perjantai 7. elokuuta 2015

Treenibiisit elokuussa 2015

Kävin tuossa äsken iltakävelyllä ja lähtiessä laitoin Spotifystä soimaan listan "Juokse 2015". Sinne olen keräillyt vastaani tulleita, uusia ja vanhoja kappaleita jotka menevät mukavasti jalan alle ja saavat laittamaan töppöstä toisen eteen rivakammin. 

Itsehän olen sitä ihmistyyppiä joka ei juuri urheile ilman musiikkia. Kaverin kanssa lenkkeillessä tietysti mennään ilman korvanappeja, ja joskus oikein aikaisin aamulla (kuten esim. Hyvää huomenta Suomi- postauksessa) kun on mukavampi kuunnella luonnon ääniä. Ryhmäliikuntatunneilla kuuntelen tietysti ohjaajan valitsemaa musiikkia ja kuntosalille eksyessä sitä mitä radiosta sattuu kuulumaan,vaikka vasta kyllä kuulin että oman musiikin kuunteleminen salilla korvanapeista ei ole mitenkään paheksuttavaa. Itse olen aina ajatellut sen olevan jotenkin epäkohteliasta. 

Liebster Award-haasteen kysymyksiini kuului "Paras treenibiisi ikinä?" ja osa haastamistani bloggaajista vastasi ettei kuuntele treenatessa musiikkia tai kuuntelee esimerkiksi Spotifyn valmiita listoja. Minusta se kuulosti ihan kamalalta ! En tarkoita tätä nyt mitenkään pahalla, vaan sillä että en itse todellakaan pystyisi tekemään noista kumpaakaan. Ilman musiikkia en saa vauhtia päälle, ja valmiit listat vain pilaisivat tunnelman. Joutua nyt vaihtamaan kappaletta aina kun Arttu Wiskari tai Nicki Minaj alkaa soimaan. 

Siksipä ajattelin tehdä teille listan mun lemppari-lenkkibiiseistä tällä hetkellä. Koska tiedän että kaikkia ihan varmasti kiinnostaa, eikö vain! Osa biiseistä on niitä uusia, kaikille tuttuja radiossa soineita länkytyksiä, osa on vanhoja vakio-tykityksiä ja osa jotain ihan muuta. Toivottavasti ette koe nyt kovin suuria myötähäpeän tunteita, ja joku löytäisi edes jotain uutta omalle listalleen. Vaikka ihan huvin vuoksihan minä näitä ihan oikeasti kirjoittelen. Tässä ne nyt kumminkin tulee: 


Aste - Himalaja
Tätä biisiä hehkutin jo aiemminkin, mutta sama se on hehkuttaa toisenkin kerran. Motivoivat sanat, hyvä tahti. Ei lisättävää. 

Armin van Buuren - J'ai Envie De Toi
Kuuntele ja totea itse, se on hyvä! Kahden vuoden jatkuvalla luukutuksella en ole kyllästynyt vieläkään ja edelleen kun tää alkaa soimaan kuulokkeista niin on pakko pistää juoksuksi! 

Ricky-Tick Band & Julkinen Sana - Talutushihnassa, Alex Mattson remix
Tämän biisin löysin ihan sattumalta tänä kesänä. Vaikka sanat ei niin iskekään, tässä on sitä jotain.

Måns Zelmerlöw - Heroes
Euroviisuvoittaja vuosimallia 2015, kuulostaa vaan niin hyvältä. Meinaan alkaa aina laulaa tätä (täysillä) tuolla metsien keskellä. 

Battle Beast - Let it roar
Noora Louhimon ääni on jotain ihan mahtavaa. Voiko biisissä olla enää paljon enemmän energiaa kuin tässä? Tällä on yleensä hyvä aloittaa lenkki, koska jos tämä soi jossain matkan puolivälissä niin vaarana on että juoksen itseni hengiltä....

Axwell^Ingrosso - On my way
Tämäkin kappale löytyi ihan sattumalta muutama päivä sitten ja kuulokkeilla (volumet täysillä tietysti) kuulosti vielä paremmalta mitä auton kaiuttimista.  Toimii siis myös lenkillä! 

Alan Walker - Fade
Tällä biisillä on sama tarina kuin tuolla edelliselläkin, paitsi että tämä toimis ehkä vielä paremmin juoksubiisinä. En päässyt vielä tänään testaamaan. 

Zoo Brazil ft. Rasmus Kellerman - There is hope
Tämän biisin löytämisestä kiitokset menee rakkaalle Minskille! Kun on lopettanut musiikkivideon tuijottamisen niin voikin lähteä lenkille ja jatkaa noista kasvoista haaveilua polttaen samalla kaloreita. 

Kappale räjäyttää edelleenkin mun tajunnan aina kun se alkaa soimaan. Toimii erityisesti salilla. 

Myös Knife Party, Skrillex, ja Five Finger Death Punch toimii erityisesti "raivolenkeillä", eli kun on se vähän huonompi päivä. Vaikka listassa onkin enemmän tuollaista raskasta musiikkia niin varsinkin lenkkeillessä tykkään kuunnella tosi monenlaisia biisejä. Ei voi sanoa vaan yhtä tyylilajia tai esittäjää, kun hyvä biisi tulee kohdalle niin sen kyllä tietää. Ja se tulee yleensä kuunneltua aina heti ns. loppuun. 


Siinä teille vielä kuva jossa olen oikein parhaimmillani..

4 kommenttia:

 1. Piti vähä muokkaa omia listoja tän jälkee, kiitos hemulii ;)
  -minskii

  VastaaPoista
 2. Jaahas, jaahas! Laitetaanpa kuunteluun nämä biisilöiset. Tunsin piston sydämessäni, sillä meikäläinen on viime aikoina aika paljon kuunnellut valmiita listoja. Siltikin, vaikka ihan määrättömästi inhoan sitä, että sitten pitää kuunnella ne paskatkin biisit sieltä joukosta. Joita on sadan biisin seassa ainakin neljäkymmentä ja enemmänkin. Nyt elämänlaatu paranee heti kerralla, kun teen ikiomat listat jotka pitävät sisällään vain ja ainoastaan musiikkimaailman helmiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se omien listojen tekeminen kyllä kannattaa, vaikka jonkin verran joutuukin välillä näkemään vaivaa niiden päivitykseen. Ja löytäähän niiltä valmiilta listoilta silloin tällöin uusia huippubiisejäkin! :)

   Poista