maanantai 7. maaliskuuta 2016

Muna-juttuja.

Mun elämä on ollut jotenkin kamalan kaoottista tässä viime päivinä, enkä oo ehtinyt edes ajatella kirjoittamista. Toinen syy hiljaisuuteen on se, että asetitte mulle aivan valtavat paineet tykkäämällä tuosta edellisestä avautumis-tekstistä niin paljon. Palautetta vyöryi ovista ja ikkunoista; ilmeisesti te siis nautitte siitä kun mua vituttaa...!?!? Kuinka muka voisin pistää paremmaksi kun ei edes oo ketuttanut niin paljon sitten viime kerran? 

Varsinkin viikonloppu oli jotenkin erityisen kaukana rentouttavasta ja rauhallisesta, joten kirjoittamisen lisäksi olen laiminlyönyt mm. kotityöt ja ruokien preppailut. Sunnuntai meni kokonaan nukkuessa syystä että road-trippasimme itsemme lauantaina pikaisesti keskellä yötä Jyväskylään hakemaan autoon vara-avainta, vain palataksemme samana yönä takaisin. Näköjään krapulan voi siis saada itselleen myös täysin ilman päihteitä, vai vanhuudeksiko tätä kutsutaan...

Koska nukuin eilen lähes koko päivän, myös syömiset menivät vähän niin ja näin. Jouduin tiivistämään ruokailuvälejä ja sorruimpa pirulainen napostelemaan myös karkkia.. Vuokrattiin meille Napapiirin sankarit 2, jota varten mies osti itselleen makiaisia. Minä sitten vähän maistoin... eli ehkä noin kourallinen tuli vedettyä, ja vatsa kyllä heti ilmoitti kokemastaan vääryydestä. Pömppö pinkeänä kuin ilmapallo ryömin nukkumaan puolen yön aikoihin, masentuneena hukkaan heitetystä päivästä ja täysin epäonnistuneesta dieetistä. Olin valmis luovuttamaan tämän järkyttävän, anteeksiantamattoman repsahduksen takia.....


NO EI VAAN, oli mulla viime viikolla onnistumisen hetkiäkin, jonkin verran. Jaksoin raahautua kaikkiin jumppiin vaikka ei olisi yhtään huvittanut. Sunnuntaita lukuunottamatta noudatin ruokaohjeita aika prikulleen. En skippaillut aamulenkkejä, ja taisin jopa nauttia niistä. NOSTIN JALKAPRÄSSISSÄ SATA-HELKKARIN-KAKSKYTÄ-KILOA!
Tuntu aika kivalta, vaikken meinannukkaa jaksaa nostaa painoja prässistä enää pois. Kyllä mää tiiän että te himo salimarkut ja -mirkut nostelette kolme kertaa oman painonne verran (eli siis just ton 120kg hehe) mutta oli tää mulle suuri saavutus kun uskalsin kokeilla ja ylitin itteni. Jee. 

Silti mulla ei jostain syystä oo ollu salilla käynnin jälkeen perse tai muutkaan lihakset kipeinä. Syy voi olla toinen näistä; edelleen liian pienet painot TAI liian hyvä palkkari. Täytyy kokeilla jotain paskempaa litkua. 


Tänään kohtasin kaupassa uudenlaisen haasteen; pääsiäinen tulee! Markkinointimielessä munavalikoima on tietysti sijoitettu juuri pääsisäänkäynnin lähettyville, joten tällaisen pullukan on pinnisteltävä tahdonvoimansa äärimmilleen. Oon luvannut itselleni että pääsiäisen aikaan saan herkutella parilla suklaamunalla, mutta koska se ei ole vielä lähimaillakaan, multa vaaditaan nyt sisua. 

Oikeastaan minkään muun herkun ohittaminen ei tällä hetkellä tuota niin paljon ongelmia kuin näiden;Mignon-munat! Kauniissa uusissa pakkauksissa, ja jotta läskejä hemmoteltaisiin oikein kunnolla, uutuutena myös 4-packit!!! Jottei päästäis turhaa laihtumaan! 

Keksin tuossa ihan just äsken että voisin haastaa itteni. Jos oon pääsiäiseen mennessä saanut tiputettua vaikkapa nyt öö 4,5 kiloa Liten alkupainosta, niin saisin ostaa yhden tommosen mignonin. Ja tietysti syödä sen. Mutta voisko olla mahdollista, että jos tiputtaisin siihen mennessä vaikkapa semmoiset 7 kiloa, niin saisin ostaa tuon pullukoille (perhepakkaus on peitenimi, lihavia varten nämä tämmöiset tuodaan markkinoille!!!) suunnitellun nelipäkin? Oisko mitään? Kuka on messissä, kuka tsemppaa? Vai onko ihan paska idea? 


Ai joku terveellisempi palkintoko? PYH! 

6 kommenttia:

 1. Ootpa pienen näkönen tuossa kuvassa!
  Ja jos onkelmana on ettei lihakset kipeydy (siis niinku terveellä tavalla), niin keskity tuntumaan liikettä tehdessä, keskity ja harjoittele. Tai kysy joku vähän kattoon perään ;) Toki painojen lisääminen on huisia,mutta oikialla tekniikalla liike tulee oikeaan paikkaan. Ja kyllä lihaksissa pitäis tuntua, mikään palkkari ei oo niin tehokas. ;P
  Nimim. salimuidu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ko onkelma on just se että tee liikkeet (ainaki omasta mielestäni!!!:D ) täydellisesti, painot on niin suuret että ne viimeset toistot tekee tiukkaa eikä oo enää niin puhtaita... Täytyy vaan pinnistellä ja keskittyä enemmän :) jospa sitä jo vaikka kuukauden päästä vois sanoa osaavansa jotain :)

   Poista
 2. Oliko 120 yks toisto vai sarjapainona? :) Go Heidi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sarjapainona tietysti :) muistaakseni 70 kilolla alottelin ja pikkuhiljaa lisäämällä on edetty :)

   Poista
 3. Milloin saadaan uutta postausta :P :) :(

  VastaaPoista
 4. Hei Anonyymi! Tänään tai viimeistään huomenna, tuolla luonnoksissa on yksi puolivalmis raakile kypsymässä :)

  VastaaPoista