maanantai 9. marraskuuta 2015

Onko kahden viikon jälkeen ehtinyt tapahtua muutoksia?

Edellisen postauksen kommenttikentässä kyseltiin onko Superdieetin edetessä ehtinyt tapahtua jo muutoksia. Olen asiaa tässä päivän mietiskellyt, ja vastaan että kyllä. Vaikka painoa ei ole lähtenyt juuri ollenkaan, huomaan silti vaatteista että jotain on tapahtunut. Lisäksi olo on paljon kevyempi ja parempi. Vaikka äsken kotijumppaa ähertäessäni mietinkin että miksi h*lvetissä tähän piti lähteä kun tuossa sohvalla olisi vaan niin mukavampi istua. 

Uusia muutoskuvia ei ole vielä otettu, koska ajattelin jättää niiden ottamisen vasta ihan sinne viimeisen viikon lopulle. Ettei tulisi niin suurta pettymystä. Vaikka voihan se pettymys tulla siellä vikalla viikollakin.... 

Mutta muutoksen havainnollistamiseksi pelleilin kameralla ja otin muutamia kuvia postausta piristämään!


Jo viikonloppuna huomasin että heltta leuan alla on kutistunut. Muutamia viikkoja sitten se vielä ahdisti mua ihan valtavasti, mutta parempaan suuntaan ollaan näköjään menossa! Iho sen sijaan voi edelleen huonosti, ja tuohon oikeaan suupieleenkin on puhjennut joku ihmeen ihottuma. Oikeastaan se on ollut siinä jo aika pitkään, ja asia täytyykin ottaa esille kun menen kilpirauhas-kontrolliin tässä marras-joulukuussa.
Vatsa ei pömpötä enää yhtä valtavana kuin ennen! Mittauksissa totesinkin että vyötäröltä on lähtenyt kolme senttiä, mutta rinnan-, ja lantionympärys ovat valitettavasti pysyneet tismalleen samoina. Lemppari-farkkuleggingsit pysyvät taas hienosti jalassa eikä niitä tarvitse päivän mittaan olla niin usein nykimässä ylös. Pari viikkoa sitten ne vielä rullautuivat miellyttävästi vatsamakkaran alle pakoon. NOT nice.Tunnen myös näpeissäni että jenkkakahvat ovat kutistuneet. Mukanahan ne vieläkin kulkevat mutta huomattavasti sutjakampina kuin aikaisemmin. Tuntuu niin huipulta! Ja vaikkei nämä muutokset vielä ehkä ulkopuolisille näykään, niin se ainakin näkyy kun musta tuntuu hyvältä.


Eli siis eteenpäin vaan sano mummo ja silleen!!  

2 kommenttia:

  1. Mulla kans voi iho ihan hiton huonosti...sain ton kortisonin lopettamisen jälkeen sitten suun ympärysihottuman, joka on yksi helvetti...huoh...ei siihen oikein mikään auta ja antibioottikuuria en suostu syömään :/

    VastaaPoista
  2. Muutoksia on tullut...hienoa :)

    VastaaPoista