sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäis-sekoilut!

Ohhoh, onpa taas vierähtänyt edellisestä tekstistä. Pitkin viikkoa mielessä pyöri ideoita ja aiheita, mutten koskaan ehtinyt niitä tänne naputtelemaan ennen kuin ne hävisivät päästäni. Mennyt viikko on ollut melkoista hulabaloota ainakin töiden puolesta, mutta treenien osalta olen viettänyt lepoviikkoa. 

Liten osalta sellainen kehotettiin pitämään nyt kun ollaan puolessa välissä urakkaa. Ensin suunnittelin että siirrän lepoviikkoa ja sen päätteeksi olevaa tankkauspäivää yhdellä viikolla eteenpäin mutta kun jostain kumman syystä treeni ei oikein kulkenut, luovutin suosiolla ja olenkin vain vötkistellyt tekemättä juuri mitään järkevää. 

 Tankkauspäivän aamiainen, tuplasti puuroa tavalliseen aamuun verrattuna. Huh.Perjantaina pidinkin sitten sen kauan odotetun ja mahtavan hiilaritankkauspäivän, joka nyt meni minun osaltani vähän niin kuin päin peetä. Kaikki ruoka-aineet mulla oli kyllä hankittuna ja raahasinpa osaa jopa päivän mukanani, mutta kun kavereiden kanssa tahtoo olla vaan niin kivaa että syöminen unohtuu... Päivän kuudesta ateriasta sai siis syötyä kolme, joten voisi kai väittää että päivä onnistui 50 %:sesti. Perjantaina nautiskelin myös sen Mignon-munan jonka ostin itselleni vaikka paino ei nyt ihan 4,5 kiloa olekaan tippunut. Mutta maistui se sen verran pahalle että en olisi sitä 4-packiä edes halunnut syödä...Pitkäperjantai tuli vietettyä siis ruokaa mättäen (vaikka en saanutkaan kaikkia aterioita syötyä, ne kolme jotka söin, olivat VALTAVIA), päivä-saunassa käyden, ja kavereiden kanssa hengaillen. Kaikin puolin rentouttava päivä siis. 

Lauantai-aamuna karkasin Haapavedelle tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja, läheltä ja kaukaa. Kuten arvata saattaa, reissu-ruokailu ei aina mene aivan suunnitelmien mukaan ja niinpä päivän syömiset rajoittuivat aamupalaan, kahteen nuotiolla paistettuun makkaraan, muutamaan suklaamunaan sekä kahteen siivuun (joulu)kinkkua. Että ei mennyt ihan putkeen. Illalla tullut vilu saattoi johtua siis joko siitä että palelutin itseni kokolla tai vain yksinkertaisesti siitä etten syönyt kunnolla koko päivänä. 

Tänään nousen siis kuin feeniks-lintu tuhkasta ja aloitan taas puhtaalta pöydältä, kahden päivän ruokasekoilun jälkeen.
Nyt kiidän suihkuun ja pakkaamaan sillä olen lähdössä kohti Kokkolaan kiduttamaan itseäni. Ilmoittauduin nimittäin FitFarmin personal trainerin vetämään kimppatreeniin jonka olisi määrä alkaa tuossa muutaman tunnin kuluttua. Voi siis olla että kohtaan loppuni hyvin pian ja tämä jää viimeiseksi tekstiksi jonka koskaan julkaisen. Tai ainakin mulla on huomenna varmasti paikat kipeänä!

Adios amigos, näkemiin!

1 kommentti: