perjantai 29. toukokuuta 2015

Onnea kaikille ammattiin valmistuneille "ammattimiehille ja -naisille" !

Mutta mitä tekee tämä vaatetusalan "ammattilainen"? Ryhtyy lyhentämään juhlamekon helmaa aamulla kello 8:00, kun juhlapaikalla tulisi olla viimeistään kello 8:40! Niin ja tietenkään mulla ei ollut mustaa lankaa (päässyt jostain syystä loppumaan...) joten tumman ruskealla mentiin. Eikä kukaan kai huomannut.. 

Haikein mielin hyvästeltiin nyt jo entiset opiskelijat kesälaitumille ja vannotettiin ilmoittelemaan kuulumisiaan. Sekä tietysti uhkailtiin tulla kyläilemään siellä minne kukanenkin nyt lähtee elämässään. 

Itselläni oli ensin tarkoitus mennä juhlaan ihan "tavallisissa vaatteissa", mustat housut ja joku siisti paita. Aamulla kuitenkin iski joku valtava tarve saada pukea päälle tuo mekko joka on roikkunut vaatekaapin ovessa viimeiset kaksi viikkoa odottamassa että jaksan lyhentää sen helmaa (siis takahelmaa, tuo etuosan helmahan oli jo valmiiksi noin lyhyt, MITÄ TE MUSTA OIKEIN KUVITTELETTE! ).
Oikeastaan kaikki mitä mulla oli tänään päällä, on ostettu Seppälästä. Niin olenhan jo maininnut että olin muinoin töissä Nivalan Seppälässä joten siksi mulla sattuu olemaan näin paljon kyseisen ketjun kolttuja. Muutoinhan kulkisin varmaan aina samoissa vaatteissa, olenhan niin surkea shoppailija.

Jep, kyllä musta vielä tulee maailmankuulu supermodel näillä asennoilla. Eikö totta?Todistusten lisäksi jokainen sai tietenkin ruusun kotiin viemisiksi, ja ylijäämäruusut jäi meille ohjaajille. Jee! Mikä hieno tekosyy poseerata nurmikolla keskellä kirkasta päivää, kun talonmies ajaa ruohonleikkurilla ympärillä. (Siis vähän noloo...


NYT mulla alkaa se kauan kaivattu, vuoroin odotettu ja vuoroin pelätty, leppoisa mutta rahaton pitkän pitkä LOMA! Töihin palaaminen tapahtuu (toivon mukaan) vasta elokuussa, joten nyt on aikaa ladata niitä akkuja ja harrastaa urheilua, aamulenkkejä, haaveilua ja auringossa köllöttelyä. Aion pyöräillä ainakin sata kilometriä, syödä jäätelöä ja MANSIKOITA, nukkua ensi viikolla pitkään, tehdä asioita jotka on jääneet rästiin (sitä mukaa kun muistan tai jaksan), stressata ja panikoida vähemmän sekä ladata akkuja ensi lukuvuotta varten (kyllä, mun elämä kulkee edelleen koululaisen sykleissä, olenhan töissä koululla). Onhan siinä tekemistä, saisi vain jostain aloitettua! Nyt ainakin tuntuu että migreeni jyskyttää otsalohkossa, olisihan se jo aikakin kun stressitaso laskee taas näin yhtäkkiä.

Yritin löytää tähän jotain hauskaa kesäloma-aiheista kuvaa, kun törmäsin tähän. "Rusketus-tatskan hankkiminen", haha, sehän voisi olla yksi mun kesäprojekti. Never gonna happen.. Kuva täältä.

Maanantaina aloitan Pertulta saamani ruokaohjelman, tavoitteena on että edes yhden viikon saisin seurattua sitä ihan puhtaasti. Katsotaan sitten mitä kroppa sanoo ja mietitään sen jälkeen pitääkö jotain muuttaa. Viikonlopun aion vielä syödä huolettomasti (en kuitenkaan ihan mitä sattuun, paitsi tuon suklaalevyn jonka sain opiskelijoilta... Miksihän muuten opettaja sai kukan ja minulle annettiin suklaata? Näytänkö minä siltä että sille on enemmän käyttöä...? :D ) kun ei vielä tarvi punnita kaikkea ja pitää yllä tarkkaa rytmiä. Jos kuitenkin tänä viikonloppuna jättäisin grillijonon ja kebab-mestan oven väliin? 

Että jos mua ei enää täällä näy eikä kuulu, niin luultavasti olen kadonnut kesän viettoon.. 

P.s. Olettehan jo huomanneet että #FITNESSpaskalla on oma Facebook-sivu? Siitä tykkäämällä saat aina ensimmäisten joukossa tiedon uusista päivityksistä sekä näet ja kuulet paljon juttuja jotka eivät aina blogiin asti päädy! Sivulle pääset TÄSTÄ, käythän tykkäämässä ;)

2 kommenttia:

 1. ahahah miten ihanan äkäsen näkönen muija ! Ja miks sulla on noi pitkät hiukset, leikkaa lyhyemmäksi koska mullaki on nii lyhyet :D
  Parasta viiihettä nää sun tekstit ;)

  Ystävällisin kesäterveisin
  Nummirockiin Teitä odottava mielettömän ihana naispuolinen vantaalainen ihmisolento.

  See you soon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkaisin ilomielin ja ajaisin vaikka pääni kaljuksi mutta teidän rakas pikkuveljenne on sitä hyvin paljon vastaan :)

   Poista