maanantai 26. lokakuuta 2015

Superdieetin eka päivä ja epätoivon aamiainen.

No niin, tänään Superdieetti siis polkaistiin käyntiin, ja minä olin täysin valmistautunut siihen yhden päivän varoitusajalla (NOT). Aika paljon ruokajuttuja valmistelin jo eilen illalla ja aamulla herätyskellon soidessa pomppasin virkkuna ylös kohti uutta ja ihanaa päivää (NOT!) !! 

Ensiksikin tein sen virheen että keitin ohjeen mukaiset kaurahiutaleet puuroksi. Mikä idioottimainen temppu! Jos hiutaleita on tuplasti se määrä mitä normaalisti syön aamupalaksi, niin tyhmemmänkin pitäisi tajuta ettei sitä voi jaksaa syödä! Helpommalla olisin varmasti päässyt jos olisin nakannut kaikki aamiaiseen kuuluvat ainesosat tehosekoittimeen ja surauttanut ne yhdeksi mössöksi. Huomenna testaan teoriani.
Ostaessani nettivalmennuksen, sitouduin siihen etten paljastele super-salaisia tietoja esimerkiksi internetissä kolmansille osapuolille, mutta nämä valokuvat sallittakoon. Jos kykenet punnitsemaan ruokamäärät kuvien perusteella niin onnittelut, sinulla on supervoima! Enkä todellakaan aio kaikkia ruokia tänne kuvailla, koska osa mömmöistä on niin iljettävän näköisiä. Äsken nimittäin meni kulhollinen raejuustoa mehukeitolla höystettynä. Ja päälle vielä koristukseksi vehnäleseitä, NAM, voitte vaikka siellä kotikeittiöissänne kokeilla miltä tuo koko komeus näyttää! 

Mutta joo, bäk tu pisnes! Kuten blogin seuraajat Facebookista jo havaitsivatkin, aamiaisen sain voitettua    49 minuutissa suurinpiirtein tasan, muutaman pienen tauon saattelemana. Ja voin kertoa että ei ollut mikään voittaja-fiilis, ennemminkin oksetti ja turvotti. Mutta joku mulle joskus sanoi näistä Fitfarmin dieeteistä, että pitää nauttia kun vielä SAA syödä paljon. Ilmeisesti ruokamäärät alkaa tippumaan aikas pian.. Sitä odotellessa..

Fiilikset, kun aamupalaa jäljellä vielä n. 1/4.

Vedenjuonnissa pääsin tosi hyvin vauhtiin heti aamusta. Kun kilppari-lääkkeen kanssa tulee juotua jo noin puoli litraa, vitaamiinien yms. kanssa toinen puolikas ja vielä aamupalalla yksi, niin siinähän on jo äkkiä melkein puolet koko päivän vesimäärästä. Ja kun on aamulla  päässyt vauhtiin juomisessa, niin eihän siitä meinaa loppua tulla koko päivänä....  

Vielä ainakin tänään mun ruokarytmi on pysynyt hyvänä, eli ruokailujen välit eivät ole venyneet liian pitkiksi. Ainakaan vielä! Mutta kiirettähän tässä saa pitää että ehtii tehdä kaiken mitä pitääkin ja juuri oikeaan aikaan! 

Kun pitäisi syödä alle neljän tunnin välein. 
Ja ei saisi syödä heti ennen treeniä. 
Ja toinen lämmin ateria pitäisi syödä vasta treenin jälkeen. 
Ja unta pitäisi saada riittävästi. 
Mutta kun parhaimmillaan voi olla kaksikin treeniä päivässä. 
Ja jos haluan treenata aamulla, niin pitäisi nousta jo viideltä. 
Mutta sitten taas ruokailu ei rytmity oikein ja BLAAH. 

 Silti (ainakin vielä) uskon itseeni ja luotan siihen että tää onnistuu! Vedän tän nyt 100%- panoksella alusta loppuun asti. Jos ketuttaa ja potuttaa niin tuun sitten tänne marisemaan tai Fitfarmin omalle foorumille. Tai lähden juoksulenkille. Mutta periksi en anna! Kaikista parasta on, että läheisimmät ihmiset ovat osoittaneet olevansa mun tukena, joten mikä tässä voisi mennä vikaan?
 

4 kommenttia:

 1. Haha, ei muuta kuin paljon tsemiä dieettiin! :-) On kyllä messevä aamiainen! :-D

  VastaaPoista
 2. Yritin eilen x3 kommentoida mutta jostain syystä ei onnistunu.. :|
  Eli siis TSEMPPIÄ! Itse oon kans aikonaan superdieetin ostanu ja jälkeenpäinkin ohjeita soveltanu dieetteihin. Se ruuan määrä alkuun vaatii totuttelua (ja aikaa),mutta kyllä se siitä. Vaikka se aamupalan määrä tökkii mulla vieläki vaikka ruokaa suuresti rakastankin.. Mutta viimeisillä viikoilla sitä aamupalaa ODOTTAA, että saa syödä itsensä kylläiseksi.
  Otithan alkukuvat mitat painot yms itestäsi? 6vkoa on lyhyt aika mutta kyllä muutosta tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi viimein onnistui! Tänään on kuvat otettu, ja mitat ja paino myös on ylhäällä. Itsekin todella toivon että muutoksen huomaa ! :)

   Poista