maanantai 28. syyskuuta 2015

Halutaan ostaa nyrkkeilyhanskat!

Maanantaina skippasin jumpan (kehonpainotreeni) mutta kävin Mirkan kanssa lenkillä. Lenkin vastapainoksi ostin 100 g suklaata. 

Tiistaina oli itkupäivä enkä töiden jälkeen tehnyt oikeastaan muuta kuin makasin vuoroin sohvalla, vuoroin sängyssä ja murehdin maailman menoa (tai oikeastaan omaa muka surkeaa elämääni). 

Keskiviikkona ei ollut taaskaan jumppaa, mutta en kuitenkaan tehnyt mitään korvaavaa. Muistaakseni makasin taas sohvalla tekemättä juuri mitään. 

Torstaina sain itseäni niskasta kiinni ja menin fitbag-tunnille. Tai oikeastaan olisin varmaan skipannut senkin mutta kun käymme siellä Mirkan kanssa yhdessä, en kehdannut perua. Piloxing-tunnin taas jouduin jättämään välistä, koska minulla oli kiire katsomaan ihanaa tulevaa aviomiestäni, Sami Hedbergiä joka tuli keikalle Ylivieskaan. 

Perjantaina mentiin Mirkan kanssa ensimmäistä kertaa kuntonyrkkeily-tunnille. Tai oikeastaan tunnin nimi on "powerbox", koska tunti poikkeaa hieman tavallisesta kuntonyrkkeilystä. Tavallisten pistehanskojen sijaan hakattiinkin niitä samoja fitnessbageja joita käytetään torstain fitbag-tunnilla. Jos jollain pyörii siis nurkissa ylimääräisenä pari nyrkkeilyhanskoja niin täällä olisi kiinnostunut ostaja! ! ! Lisäksi tehtiin lihaskuntoa joka sai ainakin mun sykkeen nousemaan varmasti maksimiin.

Lauantai-aamuna menin poikkeuksellisesti töihin. Meillä oli kotiväenpäivä, eli opiskelijoiden vanhemmat tulivat tutustumaan lastensa opinahjoon. Töiden jälkeen syöksyin pikavauhtia kotiin, ja laittautumaan iltaa varten. Ostin nimittäin joku aika sitten meille liput Jalotuskaan, Jalometallin ja Tuskan oululaiseen risteytykseen. Illan esiintyjinä olivat Diablo, Stratovarius sekä Amorphis ( ♥ ) . Ja minä olin tietysti kuljettajana. 

Sunnuntai meni koomaillessa sohvalla, pitsaa syöden ja elokuvia katsellen. Jee. Erityismaininta Hobitti-elokuvasta. Taru sormusten herrasta- elokuvat on tullut katsottua joskus aikaa sitten, ja nyt aloitin tämän seuraavan trilogian katsomisen. Kirjat on kyllä vielä joskus tulevaisuudessa luettava... Vaikka sitten eläkkeellä jos ei muuten. 

Tänään olen tietysti käynyt töissä, nukkunut päiväunet ja raahautunut jumppaan. Meinasin jättää väliin koko homman, eikä se tavallinen jumpanjälkeinen euforia vallanut minua tänään, mutta on kai silti ihan hyvä että tuli lähdettyä. Ei tuo kehonpainotreeni tunni vieläkään jotenkin omalta jutulta.  Pitää varmaan katsella YouTubesta aiheeseen liittyviä videoita ja yrittää sisäistää että mitä siellä tunnilla oikeastaan pitäisi tehdä. 

Ei mulla oikeastaan muuta kai tänään. En ole huomannut kilpirauhaslääkkeen vaikutuksia vielä, ja jälkimmäisten verikokeiden tuloksista sainkin kuulla että minulla ei ehkä olekaan vajaatoimintaa, mutta kokeillaan nyt kuitenkin jos lääkkeistä olisi apua. Just. Eli sittenkin vaan laiska? 


2 kommenttia:

  1. Hihiih, repeilin tuolle lenkin vastapainoksi jutulle ;) Teen ite ihan samalailla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HUOM tää oli erikoistapaus :D Yleensä en käy lenkin aikana tai heti sen jälkeen kaupassa mutta maanantaina ketutti niin paljon että oli pakko :D

      Poista