perjantai 17. huhtikuuta 2015

Nythän mää sen hokasin!

Valitin aiemmassa kirjoituksessa, että miksen voi vaan raahautua illalla suihkuun, ja säästää kallista aikaa aamuisin ( nukkuakseni pidempään ). No, kävin sitten siellä saunassa ja menin nukkumaan kuivaamatta ensin hiuksiani. Aamulla muistin miksen koskaan käy iltaisin suihkussa. 
Huom. Seuraava kuva saattaa järkyttää herkimpiä lukijoita. Jatka tästä eteenpäin omalla vastuulla. 


NATUREL-minä! Miss-Suomi 2016! Hymytyttö! TEKOhymytyttö!


Nämä punaiset hiukset on muutenkin aika työläät pestä, joten en yleensä illalla jaksa alkaa enää kuivailemaan niitä ennen sänkyyn kellahtamista. Aamulla siitä sitten saa kärsiä. Luonnonkihara pehko vääntyilee ja kääntyilee minne haluaa eikä sitä taltuteta edes suoristusraudalla. Ainoa pelastuskeino on työntää pää vesihanan alle ja sen jälkeen tarttua hiustenkuivaajaan. Superkivaa, varsinkin kun tällä unelmoijalla tulee aina muutenkin niin kiire!
Pikakuivauksen ja -suoristuksen jälkeen karvat sojottavat yleensä edelleen minne haluavat. Sitten vielä pipo päähän ja vesisateessa töihin, niin ihan sama vaikka olisi lähtenyt tuon ensimmäisen kuvan pehkolla liikenteeseen. 


Noita kuvia ottaessani mietin, että sitten kun tyvikasvusta tulee muotia, niin oon ollut muodin huipun aallonharjalla jo pitkään! On toki mukavaa että hiukset kasvavat nopeasti, mutta jotain rajaa tässä hommassa vois silti olla! Värjäämisen jälkeen pää näyttää hyvältä öö... viikon. Voitte varmaan arvata käytänkö kotivärejä vai käynkö kampaajalla...? 


Ajattelin laittaa tähän tällaisen asukuvan, koska olen nähnyt että huippubloggaajat tekee niin! Sitten tähän kuvan alle pitäisi kai kirjoittaa mistä nuo kaikki vaatteet on ostettu, mutta kun kaikki mun rätit on niin vanhoja ettei niitä saa enää mistään. No okei, housut ja huivi Seppälän alennusmyynnistä öö pari vuotta sitten ja paita pelastettu miehen siskon kirpparikuormasta. On muuten kokoa S! Lipasto Ikeasta, laukku Lindexiltä. Ja lenkkarit ei muuten sitten ole kuvausrekvisiittaa, vaan kävin ihan oikeasti eilen lenkillä! Tai no siis kävelemässä. No ehkä 1,5 kilometriä. Mutta silti!

Sen toissapäiväisen salireissun jälkeen jalat on olleet vähän kipeinä. Mutta en valita. Eikö ne sano että "ei kipuu ei hyötyy", eli kohta oon true-salimimmi 4-eva? Miten ois bikinifitness-kisat ens kesänä? Myös tänään olen kerennyt jo urheilemaan. Täällä Nivalassa on keväisin KoneKapinat, joita käytiin oppilaiden kanssa katsomassa. Siellä sai ilmaista makkaraa. Olisin voinut pyytää vain yhden, mutta söin kaksi. No hei, se oli ilmaista! Sitten kävelin vielä takaisin työpaikalle... Ja illalla aion ehkä mennä vielä salille.


Onhan tuossa jo tälle päivälle ihan tarpeeksi tekemistä. Sen kunniaksi, että ulkona paistaa aurinko ja on muutenkin ihanan keväinen sää, aion suunnistaa seuraavaksi tänne...


2 kommenttia:

  1. Jee, en ole ainut joka kärsii tuosta hiusongelmasta! Vaikka oma tukkani on suora niin jos menen märillä hiuksilla nukkumaan niin lopputulos on kutakuinkin sama. Voit muuten lahjoittaa tuon hiustenkasvu nopeuden mulle, kelpais jos kasvais tota vauhtia hiukset :D Anyways sulla on kiva blogi ja jään seurailee ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että ihan jokainen nainen, ja miksei itsestään välittävä mieskin, kärsii jonkinlaisesta hiusongelmasta ainakin ajoittain :D

      Poista