torstai 4. kesäkuuta 2015

Kävinpä rullailemassa!


... ja taas oon hyvin pettynyt että matkaa kertyi noin vähän vaikka se tuntui pidemmältä. Toisaalta kotipihassa tuntui että "olishan tuota jaksanut pitemmästikin", mutta toisaalta jalat tuntuivat puupölkyiltä kun otin luistimet pois jalasta. Olihan tämä toki jo kolmas luistelukerta tälle kesälle. 

Mietin tuossa luistellessani että sauvat varmaan lisäisivät tehoa treeniin. Olen kerran kokeillut hommaa sauvojen kanssa mutta koko ajan tuntui että sotkeudun niiden kanssa jalkoihini ja olen naamallani asvaltissa. Siksipä en ole keppejä vielä omaksi ostanut. Onko kokemuksia, miten nopeasti niiden kanssa oppii liikkumaan?

Sanon tämän joka kesä, ja päivitän sen joka kerta myös Facebookiin, mutta en voi olla toistamatta itseäni jälleen: Kettumaisinta luistelussa on se, että menomatkan liidät kuin tuuli, tunnet olevasi vapaa ja pyyhällät tuhatta ja sataa, kunnes tulee aika kääntyä. Ai niin prkl, nyt onkin vastatuuli...  Tänään kyllä onneksi sattui olemaan jokin ihmeellinen sivutuuli ( harvinaista ! ) koska potkut sujuivat kevyesti sekä mennessä että tullessa. Palkkariksi tietysti raikasta vettä, koska ruokaohjelma ei salli nyt muuta.. 

Ohjelmasta puheenollen, hyvin menee! Sen vaikutuksesta painoon ei kannata vielä puhua mitään kun vasta vajaa viikko on kulunut, mutta muuten fiilis on kyllä tosi hyvä! Äkkiä se tuo kroppa vaan tottuu erilaisiin muutoksiin; jos ei kolmen tunnin välein kuulu ruokaa, vatsa alkaa kurnimaan. 
Oikea rytmi tähän hommaan mun vielä täytyisi löytää; yleensä tulee aina kiire lihan paistamisessa tai vihannesten sulattamisessa, mutta ehkäpä aika korjaa asian ja se rutiini löytyy sieltä. Helpointa tietysti olisi kun tekisin kaikki annokset heti aamulla valmiiksi, mutta en ole vielä ihan niin edistyneellä tasolla.

Herkkuja ei ole oikeastaan tehnyt mieli, ennen kuin tänä iltana... Tuntuu että olen kävellyt paikasta toiseen jäätelön kuvat silmissä. Ja juuri kun kerkesin hehkuttaa mm. Marille sitä että kaupastakaan ei ole tarttunut mukaan mitään ylimääräistä!

Eiks nää belfiet oo nykyään suositumpia ku selfiet? Tulipahan testattua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti