torstai 23. huhtikuuta 2015

Viikko voiton puolella!
Kyllä oli virkistävää ja voimaannuttavaa herätä aamulla hohtavien hankien loisteeseen (not). 
Onneksi en ottanut reissuun mukaan kuin pikkuiset kesätennarit, ja mietin kauhuissani vieläkö lumiharja on auton takapenkillä.  Piti näpytellä myös miehelle viesti että "onneksi on vielä ne talvirenkaat.." Aamutreeni tuli suoritettua samalla kun puhdistin autoa. Märkää lunta oli valehtelematta puoli metriä konepellillä ja tuulilasilla. Onneksi talviautoamme, ralli-Nissania ei ole vielä laitettu kesävarastoon! 


Oli aika rankkaa, mutta kaloreita paloi varmasti ja paikat meni aivan maitohapoille. Tänään en muuten myöhästynyt! 
Katsotaan saadaanko vielä juhannuksena kaivaa toppatakit ja talvikengät varastoista. Ainakin viime juhannuksena istuttiin väkisin ulkona pitkät kalsarit ja villasukat päällä. Niin, ja vappunahan voi käyttää yo-lakin sijasta karvahattua!

2 kommenttia:

 1. Heidi moi tulipa ikävä!
  Kiitos että kirjotat ymmärrettävää suomea, kiitos että et päätä postauksia sydämiin ja lukijoiden pusutteluun, kiitos että et oo filtteröiny kuvia nolosti (niinku minä varmaan tekisin:D), kiitos että oot oma itsesi ja sun mahtava persoona tulee tosta tekstistä niin läpi että kuulen sen luettavan sun äänellä kun luen ja kyllä tämä oli yksi virke. liika väsy koitan tulla pian käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Sonja, kiitos kun piristit mun aamua :)

   Poista