä säälittävällä sisulla oikein pääsee!


4 kommenttia:

 1. Ootko ajatellut fitfarmilta kysyä mitään sponssihommaa, kuitenki heitä mainostelet täällä blogissa ;) Ja paljonko muuten nuo ryhmätreenit maksaa?

  Ja sitte vielä! Oot kehittyny ihan valtavasti! Varmasti niin mentaalipuolelta, mutta näkyyhän se sun ulkonäössä! Mietinki että oisko sulla laittaa postaukseen kuvia itsestäsi blogiaikojen alusta tähän päivään, muutos ja kehitys on varmasti valtava �� Blogillahan tuli se vuosi täyteen niin vaikka semmonen "vuoden muistelu" postaus. *peukku*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti postaus-ideasta, pitääkin alkaa penkomaan vanhempia kuvia oikein sillä silmällä että niistä saisi jotain koostettua :)

   Vastailin tuonne aiemminkin tähän sponsorivinkkaukseen että en välttämättä halua lähteä siihen. Kun itse maksan omat osallistumiseni niin on tarvittaessa vara myös haukkua jos joku juttu ei miellytä ;)Lisäksi se olis hieman vastoin mun aatteita, itse kun vihaan yli kaiken tekstiä "POSTAUS TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ SEN JA SEN KANSSA" Ja onhan FitFarm niin iso lafka ettei ne varmaan tällaista pikkublogia edes mitenkään huomioisi. :D

   Poista
 2. Apua onko miulla menny jotain ohi vai onko sulla uusi tatuointi tuossa korvan takana vai onko se jokin varjo? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole uusi vaan se kaikista vanhin :D 6 vuottahan tuo on tuossa ollut :)

   Poista