maanantai 27. heinäkuuta 2015

#COLOROBSTACLERUSH

Ennen juoksua, puhtaat vaatteet ja freshit naamat.

Ensimmäisten esteiden jälkeen jossain matkan varrella näppäisty väliaika-kuva.


Voittajina maalissa, kaukana freshistä! Fiilikset voi päätellä ilmeistä.


Aika meni vähän tiukille vaikka muka hyvissä ajoin lähdettiin ajelemaan Haapavedeltä kohti Oulua. Päätettiin jättää auto Lauran ja Maritan yöpaikan pihaan ja kävellä tapahtuma-alueelle. Pää kolmantena jalkana sitten käveltiinkin ja todella täpärästi ehdittiin omaan lähtöön. Alkulämmöt siinä tuli kyllä hyvin otettua, matkaa kun kertyi lähes neljä kilometriä! 

Väriestejuoksu oli ihan hauska tapahtuma, mutta odotin sen kyllä olevan vaativampi. Esteitä olisi saanut olla enemmän ja mun makuun ne olisivat voineet olla vielä vähän haastavampia. Lisäksi reitin pituudeksi mainostettiin viittä kilometriä mutta Lauran ranteessa ollut Polar kertoi sen olevan vain reilut neljä. Mikä pettymys, vaadin kyllä rahoja takaisin! :D Onneksi sää suosi meitä!

Ei jaksettu kovin pitkäksi aikaa jäädä Ouluhallin pihassa oleviin after partyihin vaan käveltiin takaisin tyttöjen majapaikkaan pesulle ja levähtämään. Asunnon parvekkeelta kuului vaisusti Qstock-festareiden esiintyjiä, ja itseäni alkoi kyllä harmittamaan etten sitä lippua ostanut. Amaranthe olisi ollut mukava nähdä toisenkin kerran tälle kesälle. Turha oli kuitenkaan siinä vaiheessa enää marista, festari kun oli jälleen  kerran loppuunmyyty. 

Illan päälle lähdettiin taas liikkeelle. Istahdettiin puistoon johon aurinko paistoi mukavasti, ja ihmeteltiin maailman menoa. Kiitos muuten vielä kaikille reissussa mukana olleille! 

Suoraan kasvoille porottava aurinko teki kuvaamistesta hankalaa. Me kun ollaan valkoisine ihoinemme niin loistavia tyyppejä, jos ymmärrät mitä tarkoitan! 


Puiston jälkeen rynnättiin torinrannassa olevaan Keltaiseen aittaan (joka oli muuten punainen!) ja kilometrin mittaiseen vessajonoon. Nähtiin paljon hauskoja persoonia (mm. kiltti päällä pöydillä tanssiva mies) ja muutama julkkis (mainittakoon nyt vaikka Miss Suomi 2011, Sara Sieppi).

Keltaisen aitan jälkeen ilta jatkui muutamassa muussa Oulun kuppilassa. Hyvissä ajoin oltiin liikkeellä kun ei jouduttu juuri jonottamaan mihinkään sisälle. Itse luovutin ensimmäisenä ja ilmoitin lähteväni nukkumaan omaan yöpaikkaani. Huippu reissu  !Loppuun vielä vinkkaus kampanjasta joka H&M:llä oli voimassa ainakin vielä lauantaina! Vilauta treenikuvaasi kassalla niin saat kaikista urheiluvaatteista -20% alennuksen! Itse hyödynsin tarjouksen ja ostin kahdet urheiluliivit. 

Ja yllätyin hieman että minulle sopikin koko M, kun yleensä joudun käyttämään kokoa L! Eli kannatti siis käydä sovittamassa ja ostaa paikan päältä ennemmin kuin tilata netistä (varsinkin jos on yhtä laiska palauttelemaan kuin minä...)2 kommenttia:

  1. Hei kiva kun kävit kommentoimassa, tervetuloa lukemaan:) Ja hei meiän piti kans mennä tohon värijuoksuun keväällä, mutta meni sitten aikataulut ristiin.. Ensi vuonna olisi tosi kiva päästä tonne, sen verran hauskalta touhulta näyttää :-)

    VastaaPoista