sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Muut SoMe-kanavat joissa #FITNESSpaskaa on mukana!

Otsikostakin jo huomaa että tämän postauksen ainoa tavoite on säälittävästi kalastella lisää seuraajia ja "kavereita" blogin muillekin somekanaville! Tiedän että siellä ruutujen toisella puolella on paljon lukijoita jotka eivät välttämättä seuraa kuin tätä pelkkää blogia. Se ei haittaa minua, mutta muita somekanavia seuraamalla pääsee näkemään ja kuulemaan paljon enemmän kuin pelkkää blogia lukemalla. Lisäksi yllättävän blogihiljaisuuden sattuessa saatan käydä heittämässä vaikka Facebook-sivulle pahoittelut, jolloin tiedätte minun olevan hengissä ja turha hätäily voi unohtua. Snapchat, Facebook ja Instagram kun ovat jostain syystä paljon nopeampia ja helpompia päivittää kuin tämä blogi.. Tänne kun pitää koittaa saada aikaiseksi jotain jär-ke-vää.


Mutta pidemmittä puheitta, tässä he nyt ovat!

Esimerkiksi Snapchatiin päivittelen tällä hetkellä (ainakin vielä) paljon tiheämmin ja monipuolisemmin omia tekemisiä kuin muualle. Joten jos esimerkiksi "videopostaukset" kiinnostaa niin sieltä niitä löytyy. Olen vielä vähän onneton tuon "snäpin" käyttämisessä koska latasin sen tosiaan vasta viikko sitten. Saa siis nähdä kuinka kauan jaksan sitä innokkaasti päivitellä...  Minua koukuttaa Snapchatissä ehkä eniten se, että kuvat ja videot ovat katsottavissa vain 24 tuntia niiden lataamisesta (tai niinhän meille uskotellaan, netistähän mikään ei katoa, KOSKAAN) joten kynnys ladata aamunaama-selfieitä ja äkkipikaisia videopostauksia on paljon matalampi kuin vaikkapa Instagramiin.Blogin ehkäpä tärkein somekanava on sen omat Facebook-sivut. Laitan sinne aina linkin kun teen uusia postauksia, joten sivusta tykkäämällä pysyt helposti ajan tasalla kun jotain uutta ilmestyy. Lisäksi jaan sivulle löytämiäni muka-hauskoja kuvia, videoita ja lainauksia. Ja kuten aiemmin mainitsinkin, pidempien päivityskatkojen aikana heitän yleensä jotain suuntaa-antavaa informaatiota Facebookkiin kuten; "uutta tekstiä tulossa ensi viikolla..." ja seuraava teksti ilmestyykin kuukauden kuluttua.. ;)

Viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä mainittakoon blogin Instagram-tili, jota päivittelen vaihtelevalla menestyksellä. Toisinaan innostun julkaisemaan 10 kuvaa päivässä, joskus taas tili on käyttämättömänä viisi viikkoa... Todella tasapainoista ja innostunutta hommaa siis!  Mutta siis niin, myös Instagramissa ilmestyy toisinaan ennennäkemätöntä materiaalia, joten kannattaa käydä ainakin välillä vilkuilemassa sielläkin, jos ei halua ihan seuraajaksi alkaa. 


Tämä postaus on toteutettu ihan vain sunnuntai-aamupäivän tylsyyksissä, takaraivossa pienen pieni toivomus siitä että joku alkaisi seurailemaan minua jossain niin blogi näyttäisi suositummalta ja kiinnostavammalta ja musta tulis pian über-kuuluisa! Saisin sitten jaella nimmareita tuolla kylänraitilla ja kaupat jakais mulle tavaraa ilmatteeksi markkinointimielessä! JOKA BLOGGAAJAN UNELMA! 

Ei vaaaaan, ihan huvikseni näitä tänne kirjoittelin kun ei muka taas ole muutakaan tekemistä. Mutta linkkailkaapa kommenttikenttään omia profiilejanne niin voisin mahdollisesti ehkä alkaa seurailemaan! :) Uudet inspiraationlähteet kun eivät koskaan ole pahitteeksi. 

Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Bloggerin lisäksi mut blogineni löytää IG:stä @paivi.tee ja Fb:sta https://www.facebook.com/aititreenaanyt/?fref=ts

  Itekin just pari päivää sitten lisäilin fb -ja IG-seurantanappuloita blogin kylkeen, kun jostain syystä en ole tajunnut niitä liittää niin hienosti. ;) Sun blogia oon muuten seuraillut, mut liitytäänpäs myös noille muillekin tileille seurailemaan!

  VastaaPoista
 2. Henk koht tykkään seurata puhtaasti blogi-sivua bloggerista, joten tämä riittäköön. Toki on hienoa, että oot "levittäytynyt" muuallekin. Joku seuraa ehkä jotain muuta kautta. Jokaiselle jotakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta riittää :) Luulen kuitenkin että on myös niitä jotka eivät aina jaksa lukea kirjoituksia mutta muuten seurailevat tekemisiä esim. tuon Instan kautta :)

   Poista