tiistai 16. helmikuuta 2016

Salipirkko strikes again!

Eilen lupaamani tavoite-päivitys siirtyykin tulevaisuuteen sillä en ole ehtinyt sitä ajattelemaan, saati että olisin saanut kirjoitettua asioita julkaisukelpoiseen muotoon. Sen sijaan kirjoittelen tästä Liten kakkospäivästä, joka sujui sekin mielestäni melko moitteettomasti. Mitä nyt aamulla tuli torkutettua hieman pidempään kuin eilen ja aamulenkin jälkeen jostain syystä vaan v*tutti koko hommaan lähteminen. Onneksi ajatus unohtui päivän aikana kun tuli uusia veemäisiä ajatuksia. 

Pakkasta oli kello viisi viisitoista rapsakat seitsemän astetta mutta kelihän on onneksi pelkkä pukeutumiskysymys. Taas tuli viipotettua pitkin Nivalan keskustaa sellainen 45 minuuttia niin että hiki lensi. Aamupalaksi vedin ämpärillisen puuroa kaikilla höysteillä; mehukeittoa, marjoja ja raejuustoa, nam. Tai oikeastaanhan tuo soosi ei maistu varmaan juuri miltään, mutta olen oppinut olemaan maistelematta. Syödessäni vajoan ikään kuin flow-tilaan selatessani samalla puhelimesta uusia Instagram-, Facebook-, ja Snapchat-päivityksiä. Silloin aivot kääntyvät pois päältä ja kurkusta menisi alas varmaan vaikka maksalaatikkoa (UGH) jos joku sitä mun lautaselle salaa lappaisi. 


Lounaaksi vedin tänään taas tylsästi vaan salaattia. Ainakin SD:n aikaan en muuta työeväänä syönytkään. Liian helppoa ja vaivatonta kyllä mutta onneksi tässä nykyisessä elämässä on ihan tarpeeksi haastetta ilman viiden tähden lounaiden väkertämisiäkin. Treenin jälkeen on yleensä sitten sen erikoisemman ruuan paikka, siihen kun on aikaa panostaa. Tänään sain nautiskella makaronilaatikosta jonka eilen pyöräytin valmiiksi. Vähän pliisua ilman aimo annosta ketsuppia, mutta menetteli kun sirotteli päälle tarpeeksi suolaa. 

Mutta mennäänpä suoraan asijaan! Tarkkasilmäisimmät, lukutaidon omaavat lukijat varmaan hiffasivat että olen käynyt tänään KUNTO_SALILLA. Ei hitto vie, minäkö? Kyllä, totta se on! Raahauduin tänään ensimmäistä kertaa salille sitten kesäkuun, ja kyllä mua jännitti koko päivän sitten niin etten meinannut housuissani pysyä! 

Viimeinen tunti töissä oli sitkeä, olisi tehnyt mieli alkaa lämmittelemään työhuoneen lattialla vaikka punnerruksia vääntäen. Kun kello löi neljä, singahdin liikuntahallille ja siellä olevaan kuntosaliin. Vaikka olin kirjoittanut liikkeet sekä tehtävien sarjojen ja toistojen määrät ylös treenivihkooni, sekä muka katsonut esimerkkivideot tositosi tarkkaan, ei hommasta silti meinannut tulla yhtään mitään. 



Ja olinhan myös unohtanut mistä löytyy mitäkin ja miten mitäkin vempainta säädetään. Yritin tuskissani sinnitellä eteenpäin samalla kun taukojen aikana koitin katsoa tekniikkavideoita uudestaan ja uudestaan. Onneksi paikalla oli myös työkaveri todistamassa tätä kaikkea. Kiitos Helille muuten avusta! Enpä olisi itse tiennyt oikeaa korvaavaa liikettä reisikoukistukselle, koulun laite kun ei ollut oikein toimintakunnossa. 


Ajattelin lähettää tuon yllä olevan taideteoksen myös Fitfarmille ja kysyä ottaisivatko he mut tällä perusteella valmentajatiimiinsä ei vaan että kelpaako tuo korvaavaksi liikkeeksi. Haluan nyt ottaa nämä treenit tosissaan ja oppia tekemään jutut oikein. Tuo salilla käyminen on ollut (ja on ainakin vielä, edelleen) sellaista pakkopullaa etten todellakaan nauti siitä, mutta HALUAISIN OPPIA koska se on niin cool ja trendikästä. Siis koska salilla käyminen olisi niin helppoa ja halpaa. Ja siinä voi oikeasti kehittyä ja saada aikaan näkyviä tuloksia. 

Sain sitkuteltua 2-jakoisen treenini ensimmäisen osion joten kuten loppuun saakka ja siirryin pukuhuoneen puolelle hoitamaan kiljuvaa pikkunälkääni. Ostin eilen elämäni ensimmäistä kertaa palautusjuomajauhetta ! Pelotti kamalasti mille se maistuu ja minkälainen koostumus mössössä tulee olemaan. Ostin SportLife Nutritionin Isolatea, jonka makuna on raakakaakao sekä stevia. Hinta oli aika suolainen mutta testataan nyt toimiiko. Maku sekä koostumus olivat onneksi BUENO, tohon kun ois vielä pilkkonut vaikka banaania sekaan niin nams! 

Siinä eväitäni nautiskellessa rupesin miettimään miksi on niin kummallinen olo. Tunnustelin fiiliksiä ja pian sen hiffasinkin; mullehan oli tullut hiki tuosta äskeisestä treenistä! Täytyi oikein nousta ihmettelemään asiaa ja nappasinpa samalla tapahtumasta kuvankin todistusaineistoksi. Se on tässä näin: 


Vaikka tuo mun sali-comeback jäi omasta mielestä nyt vähän pliisuksi (en uskaltanut laittaa tarpeeksi isoja painoja kun tekniikka ei ole vielä hallussa, eli huomenna tuntuu varmaan ei-missään) niin näköjään sillä oli kuitenkin jotain vaikutusta. Tarkoitus olisi ainakin näin alkuun käydä salilla sen kaksi kertaa viikossa. Seuraava salipäivä näyttäisi olevan lauantaina. Jos joku haluaa ilmoittautua mukaan viralliseksi laaduntarkkailijaksi, otan avun ilomielin vastaan! Itse kun on niin hankala tiirailla omia tekemisiään sieltä peilistä samalla kun keskittyy puurtamiseen.

Nyt painelen nukkumaan jotta jaksan aamulla pompata taas ylös tekemään (arki)viikon viimeisen aamulenkin. Ehkä meditoituisin lenkillä niin syvästi että keksisin mitä kaikkea haluan tällä Litellä saavuttaa. Sitä kertomusta odotellessasi voit käydä vielä osallistumassa arvontaan, joka siis suoritetaan torstaina! (Siis mua alkaa itteäkin ärsyttämään tämä jatkuva mainostus, huh huh, onneksi se on kohta ohi!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti