torstai 1. lokakuuta 2015

It's pre-friday!

Kylläpäs nämä viikot vierii niin vauhdilla, vasta eilenhän oli maanantai ja huomenna on jo perjantai? Kohta on joulu ja sitten on taas juhannus... Kai tässä pitää alkaa pikkuhiljaa jo suunnitella joululahjoja ja laittaa ensi tilistä rahat säästöön Nummirock-lippua varten... 

Tai sitten voisin elää päivän kerrallaan ja tehdä parhaani? Kilpirauhaslääke on tainnut alkaa vaikuttaa ja väsymys alkaa pikkuhiljaa väistyä. Huippua kun jaksaa tehdä muutakin kuin nukkua!

Eilen oli parin viikon tauon jälkeen taas reisi-peppu-vatsa-jumppa ja ohjelma oli vähän erilainen kuin viimeksi. Kyllä tosiaan tuntui reisissä, ja huomenna on varmasti paikat vieläkin kipeämpinä. Tänään oli tietysti taas tupla-treenit eli fitbag ja piloxing. Nam nam. Ja vielä kolmas nam sille että kun tulin treeneistä kotiin, täällä oli itse tehty pitsa valmiina odottamassa! 

Kannattaa muuten käydä vilkuilemassa vaikkapa YouTubesta noita piloxing-videoita jos kiinnostaa tietää mitä se oikein on, tai haluaa vaikkapa kokeilla kotona. Joskus olen itsekin saanut aikaiseksi treenata täällä omassa olohuoneessa videoiden avulla. 

Ja asiasta toiseen, ilman aasinsiltoja, tilasin itselleni uudet kengät. Yllätys yllätys, samanlaiset kuin vanhat! Conversejä on tullut käytettyä arkikenkinä nyt jotain öbaut kaheksan vuotta? Omistan myös matalavartiset siniset sekä korkeavartiset UK:n-lippu-converset muttei niitä kumpiakaan tule käytettyä läheskään yhtä paljon kuin noita "tavallisia" mustia. Vanhat alkoi olla vaan niin vanhat että reikiä oli siellä täällä ja kantapäästä irvisti sukka läpi. Nopeasti googlettamalla löysin erilaisia tarjouksia, joista halvin oli XXL Sportsin 54,90€!  Normaalistihan nuo maksavat lähes 80 euroa, eli selvää säästöä taas! Ostos oli perusteltu, kyllä! 

Nyt kun syksy on saapunut, tekisi mieli ostella uusia neuleita, huiveja, nilkkureita... Vielä toistaiseksi olen saanut pidettyä itseni poissa vääriltä nettisivuilta, mutta voi olla että parin viikon kuluttua tulevalla Oulun reissulla saatan sortua. Olemme nimittäin menossa katsomaan yhtä suosikkibändeistäni, In Flamesia! Tällä kertaa en aio olla kuskina vaan varasimme hotellihuoneen yhdeksi yöksi, eli tiedossa on siis MINILOMA, uu! 

Syksystä vielä sen verran, että tänä vuonna olen ollut jotenkin sinut hänen kanssaan. Ennen syysmasennus on iskenyt jo heti elokuussa ja voivottelu pimeydestä ja kylmyydestä on vallannut valtaosan keskusteluista. Tänä vuonna olen saanut revittyä silmäni auki ja huomannut kaiken tuon ympäröivän väriloiston ja kauneuden mitä luonnolla on minulle tarjota... No joo, menipä taas. Mutta pointtihan oli se, että eilen kenkienhakureissulla tosissaan huomasin miten kaunis kaupunki tämä Nivala oikein on! Teki mieli alkaa valokuvaamaan ihmisten pihoja ja katujen varsia. Onneksi kuitenkin hiffasin nopeasti miten tyhmältä se olisi näyttänyt, ja millaiseksi ihmiseksi minut olisi leimattu...
Jos ihan totta puhutaan niin mua ärsyttää kun tulee pimeää. Aamulla kun lähdet töihin, on pimeää. Iltapäivällä kun tulet töistä, on pimeää. En tykkää pimeydestä. Masennun siitä enkä jaksa tehdä (yhtään enempää kuin nytkään) mitään. Ainoa hyvä puoli pimeydessä on se ettei tarvitse siivota niin usein (you know, pölykerros ei näy ja silleen..) Myöskään kylmyys ei oo mun juttu, vaikkakaan iän myötä se ei ole enää yhtä suuri ongelma kuin ennen. Täytyy vai unohtaa tyylikkäästi pukeutuminen ja pukeutua... no, lämpimästi. 

Toivon kuitenkin että tämä syksy toisi mun elämään uusia tuulia, sekä työrintamalla että yksityiselämässä! Vaikka noissa tupla-jumpissa välillä tuntuu että taju lähtee niin jälkifiilis on U-PE-A! Ja pakkohan tulostenkin on kohta jo näkyä jossain, vai mitä? Lisäksi mulla on suunnitelmissa pari yhteistyökuviota / arvontajuttua  blogin pään menoksi, mikäli ne nyt saan toteutettua. Ja yksi blogikurssikin on kiikarissa, kun nyt saisin itseni ilmoitettua sinne! Tällä kertaa syynä ei ole allekirjoittaneen laiskuus vaan rehellisesti se että ilmoittautumislinkki ei toimi. Ainakaan minun koneellani ja puhelimellani! 


Semmoisia juttusia! Myös muutamat (fitnesslaiffiin liittyvät) ostokset on kuvaamatta joten ehkäpä otan ne käsittelyyn seuraavaksi. Mukavaa viikonloppua kaikille. :)

4 kommenttia:

 1. Uusia kenkiähän tarvii aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, miksei miehet voi olla samaa mieltä?

   Poista
 2. Täälä toinen, joka ei ole oikein syksyihminen sen pimeyden ja masentavuuden vuoksi. Olen kuitenkin myös löytänyt toisinaan ulkoillessa jotain kaunista syksystä, vaahteroiden väriloisto.

  VastaaPoista