torstai 30. heinäkuuta 2015

Zombeja ja aasialaista ruokaa!

Varmaan muistatte tämän tiistain kiukkupäivityksen. No myönnettäköön että huijasin enkä pysynyt ihan koko loppupäivää kotona. Netissä surffaillessani löysin uudelleen Zombies, run!- pelin jota ystäväni Viivi on minulle jo aikaisemmin suositellut. Latasin sitten pelin ilmaisversion älypuhelimeeni ja lähdin lenkille. 


Onneksi oli hyvä sää, ja suoritin ensimmäisen tehtävän vajaassa 45 minuutissa välillä hölkäten, välillä kävellen. Pelissä siis kuunnellaan sovelluksen antamia ohjeita ja toimitaan niiden mukaan. Ainakin ensimmäisissä, noin 40 minuuttia kestävissä tehtävissä olen hölkännyt pakoon zombeja. Tutustu appsiin paremmin tämän YouTube-videon avulla. 

Lähdin suorittamaan toista tehtävää eilen illalla, pienen tihkusateen saattelemana. Puolessa välissä matkaa alkoi sataa kaatamalla, ja oli ihan sama olisinko jatkanut eteenpäin vai palannut takaisin samaa reittiä josta tulin; molempia reittejä pitkin oli yhtä pitkä matka kotiin. 

Vaikka puhelimeni ei ihan läpimäräksi kastunutkaan, se tykkäsi silti huonoa sateen aiheuttamasta kosteudesta ja "tilttasi". Eikä suoritukseni tietenkään kirjautunut peliin. Arvatkaapa ärsyttääkö! Läpimäräksi kastuminen ei ole mitään sen rinnalla että joudun nyt suorittamaan tuon saman tehtävän uudelleen, argh! 


No eipä siinä, tuleepahan liikuttua enemmän. 


 Tänäänpä en ole saanut oikeastaan mitään järkevää aikaiseksi. Paitsi että kokkasin aivan superhyvää (ja helppoa) nuudeliwokkia! Sitä ei olekaan tullut syötyä sitten lapsuusvuosien, kun äiti sitä meille laittoi. Äidin alkuperäisessä ohjeessa oli kanaa, mutta koska itse en kanaa syö, jätin sen pois ja laitoin tilalle yhden kananmunan.Taas mun loistavat valokuvaajan lahjat pääsee oikeuksiinsa... 

 Ainesosia oli vain neljä; Lidlin wok mix-sekoitus, hernemaissipaprika, se kananmuna ja MAMAn kananmakuisia nuudeleita mausteineen. Pakastevihanneksia olisin voinut laittaa ronskimminkin, tai sitä vastoin nuudeleita vain puolikkaan pussillisen. Ei ollut vaikeaa eikä vienyt suunnattomasti aikaa. NAM!Tänään aion käydä vielä ainakin lenkillä ja lisäksi mun pitäisi kai pakata huomista reissua varten. Lähden viettämään kavereiden kanssa sellaista "tyttöjen viikonloppua" Tampereelle. Mukava nähdä vanhoja kavereita oikein porukalla pitkästä aikaa. Ajattelin olla true fitness-intoilija ja pakata myös lenkkarit mukaan, sillä olen kuullut että Mansessa on hyviä portaita joita voi käydä juoksemassa ylös ja alas..

Loppukeväästä hirvittelin sitä ettei kesäksi ole tarpeeksi tekemistä. Nyt joudun kyllä syömään sanani, sillä tajusin äsken että olen ollut koko kesänä yhteensä ehkä kaksi viikonloppua kotona rauhassa. Ja kun katselen tulevaisuuteen niin tekeminen ei tähän lopu, vaan menoa on sovittu melkein kuukaudeksi eteenpäin, joka viikonlopulle. Ai miten niin en osaa olla aloillani?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti