keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Perun osto-ilmoitukseni nyrkkeilyhanskoista!

GOOGLETTELIN nimittäin viime viikolla hanskoja. Aivan järkyttävän kalliitahan ne hyvät hanskat taitaa olla. Selasin myös tori.fi-sivuston  myynti-ilmoituksia ja siellä tuli vastaan pari paikallisen romuliikkeen ilmoitusta. Mielenkiinnon herätti se, että kahdessa eri ilmoituksessa oli täysin samat valokuvat ja tuotekuvaukset, mutta täysin eri hinnat. Molempiin setteihin kuului siis yksi pari nyrkkeilyhanskoja ja yksi pari sparraus-/pistehanskoja eli täällä jatkossa tutummin pistareita. Sekä tietysti säilytyslaukku näille molemmille.
Toisen setin hinta oli 29€ mikä tietysti kiinnitti huomioni. Ja toinen setti sitten taas maksoi 59€. Arvatkaa vaan kumpi kiinnitti huomion? Halpojahan nuo olivat siis molemmat, mutta ensin mainittu oli ihan uskomattoman halpa!
Ja siksihän asia piti mennä tarkistamaan paikan päälle. Marssin perjantaina ennen treeniä kauppaan ja siellä äimistyin vielä vähän lisää. Nyrkkeilysettejä löytyi kuin löytyikin. Mutta vain yhdenlaisia. Pakkauksissa oli oranssilla hintalapulla lukema 29 €. Ja hyllyn reunassa kissan kokoisilla kirjaimilla luku 59 €. TÄÄH?!?

Kannatti mennä kysymään myyjää apuun, hän lupasi setin mulle tuohon halvempaan hintaan ja lähti vielä kaveriksi kassalle tarkistamaan että kaikki menee oikein. Noh, kassahan heitti hinnaksi 59 €, mikä olisi siis ollut oikein. Tässä kohtaa tein pienet henkiset tuuletukset, jes, kerrankin mulla onnisti! Mutta minä sain koko komeuden siis vain hintaan alle kolmekymmentä euroa JEE!
 Vaikka tuo alkuperäinenkään hinta ei päätä huimaa, jos miettii että ammattilaisten hanskat maksavat varmasti satoja euroja, niin uskon kuitenkin että nämä palvelevat mun (ja mun kavereiden) käytössä ihan riittävän pitkään. Treenattua kun ei tule ihan joka päivä, eikä meillä nämä voimatkaan vielä niin hurjia ole...

 
 Nyt vain pitäisi selättää se suurin ongelma; saada aikaiseksi ja harjoitella muulloinkin kuin powerbox-treeneissä!

2 kommenttia:

  1. Sopii sun hiusten väriin :) Säkki roikkuun terazzille ja eiku mäiskiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä perusteellä mä nää oikeesti valitsin ;) Nyrkkeilysäkistä vielä kyllä haaveilen, mutta terassi ei oo sille ehkä ihan paras paikka; ohikulkijat vois järkyttyä!

      Poista