perjantai 3. heinäkuuta 2015

Tämä on comeback!

Vähän on kyllä huono omatunto siitä että on jäänyt kirjoitukset kirjoittamatta ja dieetti noudattamatta viimeisen parin viikon ajan. Mutta ihan vähän vaan. Sillain ettei se edes ihan joka päivä ole pyörinyt mielessä.

Taisin kesälomani alussa todeta (ainakin itselleni) että onpa mukavaa kun nyt kesällä on niin paljon aikaa keskittyä laihduttamiseen ja terveelliseen elämään, urheiluun ja ruskettumiseen... Noh, tokihan sitä aikaa on, mutta on myös tuhottoman paljon kaikkia muita houkutuksia, ja mahdollisuuksia mennä sieltä missä aita on matalin. Onhan tässä tullut kai lepuutettua mieltä ja kehoa, mutta samalla painoindeksi on palannut lähtöruutuun. (Oikeasti ärsyttää ehkä ihan vähän..)


Mitäs kaikkea sitä on sitten tullut tehtyä edellisen jälkeen? No juhannusreissun jälkeen ehdin lepäillä yhden kokonaisen vuorokauden kotona, ennen kuin oli aika kiitää kohti Haapavettä. Haapavedellä on järjestetty joka vuosi Haapavesi Folk music festival jo vuodesta 1989 lähtien. Itse olen pyörinyt festarin talkooporukoissa jo useamman vuoden ajan. Vaikka kansanmusiikki ei olekkaan kovin lähellä sydäntä, jotenkin talkoohenki saa minut osallistumaan aina uudelleen. Ja joka vuosihan sieltä löytyy uusia huippubändejä joita jammailla aina silloin tällöin.Tänä vuonna tunteisiin meni erityisesti kuvassa esiintyvä Trokaristiretki, joka soitti (oman tulkintani mukaan) iskelmärockia suomeksi. Ihania miehiä ja ihanaa musiikkia, suosittelen menemään keikalle jos kohdalle sattuu. 

Sunnuntai-aamuna, purkutalkoissa osoitin junttimaisuuteni pyytämällä yhteiskuvaa julkkiksen kanssa. Onneksi Ippe suostui ja saatiin hienoja potretteja aikaiseksi!


Kuluva viikko onkin sitten kulunut Folkeista palautumiseen, ja saatoinpa juhlia pikkulauantaitakin keskiviikkona. En toki yksin, oli paljon ihania naisia ympärillä, mutta kaikkien turvaksi jätän kuvat julkaisematta. Ja ennen kuin on edellisistä riennoista selvinnyt, on uutta luvassa! Kahdeksanvuotias kummipoika saapuu huomenna yökylään ja tekemistä olisi kai keksittävä koko vierailun ajaksi. Siinäpä mulle hommaa! 


Vaikka tää mun #FITNESSprojekti onkin nyt vähän tauolla niin onneksi mulla on koko loppuelämä aikaa laihduttaa HEH! Uusimmassa MeNaiset-lehdessä oli juttu 40-vuotiaasta muijasta joka oli aloittanut kyseisen harrastuksen. Kyllä minäkin vielä, ihan varmasti, joo! Pitäisi vaan löytää se kohtuus syömisessä ja juhlimisessa, ja raahata itsensä sinne lenkille vaikka vähän tihkuttaisikin vettä.. Tunnustettakoon siis että liikuntasuoritus-kalenterissa ei ole yhtään viivaa tältä viikolta. Ja viime viikoltakin vain yksi, hubs... 

Pitäisi tosiaan varmaan alkaa treenaamaan sitä väriestejuoksuakin varten. Kyllä tää tästä, pysykääpä kuulolla! Tiedän että siellä on niitäkin jotka nauttii näistä mun epäonnistumisista! Teille voin kertoa että niitä on vielä PAAAALJON luvassa :)

5 kommenttia:

 1. Mäkin luulin, että kesällä on niin paljon helpompaa laihduttaa ja yms. No niin.. näemmä kesällä on niin helppoa ja kivaa tehdä kaikkea muutakin. Hmm. Mut kuten sanoit, ohan tässä koko loppuelämä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa (ei tietenkään sun kannalta!) kuulla ettei muillakaan oo helppoa just nyt :D
   Kyllä me tästä selvitään, periksi ei anneta!

   Poista
 2. Tsemiä! Ei se laihdutus oo helppoa kaiken maailman terassi- ja grillihoukutusten keskellä. Mutta ei suinkaan mahdotontakaan :-) Kiva löytää sun blogi taas, aiempaa seurailinkin kun olin itse 98kg-> 74kg laihiksen loppupäässä :-) En tiiä muistatko enää :-) No, joka tapauksessa nyt kaikki kilot on tulleet takaisin ja on aika taas tiukennella suupieliä ettei ala pipo kiristää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kävin pikaisesti vilkaisemassa blogiasi ja taidanpa minäkin hämärästi muistaa sinut! Mukavaa että löysit mut, käyn itsekin lisäilemässä blogisi lukulistaani kunhan pääsen tietokoneen ääreen. Tsempataan toinen toisiamme! :)

   Poista
  2. Jee :) Kyllä mä sitä sun edellistä blogia sillon seurasin ja sie mun, kommenttejakin me vaihettiin :-) Kiva löytää semmosia bloggareita joiden kanssa on laihduttanut vuosi (vai jo kaksi?) sitten, lihonut takaisin ja laihduttaa taas :-) Moni on vaihtanut nikkiä ja alottanut uuden blogin mutta kyllä ne vanhat tutut tunnistaa :-) Ihan kuin olis jotain vanhoja ystäviä :) Ja tsempataan ihmeessä toinen toistamme mikäli jaksat tämmöstä tällä hetkellä vähän eri painokymmenissä/tilanteessa olevaa seurailla :-)

   Saanko udella paljonko oma painosi on tällä hetkellä ja paljonko lihoit takaisin? Itellä tosissaan tuli sitten sössittyä huolella ja kerättyä kaikki vaivalla vaihdutetut 24kg takaisin ja siihen päälle vielä 6 kiloa extraakin.Tällä hetkellä oon sitten melkein ekat -2kg taas miinuspuolella. Syksyllä varmaan sitte enemmänkin kun on mistä ottaa ja tiedän miten sen ottaa - kesä vaan on pikkasen häiriötekijä tässä välissä ;-) Tsemiä, kyllä kesästä pitää nauttia, kilojen kanssa tai ilman! ;-) Mutta sivussa voi sitten pikkasen kevennellä kun ei oo herkkugrilli tai terassijuoma edessä ;-)

   Poista