lauantai 31. lokakuuta 2015

Superlauantai + arvonnan voittajat!

Täältä on taas tulossa ällöttävää hypetystä huippuolosta, onnistumisista ja muusta lällystä - pessimistit älkööt vaivautuko ! 

Eilinen kuntonyrkkeily, tai siis oikealta nimeltään powerbox nosti kyllä mukavasti hien pintaan. Lisäksi aerobinen treeni tuli vedettyä jo työpäivän aikana, kun ohjelmassa oli liikuntatunti. Jee! Jotenkin sitä vetää kaikki treenit ihan erilaisella motivaatiolla kun on kunnon tavoitteet näille kuudelle viikolle. Pitäisi vaan jaksaa harjoitella tuota nyrkkeilyäkin enemmän vapaa-ajalla, jotta tekniikka kehittyisi kunnolla.

Paino hypähti alkuviikosta ensin kilon ylöspäin, mutta seuraavalla kerralla vaaka näytti jo hieman pienempää lukemaa kuin lähtötilanteessa. Nopeasti mitattuna myös vyötäröltä on lähtenyt noin viisi senttimetriä ja lantioltakin jokunen. Jee!

Ilta olikin yhtä hässäkkää; juoksin kaupasta toiseen täydentämässä ruokavarastoa viikonloppua varten ja kun viimein pääsin kotiin, oli niin nälkäinen että teki mieli syödä pakastevihanneksetkin raakana. Eikä tilannetta yhtään helpottanut se, että meille tuli porukkaa istumaan iltaa juomineen ja ruokineen. Olen kuitenkin todella ylpeä itsestäni, sillä dieettiä on takana tässä vaiheessa jo kuusi päivää mutta suuhuni ei ole lipsahtanut kerta kaikkiaan mitään ylimääräistä ! Noita Miian sipsejä tuli kyllä haisteltua aika voimakkaasti, mutta sehän ei onneksi ole missään kiellettyä. Ja nyt tässä kirjoitellessa Mari nautiskelee hampurilaistaan, eikä mulle tee oikeastaan edes tiukkaa olla ilman! Jee!

Tänään mulla on ollut lepopäivä ja nukkuminenkin venähti vähän pidempään. Lepopäivän johdosta mun ei tarvinnut syödä aamulla puuroa/kaurahiutaleita ja viikonlopun kunniaksi päätin paistaa oikein munakkaan! Ruisleipää olisi kyllä tehnyt mieli mutta ehkä ensi viikolla syön sitäkin jonain päivänä. Puuron kun saa korvata real-leivällä silloin tällöin. :)


Päivä kului leppoisasti kotona löhöillen mutta illalla lähdettiin kaveriporukalla oikein keilaamaan! Ihan huippua hommaa, vaikka jostain syystä tulinkin porukan viimeiseksi.Ja sitten viimein siihen kauan odotettuun ja kaikken jännittämään syysarvontaan jonka palkinnotkin ovat olleet tähän asti salaisuus. Päivällä askartelin arvontakuponkeja, joita kertyikin uskomaton 11 kappaletta, ja nostin niiden joukosta kaksi voittajaa!


Vannon kautta kiven ja kannon että lippuset oli hyvin sekoiteltu enkä nostanut päällimmäisiä, joten lopputulos on täysin sattumanvarainen.Lumenen Angry Birds-huulivoiteen suojelemaan pakkaselta voitti Henna ja heijastin syksyn pimeyttä vastaan meni Lauralle.  Laitan voittajille sähköpostia hyvin pian, joten tarkkailkaa postilaatikkojanne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti