keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

#FITNESSmimmin kesäpuuhat 2015.

Lupasin edellisessä tekstissäni valottaa vähän suunnitelmiani tulevalle kesälle. Tokihan mulla on siis muitakin aikeita kuin kellottaa syömisiä ja hypätä lenkillä. 


Kirppispöytä

Kävin tänään varaamassa kirpparipöydän, jotta pääsen vihdoin eroon turhista vaatteista joita ei ole tullut pidettyä aikoihin. Ihme ja kumma, luovuin myös sellaisista vaatteista joihin voisin sopia karistettuani muutaman kilon. Mutta jos en pitänyt vaatteita 1,5 vuotta sitten ollessani hoikimmillani, miksi pitäisin niitä myöhemminkään? Toki mielessä on myös pieni kesärahan tienaaminen, sillä joskus olen vienyt vaatteita surutta suoraan kierrätyskeskukseen. Jospa pääsisin edes hieman voitolle ! :) Toki mulla ei nyt yksinään ole niin paljon tavaraa että niitä kannattaisi kahdeksi viikoksi viedä kirpputorille näytille, joten Mari riensi hätiin. Niinpä meidän pöydässä tulee olemaan monenlaista vaatetta monen kokoisille ihmisille (ja minä olen meistä siis se suurempi). Saadaan viedä romumme pöytään huomenna tuntia ennen sulkemisaikaa ja juhannuksen jälkeen jäljelle jääneet täytyy hakea pois. Onneksi kaikki käy kuitenkin kaupaksi kuin kuumille kiville... 

Private body-camp Haapavesi

Äidilläni kuuletti olevan lomaa ensi viikon maanantaina ja tiistaina. Päätin että sunnuntaina pakkaan kimpsut ja kampsut (mukaanlukien keittiövaaka) ja suuntaan Haapavedelle kiusaamaan häntä. Luvassa on ainakin lenkkeilyä ja pyöräilyä sekä pikkuveljen kanssa touhuamista. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, äidin kanssa myös nauretaan niin kauan että itkettää, valvotaan yömyöhään, luetaan naistenlehtiä ja juorutaan kuulumiset läpi. 


Tämä on hyvä mahdollisuus tavata myös Haapavedellä asuvia lukijoitani (fanejani, toisin sanoen.), että jos kiinnostusta löytyy niin viestiä kommenttiboxiin tai vaikkapa Facebook-sivulle ja järkätään tapaaminen! Tiedän ainakin yhden ihmisen kenen kanssa olisi mukavaa käydä vähän mukiloimassa nyrkkeilysäkkiä jonain päivänä...? Suomen suurin kyläkauppa

Anoppini tosiaan soitti minulle eilen ja pyysi mukaansa järjestetylle shoppailureissulle nimeltämainitsemattomaan puljuun, jolla on oma, samanniminen TV-sarjakin. Lupasin harkita asiaa, mutta nyt taidan kallistua sanomaan ehdotukselle "kyllä". Vaikka en aiokaan mitään erityistä reissulta ostaa, niin olen silti kiinnostunut näkemään kyseisen paikan; enhän ole siellä aiemmin käynyt. Matka starttaa keskiviikkona 10.6.,  varmaan aamulla ennen kukon kiekaisua, ja linja-autossa on tunnetusti tunnelmaa. Eniten mua huolettaa miten saan "dieettini" pidettyä kasassa myös tuolloin. Jotain evästähän voin ottaa mukaan myös matkalle, mutta esimerkiksi jauhelihan roudaaminen mukana ei kuulosta mun korvaan kovin hyvältä. Vai mitä veikkaatte, meneekö maha sekaisin jos syö päivän mukana kulkenutta lihaa iltapäivällä klo 17? Sitä minäkin...


Nummirock Metal Festival 

18.-20.6.2015, Kauhajoki, Nummijärvi. Siellä räjähtää.  Mikäs sen mukavampi tapa viettää juhannusta kuin tuhatpäisen hevikansan kanssa, teltassa yöpyen? Bändeistä mainittakoon mm. Amaranthe, Arch Enemy, Steve'n'Seagulls, Eluveitie sekä Korpiklaani. Festarin viralliselle nettisivulle pääset tästä.


