lauantai 6. kesäkuuta 2015

Nyt mää sitte lipsahin!Ostin nimittäin Lidlistä 3-packin sokerittomia salmiakkipastilleja! Ja pullon Freeway light-colaa, OH SHIT! Ja koska olen hemmetin hyvä saamaan oikeutuksen kaikille sortumisilleni erilaisilla perusteluilla, tällekin repsahdukselle on jo sellainen olemassa; entinen minä olisi lapannut ostoskoriin perjantai-iltana jätti-mega-superpussin karkkia, ainakin yhdenlaisia perunalastuja sekä vähintään kaksi siideriä! Parempi näin. 


Aamulla oli vastassa toinen houkutus. Noustiin miehen kanssa samoihin aikoihin ja kumpikin rupesi tekemään itselleen aamupalaa. Oi että. 


Sekasotku siis pitää sisällään pilkottuja nakkeja ja munakokkelia. Ja tuoksu oli mitä ihanin! Kovasta himosta huolimatta mies sai syödä lautasen tyhjäksi yksin ja minä söin omat evääni. Eikä oikeastaan harmita yhtään näin jälkeenpäin. 

Syönnin jälkeen mies paineli oman harrastuksensa pariin ja minä kiemurtelin tuskissani ympäri asuntoa. Jotain pitäisi tehdä mutta kun keksis mitä! Kun viimein sain puettua itseni urheiluvaatteisiin ja köytettyä luistimet jalkaan, rupesi satamaan vettä, VOI EI ! 


Googlen säähaku kyllä väitti että "sademahdollisuus 0%", huijausta. Onneksi kuuro oli vain pikainen ja riskillä lähdin käymään "pikkulenkillä".


Menomatkalla oli vastatuuli joten kotimatka sujui tällä kertaa leppoisasti. Tarkoitus oli luistella "lentokentän" päähän asti, mutta päätin kuitenkin matkalla että puoliväli on tälle kertaa ihan riittävä saavutus. Pelkäsin taas etten ehkä jaksakaan takaisin kotiin asti. 


Miksei kaikkialla voi olla yhtä tasainen ja hyvä asvaltti kuin tuolla? Välillä meinaa hävettää suihkia tuolla autojen seassa, mutta eipä mulle näiden vuosien aikana ole tuolla vilauteltu kansainvälisiä käsimerkkejä joten ehkä se ei kovin paljon haittaa ihmisiä...


Tällä kertaa laitoin eilisestä oppineena hiukset ponnarille! Ja jälkihiki on muuten ehkä ärsyttävintä mitä tiedän! (Huomioikaa mun "rusketus")


Illan suunnitelmat ovat vielä täysin auki. Ehdottelin kavereille että lähdettäisiin pienelle "road tripille", mutten ole vielä saanut suunnitelmalleni vahvistusta. Olisi mukava kierrellä lähipaikkakuntia ja ihmetellä Suomen kesää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti