maanantai 19. lokakuuta 2015

SYYSARVONTA !

Kauan se on pyörinyt mielessä ja pikku palkinnotkin ovat odottaneet läppärin edessä jo toista viikkoa. Nyt pyörähtää siis käyntiin #FITNESSpaskan syysarvonta! Palkintoja on kaksi, joista kumpikin on arvoltaan alle kolme euroa. Mistään jätti-skabasta ei siis ole kyse, mutta haluanpahan muistaa teitä lukijoita jotenkin.
Arvon siis kaksi pikku-pikku-palkintoa kahdelle onnekkaalle lukijalle!
Osallistu kisaan jättämällä kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi! Jos tällainen kommentin väsääminen tuntuu liian vaativalta tai aikaavievältä hommalta ( kuten jotkut ovat minulle kertoneen ) , voit jättää kommenttisi myös #FITNESSpaskan Facebook-sivun kautta (HUOMHUOM Facebookin kautta voit lähettää oikean osoitteesi niin onnen potkaistessa lahja lähtee nopeammin postiin)  ! Eli laita siis yyveetä ja aaveetä tai OVH:ta tulemaan niin saisin arpoa nuo pikkuyllärit uusille omistajilleen. Toivottavasti saadaan siis edes ne kaksi osallistujaa kasaan! Laitettaisko arvonta vaikka tonne vajaan parin viikon päähän niin kaikki halukkaat ehtii käydä sen sähköpostiosoitteen näppäilemässä. Eli siis suoritan arvonnan pyhäinpäivänä, la 31.10. ja vaikkapa kello 15. Siihen asti aikaa!
Arvonta on ihan vaan minun itseni sponsoroima enkä saa siitä mitään muuta kuin mahdollisesti hyvän mielen ja vähän päänvaivaa kun pitäisi ostaa postimerkkejä ja lähettää palkinnot voittajille. Tarkoitus ei siis ole kalastella mainetta ja mammonaa, joukoittain uusia lukijoita tai sponsori-diilejä itselleni (vaikka sellaiset ois kyllä ihan tervetulleita VINK VINK!)  vaan piristää omaa sekä teidän lukijoiden synkkää syksyä pienellä kivalla.
Ja kyllä, äiti. Sinäkin saat osallistua. Ajattelin suorittaa arvonnan perinteisellä lapunnosto-taktiikalla, joten menetelmä on puolueeton.
Vitsit kuin innoissaan me tästä ollaan!
(Kuvan tilanne on lavastettu. Toinen kuvassa esiintyvistä henkilöistä on houkuteltu mukaan ruokapalkalla. Teidän arvioitavaksi jää, kumpi...)


11 kommenttia: