lauantai 30. huhtikuuta 2016

Husky Banana- trikoot.Kyselin muutama viikko sitten kaveriltani Maritalta apua hyvien treenihousujen löytämiseen. Mulla on nimittäin ollut tässä viime aikoina sellainen ongelma että kaikista mun trikoista näkyy läpi oikein loistavasti, ja vaikkei se kanssa-jumppaajia häiritsekään niin minua se häiritsee aivan todella paljon. Marita kertoi Husky Bananan tarjouksesta kahdet treenihousut hintaan 60€! Klikkasin heti itselleni mieluisan parin ja jäin odottelemaan.


Eilen nuo ihanuudet olivat kolahtaneet postilaatikkoon ja pääsin niitä ihastelemaan. Firman koko-oppaassa neuvottiin ottamaan ainakin yhtä kokoa pienemmät housut kuin mitä normaalisti käyttää. Jänskäsin etukäteen onko koko M minulle todella sopiva, mutta jännittäminen oli turhaa. Housut sujahtivat jalkaan kuin unelma, materiaali oli niin mukavan tuntuista että välillä ei tiennyt onko jalassa housuja ollenkaan.


Tykkään itse korkeampivyörätöisistä housuista, ja näissä korkeutta oli sopivasti - ei kuitenkaan liikaa. Yllättävän hyvin byysat pysyivät jalassa ilman solmittavaa kiristysnauhaakin, mikä ensin pelotti mua hieman. Trikoot pääsivätkin heti tositoimiin sillä eilisen treeniohjelmaan kuului bootcamp-tunti kahvakuulan kanssa. Pääsinkin heti pyllistämään Mirkalle, joka vahvisti sen väittämän että HOUSUISTA EI TODELLAKAAN NÄY YHTÄÄN LÄPI, eli voin käyttää vaikka riemunkirjavia mummoalkkareita salilla ja jumpassa, eikä kukaan tiedä yhtään mitään!!!Rakastuin siis aivan totaalisesti jo ensisovituksella. Nuo pinkkileopardit ovat olleet mulla nyt kahdesti jalassa ja mitään negatiivista en ole vielä löytänyt - paitsi ai niin yhden jutun! Avaintasku ois ihan kiva, mutta se varmasti nostaisi hintaa. Koska tuotteet on suunniteltu Suomessa, on hieno juttu että niiden hinta on kuitenkin suhteellisen edullinen. Lisäksi postikuluja ei ollut (kun toimituksen valitsi suoraan omaan postilaatikkoon) ja toimitus oli mukavan joutuisa - sain pökät itselleni tasan viikossa. Toivottavasti husky bananat pitävät muotonsa ja ominaisuutensa myös useiden pesukertojen jälkeenkin, voin nimittäin luvata että näitä tulee käytettyä JA PALJON. Onko teillä kokemuksia Husky Bananan housuista? (EDIT: Allekirjoittanut löysi housuista lopulta myös avaintaskun, eli ei mitään valittamista!!)


Olen kertonut ottavani kaikki (no okei, suurimman osan) blogin kuvista itse. Viime aikoina olen pakottanut mieheni tarttumaan kameraan sillä asukokonaisuus-kuvia on sattuneesta syystä hieman hankala ottaa itse. En ymmärrä mikä siinä on että ainoat ei-heilahtaneet kuvat, joita hän saa minusta otettua, ovat jotain tällaista;
Bootcamp-ohjelmassa oli eilen tosiaan kahvakuulailua. Koska sää oli niin hyvä, olimme ulkona. En ole aikaisemmin oikein pitänyt kuulan kanssa heilumisesta. Alaselän jomotus ja mustelmat ranteissa ovat saaneet minut uskomaan että "tämä ei ole mun juttuni". Nyt kun meitä oli tunnilla vain kuusi, saimme melko yksilöllistä opastusta oikeisiin otteisiin ja asentoihin. Tunti sujui paljon mukavammin eikä etuheilautukset ja räkit tuntuneet enää läheskään niin pahalta kuin aikaisemmin. Viime viikonlopun ohjattu selkätreeni auttoi myös löytämään oikeat lihakset kulmasoudussa ja kyykyt sujuivat hienosti. Miten musta tuntuu että mä olen vähän kehittynyt?
En silti ihan vielä aio hankkia omaa kahvakuulaa. Ehkä jos joku olisi innostunut yhteis-omistajuudesta niin voisin harkita? Paras treeni taitaa syntyä ulkona, kun ei tarvitse varoa sohvapöytiä, ikkunoita ja telkkareita. Ulkona kuulaa voi paiskoa mielensä mukaan eikä haittaa jos ote lipeää. 

Kuva; Mirka

Nyt vietän muutaman ansaitun lepopäivän ja sitten jumppamaraton alkaakin alusta. Maanantaina alkaa myös Liten viimeinen viikko, nyt puristetaan kaikki irti! Mukavaa vappua, juhlikaa varoen! Minä en sen kummemmin juhli, jos jossain munkkia tarjotaan niin saatan tarttua yhteen. Enää ei ole pitkä matka kesään!!

5 kommenttia:

 1. Saatoin innostua noista Husky Bananeista! Oijoi, siellä oli armykuosia ja vaaleanpunaista, siis kuin unelmia! Kiitos ihanasta vinkistä ja upeaa vappua <3

  VastaaPoista
 2. Hei semmoinen vielä että löysihän tämä tohelo niistä myös sen avaintaskun! :D ei siis mitään valittamista!

  VastaaPoista
 3. Voi täytyy iteki tilata! Ihanat pöksyt! Ja ihana blogiki ;) -Jemina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, ei oo vieläkään löytyny mitään moitittavaa!

   Poista