tiistai 23. kesäkuuta 2015

Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa...

.... voisiko olla jo ensi juhannus, jooko? 


Torstaina saavuttiin Kauhajoen Nummijärvelle siinä iltasella, ja pystytettiin leiri. Käytiin katsomassa bändejä ja pidettiin mukavaa yhdessä ja erikseen, omien kavereiden kanssa ja uusiin tuttavuuksiin tutustuen. Sama meininki jatkui hamaan Sunnuntai-aamuun kunnes oli aika pakata kamat ja lähteä kotia kohti. 

Sunnuntaina aamupäivällä olo oli sellainen että "ei enää ikinä, tai ei ainakaan vähään aikaan", mutta kyllä se siitä. Elämä alkaa jo pikkuhiljaa voittaa. Kuten jo aiemmin kirjoitin, koko festareiden henki oli aivan loistava. Koko ajan oli sellainen olo että on ns. turvassa, vaikkei ympärillä olevia ihmisiä varsinaisesti tuntenutkaan. Todellakin ensi juhannuksena uudestaan. 

Dieetin unohdin kemujen ajaksi kokonaan, mutta aina välillä tuli sellainen olo että "hei, pitäisiköhän välillä syödäkin jotain?". Lähes kaikki Nummirockiin viemäni eväät tulivat avaamattomina takaisin. Koko meidän leiri minun kahden hengen teltassa. 

Korpiklaani.


Battle Beast.
Festareiden freshein muija. 

Arch Enemy. 
Oli hienoa. Mutta jottei elämä kävisi liian kevyeksi niin ensi viikonloppuna on jo seuraavat festarit joihin olen lupautunut talkoolaiseksi; MUKAVAA. Haapavesi Folk siis vuorossa seuraavaksi. Jää nämä fitnesshommelit taas vähän kakkoseksi mutta onhan mulla onneksi loppuelämä aikaa laihduttaa.

2 kommenttia:

  1. Nummirockhan vaikuttaa loistavalta! Moon menossa Tuskaan, taitaa olla 11. vuosi peräjälkeen :D

    VastaaPoista
  2. Olen missannut tämän kommentin ihan täysin! Taisi olla hienot festarit nekin, ehkä minäkin vielä jonain vuonna... :)

    VastaaPoista