Viime kesänä osallistuin elämäni ensimmäisille festareille Provinssirockissa. Kokemus oli mahtava, mutta tiedän että tästä on tulossa jotain vielä suurempaa ja mahtavampaa. Voiko hevikansaa leppoisampaa väkeä edes olla olemassa? 

Mutta meinasinpa jättää lähtemättä. Fitnessmuijan finanssitilannehan oli tosiaan eilen vielä melko huolestuttava, ja olin jo heittänyt hanskat tiskiin kun mieheni sisko, rakas LadyMinde soitti että "jos mä lainaan sulle lippurahan niin lähdetkö mukaan?" No siis hei ilman muuta!
Ysärikötinät 11.7.2015

Heinäkuun alkupuoliskolla Nivalan jäähallin valtaa ysärimusan ehdoton DJ-kuningas Matti Airaksinen, aka Partamatti, ja sitähän ei voi missata sitten mistään hinnasta! Varmaan jonkun mielestä  90-luvun musiikki on "hei tosi junttia", mutta mun mielestä se on kyllä lähes parasta mitä ihminen voi (selvinpäinkin) kuunnella! Johtuneeko tämä siitä että juuri ysärimusan tahdissa minäkin olen luultavasti saanut alkuni...? Ei, en ehkä halua tietää.  What is love...Väriestejuoksu, Oulu 25.7.2015

Ensimmäinen oikea juoksutapahtuma mihin osallistun, never. Tästähän olikin puhetta jo aikaisemmin mutta mainitaan se nyt vielä kun kerran alettiin asioita listaamaan. 

Kuva luvan kanssa täältä.

Vielä ei yhtään jännitä kun on niin hyvin aikaa treenata.. Vaikka mun käsityksen mukaan tuolla ei välttämättä tarvitse edes hirveästi juosta? Reitti on noin viisi kilometriä pitkä ja sen varrella on erilaisia esteitä jotka pitää ylittää, alittaa tai muuten ohittaa. Lisäksi väriestejuoksussa ei mitata aikaa, joten kaikki ovat voittajia! JES, kerrankin! 


Likkojen lenkki, oulu 15.8.2015

Vaikka elokuussa palaankin takaisin töihin, niin toivottavasti lämpöä riittää vielä silloinkin. Työkaverit yllyttivät ilmoittautumaan, ja minähän tein työtä käskettyä! Ajateltiin varata Oulusta oikein hotellihuone ja pitää kunnolla hauskaa.

Kuva luvan kanssa täältä.

Likkojen lenkki on naisille suunnattu urheilutapahtuma, jossa on tarjolla ilon ja energian lisäksi myös huippuviihdettä! Oulun artistikattaus on seuraavanlainen: 


***

Että sellaista! Onhan siinä tapahtumaa jos toistakin, kunhan muistaisin vain mennä kaikkialle mihin olen luvannutkin. Eniten tällä hetkellä odotan ehdottomasti tuota Nummirockia. Jos jollain on mielessä lisää hyviä (ja mielellään puoli-ilmaisia...) tapahtumia tässä lähialueilla niin vinkatkaapa ihmeessä!
Oli tarkoitus kirjoitella myös päivän kuulumisia mutta jotenkin se aika aina vierähtää tässä naputellessa. Siispä syöksyn nyt jääkaapille, nautiskelen iltapalan ja painun nukkumaan. Huomenna on nimittäin aikainen herätys! 

Adioooos!

3 kommenttia:

  1. Voi ei,tiiäkkö mitä!! Mää just tuossa kalenteria kahtelin ja hoksasin että ois vapaata tiistaina ja säkkiä kaipailin ja tulit mieleen että siitä oli puhe!! (Ja en ehtiny ees loppuun tekstiäs lukea ku piti ruveta kommentoimaan ::D)

    VastaaPoista