torstai 29. lokakuuta 2015

Nuin vaan vierähti viikko!

Niin, se olis torstai ja pulkassa on pian niin työ-, kuin treeniviikkokin. Tälle viikollehan "lipsahti" siis treenit viidelle päivälle (huomenna vielä kuntonyrkkeily), mitä aion kyllä ehkä jatkossa välttää; ainakin siis tässä mittakaavassa. On meinaan reidet ja pakarat sen verran kipeinä että viikonloppu meneekin varmaan niitä parannellessa. Vinkkinä vaan kavereille, että lauantaina teillä on kerrankin hyvät mahdollisuudet voittaa mut keilauksessa ;) 


Tuntuu että kun on tällä dieetillä ja saa syödä vaan tarkkaan määriteltyjä asioita, niin herkkuja tulee vastaan joka nurkan takana. Televisiossa mainostetaan vaikka mitä, ja yhtäkkiä huomaa himoitsevansa vaikkapa jugurttia jota ei ole koskaan edes maistanut. Aikakauslehdissä on ruokamainos joka aukeamalla, ja jopa lakritsi houkuttelisi vaikka normaalitilanteessa se on viimeinen herkku joka lähtee karkkihyllyltä mukaan - en koskaan ole ostanut itse lakritsia. Myös YouTube on lähtenyt tähän leikkiin mukaan ja mainostaa erilaisia syötäviä hyödykkeitä ennen videoiden alkua, ja tietysti vielä niin ettei juuri niitä mainoksia voi skipata! Luulisi että perinteiset alueelliset sanomalehdet edes armahtaisivat minut mutta mitä vielä - ravintola X kattaa herkkuja notkuvan isäinpäivälounaan su 8.11... tai varaa yrityksellesi pikkujoulu-illallinen meidän ravintolastamme!  

Kaikista pahin näistä houkutuksista on kuitenkin aito (ja voimakas) kotiruuan tuoksu joka leijailee pihalla kun olen matkalla kauppaan. Se saa minut melkein sortumaan ja ostamaan tortilla-aineksia, täytteitä pitsaan tai kalapuikkoja - ihan mitä vaan, kunhan saisi itse päättää!! 


No ei tämä sentään niin ankeaa ole, ainakaan vielä! Ruokaa saa syödä kerralla aika paljon, katsokaa vaikka. 

Eilinen "illallinen" fish'n'chips. 
 
 Yritin tehdä yhtä herkullista seiti-muhennosta kuin äiti, mutta arvaatte varmaan ettei se onnistu ilman kermaa ja voita. Aluksi minun oli tarkoitus keittää tuolle mössölle kaveriksi perunoita, mutta koska halusin lautaselle jotain jännittävää, paistoinkin itselleni lohkoperunoita. Makuelämys oli niin ikään hieman pliisu ilman öljyä, mutta menetteli kyllä ! 


Tämän päiväinen iltapala, kebab riisillä!! 


Että ei tässä ihan pelkkiä  mauttomia vihanneksia tarvi syödä. Pitää vaan opetella kokkaamaan... Ja vieläpä niin että se sapuska tosiaan maistuisi hyvältä! 


Muistutan vielä kerran SYYSARVONNASTA johon ehtii vielä hyvin osallistua! Voittajat arvotaan lauantaina :) Pelkkä sähköpostiosoite siis riittää, ja pikkuinen yllätys voi olla pian juuri sinun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti