perjantai 19. helmikuuta 2016

I want the world... And everything in it!

Got the eye of the tiger
You will see me touch the sky
Come power and glory, all just for one man
On the road to the castle, sacrifices must be made
Can you see the fire in my hungry eyes?

I want the world and everything in it
I'll take it all with my passion and my crime
I want the world and you along with it
Living like there's no tomorrow

Battle Beast - I want the world... And everything in it


Siinäpä sitä tavotetta ois kerrakseen! No ei vaan, lupasin kertoa että millasia tavotteita haluaisin saavuttaa tän Liten myötä. Paljastin myös että tällä kertaa en lähde tavoittelemaan "sisäistä hyvinvointia, itsensä hyväksymistä, tasapainoa" tai muuta liibalaabaa. Miksikö? No koska edellisen nettivalmennuksen myötä tiedän että kun laittaa ruokavalion ja treenimäärän kohdilleen, nuo edellä mainitut lässytykset tulee kuntoon ihan itsestään. Ei niitä tarvi erikseen tavoitella.
 
 
No mitä mä sitten haluan, mitä tavoittelen? Viime sunnuntaina makoillessani sohvalla luettelin ystävälleni muutamia juttuja jotka ois ihan ok saada. Kirjoitin ne sitten saman tien ylös puhelimen muistioon ettei vaan pääsisi unohtumaan. Olen kirjoittanut näin: -Maharöllykästä ja selkätisseistä eroon + kyykkääjän pylly. Niin. Kuten sanoin, ulkoisia seikkoja. Kyykkääjän pyllyyn nyt on vielä pitkä matka, mutta tämä 12 viikkoa on hyvä alku sille matkalle. Tokihan mun takamus näyttää ihan hyvältä nykyäänkin, tiukoissa farkuissa, äkkiä vilkaistuna, hämärässä yökerhossa, 2 ‰ humalassa.

Tavoitekuva.
Kuvat kopioitu laittomasti, ilman lupaa, täältä: hardbody_fitness, Instagram.

NO EIKÄ, tarkoitus ei oo tulla mikskään oikeaksi fitnessmuijaksi mutta kyllähän nuo kuvat motivoi kun niitä oikeassa mielentilassa katselee. Maharöllykän kanssa olen oppinut elämään, toisina päivinä se vaivaa enemmän kuin toisina. Joskus ei ollenkaan; kun on vötkistelypäivä kotona ja saa käyttää vaan kalsareita poistumatta sohvalta postilaatikkoa pidemmälle. Yleensä niinä päivinä tulee myös vedettyä pitsaa, sipsuu ja karkkia niin paljon että seuraavana päivänä rakas röllykkäni onkin paisunut noin kolminkertaiseksi. Silloin se ei vaivaa kun mikään vaate ei purista eikä kiristä, eikä sitä tarvitse piilottaa. Siis nukkuessa. Pahimmillaan se pömpöttää kuin olisin raskaana. Jota en siis ole. Vaikka näistä kuvista voisi päätellä jotain ihan muuta:
Huhtikuussa 2015

Heinäkuussa 2015

Tai ehkä mulla onkin vatsassani sellainen mysteerivauva joka välillä häviää itsestään, välillä taas ilmestyy himoitsemaan epäterveellisiä ruokia ja pakottaa jäämään sohvalle makaamaan!

Selkätisseistä eroon pääseminen olisi se toiseksi huipuin juttu. Vaikka selkätissejä ei itse näe kuin harvoin, niiden olemassaolon kyllä tietää. Kuvittelen ainakin että ne voi peittää löysillä neuletakeilla ja -paidoilla mutta mistäs minä sen tiedän, kun en tosiaan katsele itseäni kärpäsenä katosta 24/7. Superdieetin aikana pääsinkin tisseistä hetkeksi, mutta valitettavasti ne pirulaiset palasivat takaisin. Nekinhän häviäisivät osittain ryhtiä korjaamalla, ja loput sitten polttamalla rasvaa. Lisäksi mulla on tissiä tuossa etupuolella ihan riittävästi, joten näille halvoille kopioille olisin valmis sanomaan bye bye!

Ennen ja jälkeen superdieetin; loka-joulu 2015

Enempää mulla ei oo kuvia mun selkätisseistä koska harvemmin otan ah-ne-niin-muodikkaat-selfiet takaraivostani. 
Mulla on siis vahva usko että kun laihdutan 15 kiloa ja hyppään kolme kuukautta salilla ja hikijumpissa, muutun seksikkääksi kesäkissaksi. Totta kai. Ja sitten musta tulee onnellinen ja rikas, koska niinhän hoikat ihmiset aina on, vai mitä?  Musta tulee kuin Heidi the Butcher tai Starfuckedmodel. Automaattisesti. 
Kuva varastettu täältä. Heidi the Butcher.
Kuva varastettu täältä. Starfuckedmodel.
Siisteintä olisi kuitenkin olla kuin Heidi the 16-vee vuonna 2010. No joo, ainahan niistä ulkoisista seikoista voi haaveilla mutta totta on kai sekin ettei ihminen ole koskaan tyytyväinen itseensä. On mulla vielä muutamia juttuja joista haaveilen. Ne liittyvät erilaisiin fyysisiin saavutuksiin: Haluaisin pystyä punnertamaan oikeita miesten punnerruksia silloin kun jumppatunnilla tehdään em. liikettä. Haluaisin saada vedettyä edes yhden leuan leuanvetotangossa. Haluaisin pystyä juoksemaan, sanotaanko vaikka nyt alkuun että puolimaratonin. Haluaisin osallistua Tough Vikingiin ja selviytyä siitä. Haluaisin, haluaisin, haluaisin..... 
 
 
Kyllä mää silti eniten nautiskelen tästä energisestä huippufiiliksestä jonka näiden viiden päivän aikana oon saavuttanut. Vaikka se jatkuva ruuanlaitto ja ne aamu viiden herätykset ottaakin päähän, on ne tän arvoisia! 5 kommenttia:

 1. Muutokset superdieetin kuvissa selkeät. Tää "mysteerivauva"-termi sai hymyilyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, keksin sen just äsken itse. Sitähän vois käyttää jos joku kysyy "ootko raskaana" ja et ees oo. :D

   Poista
 2. heh, itekin raskaana silloin tällöin :D ! ja joo ainahan on kiva noita vanhoja kuvia kahtoo "kun silloin oli kaikki vielä hyvin" ja sukulaiset jaksaa muistuttaa "olitpa niin hoikka tuolloin" mutta loppujen lopuks ehkä rupeaa vaan ärsyttämään, mennyt on mennyttä ja nykyisyys sekä tulevaisuus on tärkein? :)

  VastaaPoista