torstai 23. heinäkuuta 2015

Parasta just nyt.

Sain kyllä niin paljon aikaiseksi eilen kun tuli kerrankin herättyä ajoissa! Tosin illalla oli vaikeuksia pysyä hereillä tarpeeksi pitkään... 

Aamulenkin jälkeen huitaisin aamupalan naamariin; ruisleipää monenlaisilla täytteillä, jugurttia, kahvia ja tietysti kaikenlaiset napit vitamiineista allergialääkkeisiin. Pyöritin pyykkiä ja tiskikonetta samalla kun lueskelin blogeja ja kirjoitin tätä omaani. Tulipa vilkuiltua ketjuliikkeiden urheiluvaatevalikoimaakin sillä silmällä että uusien jumppakuteiden tilaaminen nostattaisi motivaatiota ehkä vielä lisää. Mistä pääsemmekin oivasti aasinsiltaan...

Olen vakavasti harkinnut salikortin hankkimista sitten kun työt taas alkaa ja rutiinit vakiintuu. Tulisikohan mun käytyä salilla säännöllisesti edes pari kertaa viikossa, kun siitä on joutunut maksamaankin jotain? Keväällähän salimotivaatio oli tosiaan sitä luokkaa, että kun ilmaiseksi sai käydä niin ei viitsinyt lähteä kun "ei ollut pakko". Jos ei mikään muu motivoisi, niin ainakin se että rahat menee hukkaan jos ei salilla käy? 

Paikallisella liikuntakeskuksella on myynnissä vuosikortteja joihin kuuluu myös kuntosali, uinti sekä jumpat. Täytyisi ottaa selvää minkälaisia jumppia heillä olisi tarjolla, sillä mun kroppa on kaipaillutkin kunnon pumppipamppeja. Uinnista tykkäisin ihan tositosi paljon myös, mutta sitten mun täytyisi ostaa uimapuku (kuka nyt kehtaa mennä kuntouimareiden puolelle pelkissä bikineissä?), uimalasit (ettei silmät verestä viikonloppujen lisäksi myös keskellä viikkoa...) ja UIMALAKKI (olin melkein valmis luopumaan punaisista hiuksistani urheilun vuoksi, mutta en ehkä sittenkään.) !!! Ihanan kallista, koska kaikkihan tietää että halvimpia räpsyjä ei kannata hankkia. Töiden alkua ja lihavaa tilipussia odotellessa!Meni taas ihan turhaksi höpöttelyksi koko homma, palataanpa siihen eiliseen kun on niin paljon kerrottavaa! Herkuttelin nektariineillä paikallislehteä lueskellessa, ja ruuaksi tein jotain helppoa.
Paistoin siis pannulla edellispäivänä keitettyjä uusia perunoita ja pilkottua lenkkiä. Ettei annos olisi ollut liian tuhti, asettelin vierelle baby-pinaattia, tomaattia ja raejuustoa. Tuo pinaatti oli mulle uusi tuttavuus jonka nappasin mukaani kaupasta. Oli yllättävän hyvää ja päätyy lautaselleni kyllä jatkossakin! 

Iltapäivällä nautiskeltiin tuoreista mansikoista kerma-rahka-seoksen kera. Niin yksinkertaista mutta NIIN hyvää! Kävin itse poimimassa mansikat ystäväni Viljonkan takapihalta. Otin mukaan kolme kulhoa jotka toivoin saavani täyteen mutta palasin kotiin vain yksi kulho pullollaan. Onkohan oikeasti näin huono marjavuosi?  Ei noita viitsinyt edes pakastamaan alkaa kun menevät parempiin suihin ihan tuoreeltaan. Mietiskelen tässä vain että tueeko halvemmaksi ostaa tuoreet mansikat nyt kesällä ja pakastaa itse, vai ostaa talvella pakastemansikat altaasta aina kun niitä johonkin tarvitsee? 


Mansikoiden lisäksi eilisestä teki juhlaa myös yksi toinenkin "pikku juttu"! 
(Ratsastajan) varusteet 5/5, istunta/asento ja ratsastustyyli 5/5, ilme 6/5. 


Kipusin nimittäin hevosen selkään ensimmäistä kertaa yli vuoteen! Aluksi meinasi vähän jännittää, mutta kun päästiin Elman kanssa oikein kunnolla vauhtiin niin fiilis oli mitä mahtavin. Elmahan on siis ystäväni Annikan polle, jolla tuli "treenattua" aikoinaan useammankin kerran viikossa. Ja eilen kyllä huomasi että niiden treenien tulokset olivat haihtuneet savuna ilmaan. Hiki nousi pintaan heti kun vaihdettiin raviin ja tiesi kyllä heti mitkä lihakset tulevat olemaan kipeitä seuraavien päivien ajan. Tällekin harrastukselle täytyisi varata enemmän aikaa, kun saisi käytyä edes kerran kuussa tuolla hevosen selässä. Elmassa on lisäksi mulle sopivasti haastetta, se koettelee mua sen verran että joudun tekemään oikeasti töitä tuolla selässä, mutta voin silti luottaa ettei se nakkaa mua selästä heti ensimmäisen tilaisuuden tullen. Parasta! Pahoin pelkään että tässä oli tämän viikon viimeinen kirjoitus. Huomenna siirrän ruhoni nimittäin Haapaveden puolelle.. Lauantaina menee koko päivä Oulussa väriestejuoksussa sekä Qstockia fiilistellen (lippua alueelle en siis raaskinut ostaa, ja lauantaina varmasti harmittaa), ja kotiin palaan kyydeistä riippuen joko sunnuntaina tai maanantaina. 

Siispä toivottelen jo tässä vaiheessa oikein mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti