torstai 28. toukokuuta 2015

Päivän asu + muuta p*skaa ! :)

Kumma juttu, että vaikka oonkin ollut jo kohta kuukauden työttömänä, niin lomalle en ole päässyt silti vieläkään. Tänään olin päivän vanhalla (ja tulevalla) työpaikalla moikkaamassa opiskelijoita jotka palailivat työharjoittelusta hakemaan tavaroitaan ja vaihtamaan kuulumisia. Samalla ilmoittauduin työkavereiden kanssa toiseenkin juoksutapahtumaan, mutta siitä kerron hieman myöhemmin ! :) 

Aamu oli niin aurinkoinen että päätin pukea päälle oikein kesähepenet; VIRHE. Vaikka aurinko paistoi niin tuulihan oli aivan jäätävän kylmä. Onneksi noiden nuorten kanssa ei tarvitse huolehtia välituntivalvonnasta, kuten ala-asteella.

Yllä tänään siis toppi ja ballerinat sävy-sävyyn, molemmat Seppälän viime kesän mallistoa! Liehukepaita vahinko-ostos GinaTricotista.  JEDU-kangaskassi ilmaiseksi töistä, näitä saa kaikista tapahtumista missä ollaan edustamassa meidän koulua ! :)


Jos joku on kiinnostunut tästä mun upeasta design-joposta, niin luulen että pääsemme hinnasta yksimielisyyteen.. 
Yleensä en ikinä ota korvakoruja yöksi pois mutta eilen oli poikkeus kun kokeilin kummitädiltä saamiani kolikko-korvakoruja päivällä. Mikä tragedia että unohdin laittaa aamulla korut paikoilleen, oli koko päivän niin alaston olo (no joopa joo!) !

Kun pääsin koululta kotiin, rojahdin suoraa päätä sänkyyn aikomuksenani nukkua "pienen pienet" päiväunet mutta simahdinkin melkein kahdeksi tunniksi. Heräsin siihen kun mies tuli kotiin ja herätti minut. Hän oli lähdössä käymään kaverinsa luona joten päätin vetää lenkkikamat niskaan ja hypätä auton kyytiin; kävelin siis kotiin.


Petyin suuresti kun SportsTracker kertoi että matkaa kertyi vain piirun verran yli viisi kilometriä! Auton kyytissä matka tuntuu aina niin paljon pidemmältä.. Hyvän hien sain kuitenkin pintaan, puinhan taas liian paksusti vaatetta päälle. Lisäksi musta tuntuu että käsivarret jo vähän ruskettuivat tuon 45 minuutin aikana! 
Kotiin päästyäni oli pakko vähän pullistella peilin edessä, ja otinpa siitä muutamia kuviakin todistusaineistoksi. Kyllä näillä poseerauksilla (ja tällä rusketuksella, ja varsinkin tällä kropalla!!) ollaan kohta valmiita vaikka bikini-fitnesskisoihin tai mihin vaan! 

Moni on varmaan ihaillutkin mun upeaa hiustyyliä näissä viimeisimmissä kirjoituksissa! Hommahan on nimittäin niin, että oon vähän hukassa näitten karvojeni kanssa. Toisaalta tämä punainen on se väri josta mut tunnetaan, enkä voi kuvitella itseäni muun värisenä. Katselin muutama päivä sitten koneelta vanhoja kuvia jotta olisin nähnyt miltä olen näyttänyt silloin joskus ennen. Mutta kun, sellaisia kuvia ei ole oikeasti edes enää olemassa! Syy siihen miksi haluaisin muutosta on yksinkertainen; olen todella mukavuudenhaluinen, ja on ihme että olen edes näin kauan jaksanut värkätä näiden punaisten kanssa. Mun hiukset kun kasvavat oikeasti TODELLA nopeasti (reilu 1 cm kuukaudessa) ja oma väri on hailakan vaalea. Lisäksi punainen on värinä sellainen että jos ei sitä hoida, se valuu suihkun mukana viemäriin alta aikayksikön. 

Niin että, olen tässä jo miettinyt että luovunko minuudestani, omasta persoonastani ja tunnettavuudestani helpon elämän toivossa? Hävittäisin tämän punaisen värin ja hankkisin tilalle jotain normaalimpaa, helpompaa ja omaa väriäni vastaavaa? Sellaista että värjäysvälin voisi tarvittaessa venyttää vaikka kolmeen kuukauteen ilman että näyttää aivan hampilta (kun nyt jo tämä yksi kuukausi on sinnittelemistä, ja kai joku luulee mua hampiksi siitä huolimatta) ?


Noin puoli tuntia sitten päätin että tämä on elämää suurempi ratkaisu ja aivan liian radikaali päätettäväksi näin nopeasti. Niinpä hyppäsin super-jopon selkään ja ajoin lähimpään kauppaan. Onneksi luottovärini sattui olemaan tarjouksessa, ja poistuin kaupasta hyvillä mielin. Punapäänä mennään siis vielä ainakin seuraava kuukausi! Roudasin läppärin tähän meidän etuterassille johon paistaa ihanan lämpimästi aurinko, mutta se ei ollutkaan oikeasti kovin fiksu valinta. Nyt on niskat jumissa mutkalla istumisesta ja illalla varmaan pää kipeänä tästä silmien siristämisestä. Mutta saapahan käsivarret ja poskipäät aurinkoa, JUMALAUTA kyllä te kesän lopuksi ihmettelette että missä ulkomailla olen käynyt kun mulla on niin upea rusketus! ! (or not.. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti