tiistai 25. elokuuta 2015

Nice Run !

Niin, siitä viime viikonlopusta! Lähdettiin tosiaan työporukan kanssa aamupäivällä kohti Kalajoen hiekkasärkkiä jossa järjestettiin Nice Run - liikuntatapahtuma. Ohjelman juonsi Extreme Duudsonien Jarppi ja HP (♥). Ennen viiden kilometrin lenkkiä oli tietysti ohjattu alkulämmittely joka nosti kyllä hien pintaan ihan mukavasti, en sitten tiedä oliko hellesäällä osuutta asiaan. 


Meidän 14-henkisen joukkueen nimi oli asiaan kuuluvasti "Jyrkin juoksutytöt" - esimiehemme mukaan tietysti. Työpaikalta saimme logolla varustellut paidat joiden väri valittiin pirtsakan limenvihreäksi. Minä askartelin lakanakankaasta meille kaikille tuollaiset "missinauhat" ja Halpa-Hallin lastenosastolta löydettiin tuollaisia höyhenpuuhkia joista pätkittiin kaikkien ranteisiin ihanat koristeet. 

Ehkä noin puolet reitistä kulki merenrantaa pitkin. Oli muuten tehokasta treeniä tuo pehmeässä hiekassa käveleminen ja hölkkääminen. Tehokkaasti täyttyi myös lenkkarit hiekasta, ja kun siirryttiin asfaltille, oli pakko ottaa pieni tyhjennys-breikki. Siis kenkien tyhjennys... 

Tuo edellisessäkin tekstissä hehkuttamani itseni ylittäminen alkoi siis oikeastaan jo lauantaina kun työkaverini kanssa hölkättiin suurin osa koko viiden kilsan lenkistä. Loppumatkasta oli kyllä pakko hokea hiljaa mielessä että "se ei ole sinun kehosi joka haluaa luovuttaa vaan se on sinun mielesi." Fraasi auttoi, ja viime metreillä piti jopa kiristää tahtia, tietysti. Onneksi en luovuttanut, olisihan se ottanut päähän kun sisimmässään kuitenkin tiesi että jaksaa jaksaa

Lenkin jälkeen saatiin piknik-kassit joita ryhdyttiin tyhjentämään oikein antaumuksella. Kassin sisältö oli todella monipuolinen, vaikka totesinkin että "eipä kotona tulis mieleenkään latoa rieskan päälle porkkana-kaalisalaattia ja mutustaa menemään". Siinä tilanteessa, nälkäisenä, kombo oli kuitenkin älyttömän herkullinen. 


Kuvan tuotteiden lisäksi piknik-kassi sisälsi muun muassa ainakin kinkkusiivuja, härkäpapuja (yök, tykkääkö joku muka?) sekä muutamia näytetuotteita pikkuhousunsuojista kosteusvoiteeseen. Plussaa siis tapahtuman järjestäjille piknik-eväiden monipuolisuudesta! Tässä kun on kesän aikana käynyt muutamassa muussakin liikuntatapahtumassa niin on nähnyt erilaisia "tarjoiluja". Nice Run veti niistä pisimmän korren. 

Kokonaisuudessaan tapahtuma oli muutenkin hieno ja hyvin järjestetty, jäi hyvä yleisfiilis. Ainoan miinuksen Nice Run saa vesipisteen puuttumisesta reitin varrelta. Eikä se puuttuminenkaan itsessään mitään, mutta ainakin asiasta olisi voitu tiedottaa aiemmin kuin alkujumpan lopuksi. Itse ainakin varasin liian vähän juomista mukaan ja sen vuoksi kärsin pääkivusta koko sunnuntain sekä vielä maanantainkin. (Palautteeni on välitetty myös tapahtuman järjestäjälle, eli en valita täällä vain yksikseni ja odota jotain tapahtuvan.

Tällä hetkellä minusta siis tuntuu että mikäli porukka saadaan kasaan ensi vuonnakin, niin minä olen myös mukana! 

Ja tokihan mun pitää vetää kaikki aina överiksi... 

Huippu päivä, kiitos vielä kaikille mukana olleille!  


P.S. Kävin tänäänkin juoksemassa. 8,75 kilometriä, 1 tunti ja 8 minuuttia, try to deal with that, hah! Oikea polvi meinasi luovuttaa kesken kaiken mutta arvatkaa annoinko periksi? Niin ja ettei tosiaan ihan leuhkimiseksi menisi niin tuosta matkasta on kävelyä ehkä maksimissaan se kilometri. Ihan hyvin minusta! :) 

5 kommenttia:

 1. Kivoja tuollaiset tapahtumat :)

  VastaaPoista
 2. Huipulta keissiltä kuulostaa! Kehtaiskohan sitä kuosia ittensä sille mallille, että ens kesänä "käpäsis heittämässä" saman reissun. Ja hei, ennemmin överit ku vajarit.

  VastaaPoista
 3. Positiivinen tapahtuma. Varmasti ollut hauskaa hyvässä seurassa ja liikunnan parissa.

  VastaaPoista
 4. Sirpale - Jep! :)
  Sonja - Ei sulla oo mitään kuosimista, sinnehän voi tulla ihan millaisena vaan! :) Pitää vaan uskaltaa tehdä se päätös.
  Helzu - Oli kyllä, ensi vuonna ehdottomasti uusiksi! :)

  VastaaPoista