maanantai 15. kesäkuuta 2015

FITNESSmuijan epäonninen hiusprojekti!

Kyllä nyt on makia juhannustukka allekirjoittaneella! Ryhdyin eilen tapani mukaan vaalentelemaan ja värjäilemään pehkoani jotta se olisi juhannuksena edes joten kuten edustuskunnossa. Koska satuin päivällä käymään Lidlissä kaupassa, ja ainoa musta väri mitä siellä myytiin, oli sinisen musta, otin sitten sen. Kotona ryhdyin sitten kaikessa rauhassa levittelemään värejä, ensin blondausainetta punaisen osion tyvikasvuun ja sitten luonnollisesti mustaa väriä mustan osion tyvikasvuun.

Vaikutusajan jälkeen pesin hiukset ja annoin niiden kuivua luonnollisesti. Kun sitten jonkin ajan päästä katsahdin peiliin, en oikein tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. 


Sinimusta väri oli kai pesuvaiheessa päässyt jotenkin sekoittumaan vaaleaan osioon, ja pääni oli violetti.Värinä violetissä ei ole mitään vikaa, ja se olisi ollut mukavaa vaihtelua, mutta kun pää ei ollut mitenkään tasaisen värinen. Tyvi oli kirkkaan valkoinen, sitten oli pätkä violettia osiota, ja latvat olivat punaruskeat. Tietyssä valossa hiukset näyttivät hieman harmailta. En uskaltanut levittää punaista sävytettä tuon sekametelisotkun päälle, koska lopputuloksesta ei olisi voinut olla varma.

Että sellaisella päällä suunnistin tänään Ylivieskaan ostoksille, ei siinä mitään. Sieltä tarttui kuitenkin mukaan uusi puteli vaalennusainetta, ja tänään illalla otin rumban uusiksi. 


Tällä hetkellä kuontalo näyttää siis tältä! Tyvestä vitivalkoinen ja latvoja kohti väri muuttuu oranssista punaiseksi. Ihan hauska, mutta tuskin pysyvä lopputulos. Toisaalta kyllä houkuttaisi yrittää vaalentaa vielä noita oranssejakin ja olla hetki blondina, mutta toisaalta pelkään hiusten menevän huonoon kuntoon. 

Vaan olihan tämä hauskaa vaihtelua (hurjan yhden päivän ajaksi) ja saipahan kokeilla mitä on olla jotain muuta kuin punapää. Ehkä kuitenkin jatkossa jätän sen sinimustan hiusväripaketin kauppaan!

Ylivieskasta tarttui mukaan taas vaikka mitä (minähän en siis tee heräteostoksia), enimmäkseen festarihankintoja mutta myös muutamia muita juttuja. Esimerkkinä vaikka nämä supersöpöt 0,5 litran eväsrasiat (joita en muuten anna miehen käyttää, jäävät pian työpaikalle ja unohtuvat sinne); Lisäksi ostin itselleni college-shortsit joita aion käyttää urheillessa kunhan ilmat tästä vähän lämpenevät. Ne on ihan sellaiset tavalliset, mustat lyhyet shortsit joita en viitsinyt edes kuvata. Hintaa alle 10 euroa, hui. Ja festarijutuista mainittakoon kuivashamppoo, 3 x kertakäyttösadetakki (nyt kun olen varautunut, en luultavasti edes tarvitse niitä), käsipeili (kuka nyt menee festareille näyttämään rumalta, D44?!) ja RUOKAAAA. 


Niin ja käytiinhän me sitten tietysti myös syömässä. En ottanut hampurilaisateriaa, hyvä minä (vaikka ton vaalean leivän olisi voinut tietysti jättää kokonaan pois) ! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti