keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

En voi hyvin.

Makaan kuumeessa kotona, vaikka olisin halunnut mennä töihin. Vietän elämäni ensimmäistä sairaslomapäivää ja on jotenkin TODELLA luuseri olo. Tympäisee ja isosti. Just kun eilen buukkasin loppukuun täyteen millon mitäki jumppaa niin piti sitten tulla sairaaksi. Ihme ja kumma että olen näinkin pitkään sitkutellut ilman flunssaa. Monta kertaa tässä kevään aikana on ollut olo että "vois olla tulossa kuumetta" mutta se on mennyt ohi C-vitamiinilla, särkylääkkeellä ja päiväunilla. Enää näköjään ei.


Jos ei nyt täysin treenitöntä aikaa, niin ainakin rauhallisempia ovat olleet nämä muutamat viime viikot. Kansalaisopiston jumpat loppuivat toissaviikolla, ja uusien alkua odotellessa olen ottanut hieman rennommin. Toki viime viikolla tuli tehtyä aerobista treeniä joka arkiaamu, mutta kunnon lihaskuntorääkkiä ei ole tullut harrastettua aikoihin. Mun viimeisetkin lihaksenrippeet varmaan kohta surkastuvat pois. Ruokailusta olen sentään pitänyt tiukemmin kiinni, mitä nyt viikonloppuisin nukun usein niin pitkään että tulee kiire jotta ehtisi syödä kaiken mitä pitäisi.Tämä sairastuminen sattui nyt pahimpaan mahdolliseen saumaan, sillä eilenkin olisin ollut intoa puhkuen menossa salille ensimmäistä kertaa sitten pääsiäisen. Oli kuitenkin pakko jättää välistä sillä aavistelin flunssan tuloa jo eilen. Tänään olisi ollut myös bootcamp-päivä (aion kertoa tästä setistä lisää hieman myöhemmin), mutta joudun senkin skippaamaan.TYMPII!

Yritin kovasti jatkaa unia vielä pomolle soittamisen jälkeen, mutta kun ei uni näköjään maistu niin samahan se on röhnöttää tässä sohvalla kirjoittelemassa jonninjoutavia. Muutama teksti olisi tuolla luonnoksissa odottelemassa sopivaa fiilistä kirjoittaa ne loppuun, mutta nyt ei kyllä voimat riitä. Saatan ehkä lipsahtaa tänään sen verran että kaivelen pakastimesta vaniljajäätelöpaketin (RASVATONTA!) ja leikkaan siitä itselleni pikkusiivun. Vaikka en myönnä olevani tunnesyöpöttelijä, aion silti hemmotella itseäni jätskillä kun uloskaan ei nyt kerta pääse. Myös teetä on tullut litkittyä tänä aamuna jo kuppi jos toinenkin.

Kyllä mä vielä täältä nousen! 

4 kommenttia:

 1. Nyt rauhassa parantelet, ja sitten taas treeneihin kiinni ;) Mulle kans puskee aina kaikki mahdollinen kipeys silloin ko ei pitäis!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, flunssat on tylsiä! Etenkin jos ne pitkittyy, toivotaan että menee pian ohi. Itselläni on tällä hetkellä kans semmonen olo että tulisko kipeeks, pää jotenkin jumissa ja kurkussa outo tunne. Joten jätin suosiolla salit tältä viikolta väliin kans, koska ens viikolla en sais olla kipeenä.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, flunssat on tylsiä! Etenkin jos ne pitkittyy, toivotaan että menee pian ohi. Itselläni on tällä hetkellä kans semmonen olo että tulisko kipeeks, pää jotenkin jumissa ja kurkussa outo tunne. Joten jätin suosiolla salit tältä viikolta väliin kans, koska ens viikolla en sais olla kipeenä.

  VastaaPoista
 4. Onhan tää lepäily ja hölläily ihan hanurista, varsinkin ku motivaatio ois huipussa. Kyllä tää tästä! :)

  VastaaPoista