perjantai 17. heinäkuuta 2015

Well hello, my little friends!

Musta on kuulema oltu huolissaan, kun ei ole kirjoituksia ilmestynyt. Jos totta puhutaan niin ei ole ollut mitään asiaa, eikä oikeastaan intoakaan kirjoitella yhtään mistään. Kai olen viettänyt jonkinlaista "depressiovaihetta", nukkuen pitkään ja kotona möllötellen. Miten tämä aina kesällä repsahtaakin näin? 

Huvittavaa sinänsä että tän laihdutuksen piti olla mun "pieni kesäprojekti", syksyllä piti aloittaa työt uutena ihmisenä. Tiedän että siellä ruudun takana on muutamia työkavereitakin, niin katsokaapa kun elokuussa taaperran työpaikalle lihavampana kuin vuosiin! :) 

Kävin nimittäin tänä aamuna puntarilla ja en oikeasti tiennyt olisinko itkenyt vai nauranut. Ruutuun nimittäin ilmestyi järkyttävä luku jonka olen nähnyt viimeksi noin kolme vuotta sitten. Ollessani "läskeimmilläni". 

Toisaalta huvitti, että miten sitä ihminen voi taas antaa tämän tapahtua, siis päästää itsensä tällaiseen kuntoon. Ja vielä kun on tällainen pikku projekti työn alla? Toisaalta sitten taas itketti, että näin "helposti ja nopeasti" se kaikki voi tosiaan tapahtua. Enää ei auta edes ajatella että "lihavat on lepposii...

Tuo järkyttävä luku nostatti kuitenkin mun motivaation uusiin sfääreihin. Tästä ei oo suuntaa kuin ylöspäin, ja se on varma! Vaikka multa tippuisi vaikka vain 100 g viikossa, niin sekin on parempi kuin jumittaa tuossa lukemassa tai vielä pahempaa, antaa sen nousta. 

Jes! 

Mietitte varmaan että eikö mua hävetä tunnustaa tämmöisiä lihomis-juttuja täällä blogissa? No hävettää _todellakin_, mutta eihän #FITNESSpaska ois paskaa ilman että välillä ryömitään naamallaan siellä pohjamudissa? :) 
I'm so sorry ettei oo nyt muita kuvia, mutta mun usb-kaapeli on hukassa. Ja onhan Nicke Lignell aika Quuma, vai mitä? ;)  Nyt me lähdetään miehen kanssa viikonloppulomalle kylpylään, ja aion nauttia maisemanvaihdoksesta täysin. Pakkasin meille jopa rullaluistimet mukaan, vastoin paremman puoliskon tahtoa. Haaveilin myös hotellin kuntosalilla käynnistä, kun ajattelin sen kuuluvan automaattisesti majoituksen hintaan. Pettymys oli kuitenkin karvas kun nettisivuilla luki että kuntosali maksaa 10€/kerta. Hieman liian paljon mun makuun, amatöörinä kun pyörisin siellä taas aivan hukassa.

8 kommenttia:

 1. Se niin lähtee tästä! Painon takaisin saaminen on persiistä mutta vielä enempi persiistä on lihoa vielä lisää. Se on uskomattoman epäreilua miten kauan menee kiloja pudotellessa ja kuinka pienellä vaivalla (mättämisellä) kaikki tulee ennätysajassa takaisin. Vaikka ois kuinka muka sisäistänyt uuden ruokavalion ja liikuntatottumukset. Ei tarvii ku vähä ressiä tai laiskemman vaiheen niin tättärää, kiloja alkaa tulla takaisin. Siinä keljutuksessa ei sitte tajuu stopata hommaa siihen vaan luovuttaa ja antaa kilojen nousta. Oon päättänyt että NYT tällä kertaa, jos en mitään muuta opi koko loppuelämääni noudattamaan, ainakin stoppaan sen painon nousun siihen ekaan viiteen kiloon enkä anna sen tulla vielä kuusinkertasena takaisin. Tai sitten en opi mitään ja möhlin kaiken mutta perkeles, oonpahan edes hetken taas normipainonen :-) Tsemii hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tuo on kyllä NIIN totta mitä sanot! Ja se on myös "epäreilua" että toisten aineenvaihdunta on sellainen että sama mitä ne syö niin EI NÄY MISSÄÄN.. Ja sitten olen minä. Vähän kun lipsuu niin varmasti huomaa heti!

   Poista
 2. Välillä tilee takapakkeja, muttahei motivaatio vaan uuteen nousuun ;)

  VastaaPoista
 3. Heidi! Ootko ottanu huomioon että sinun lihakset on varmasti kasunu ja ne saattaa olla myös syynä painoosi. :) Mie veikkaan, että ne on ne. ☺
  - Jemina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis ihanaa ajatella että ne on kasvanu, mutta siitä ei nyt kyllä voi olla kyse. Tämä taitaa olla vaan nyt semmosta turvotusta mikä johtuu vääränlaisesta ruokavaliosta ja tekemättömyydestä - ja menee toivottavasti yhtä nopsaan ohi kun tulikin :)

   Poista
 4. Itellä ainaki säännölliset arkirutiinit helpottaa tavoitteiden saavuttamista. Eli lomalla sitä jää helposti sohvan pohjalle, kun ei ole koko päivänä pakko lähteä mihinkään :D kyllä se siitä! Tsemppiä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ajatus "mä oon lomalla..." on yllättävän petollinen... :D

   Poista