maanantai 20. huhtikuuta 2015

Mahtimaanantai!

Mukava istua tässä läppärin ääressä ikkunan vieressä ja katsella kun ihmisiä lappaa solkenaan ohi. Yksi kävelee, toinen hölkkää. Kolmas rullaluistelee. Pariskunta työntää lastenvaunuja ja lapset potkuttelevat rullalaudoilla. Tulee itsellekin tosi sporttinen olo, ihan kuin tässä urheilisi itsekin samalla! 

Totuus on kuitenkin se, että tänään jäi kyllä lenkki välistä, vaikka aamulla herätessäni mietinkin että ihan hyvinhän tässä ehtisi käydä lenkilläkin kun laittaisi vähän töppöstä toisen eteen ja lopettaisi sen aamu-unelmoinnin.Mutta suoraan sanottuna mulla oli tänään parempaakin tekemistä kuin lenkkeily! Töiden jälkeen nimittäin lähdin mihinkäs muualle kuin shoppailemaan (no okei, lähdin vain kaverilleni Annikalle seuraksi, mutta on coolimpaa väittää että olin itsekin ostoksilla)!

Vaikka olin tänään vain katselukannalla, oli silti ihan pakko sovittaa muutamaa rättiä, aivan huvin vuoksi. Laitan niistä kuvat jotta tekin voisitte ihastella mun huippumallin muotoja ja muuta sellaista! 



Nää peplum-jutskathan on tosi kivoja sellasilla ihmisillä kellä on niihin sopivat muodot. Mun jenkkakahvat vaan ikävästi peittyy näissä. Tuloksena on siis se, että paita ei näytä peplumilta enää ollenkaan, vaan ihan tavalliselta paidalta. You know? No periaatteessahan tämä olisi ollut ihan kiva, täytyisi ensin tiputtaa vaan muutama kilo tuosta vyötäröltä kun ei viitsi ostaa paitaa sillä perusteella että "sitten kun..." Kaikkihan me tiedetään milloin se sitten kun-aika koittaa...? Lisäksi viritelmä maksoi huimat _NELJÄKYMMENTÄEUROA_ mikä on minusta aika paljon ihan tavallisesta trikootopista jonka päälle on venytetty pitsiä.





Ilmeisesti nää maxi-trikoo-mekot on tulevanakin kesänä "in", koska niitä näytti olevan joka kaupassa. Tätä oli pakko testata koska tiesin miltä se tulisi näyttämään mun päällä. Tämän koko oli XL, mutta luultavasti pelkkä L olisi riittänyt. Ilman tuota rotsia kolttu olisi näyttänyt ihan yöpaidalta, mikä ei tietysti ole tarkoitus. Lisäksi olen nähnyt mm. henkkamaukan kuvastoissa että noita käytetään tuollain yhdessä. Erittäin käytännöllistä esim. kesällä kun lämpömittari nousee yli +25 asteeseen varjossa.
Tuollainen kokovartalokortsu näyttää varmasti hyvältä ihmisen päällä jonka vaatekoko on kolköötkax ja BMI alle 20. Mutta mun päällä se näytti lähinnä naurettavalta. Lisäksi jos tuota haluais julkisesti käyttää niin pikkarit pitäis jättää kotiin... No thanks.


Ja koska shoppailu on rankka ja voimia kuluttava harrastus, kävimme myös syömässä. Onneksi Annika on normaalimpi ihminen kuin minä, joten valitsimme pizzan ja hampurilaisten sijaan salaattipaikan. Tai siis olisihan sieltä hamppareitakin saanut, mutta kehtaapa siinä nyt mättää megaSUPERhyper annoksen kun toinen pitäytyy terveellisellä linjalla. Siispä salaattia myös mulle! 




Viiden täytteen salaattiin siis kurkkua, pastaa, sipulia, fetaa ja tonnikalaa. Ja tottakai otan patonkia kun se kerta annokseen kuuluu! Eikä mitään kevyttä kastiketta vaan oikeaa kartanon salaatinkastiketta! Ja vaikka ois mahdollisuus ottaa light-limua niin minähän en sitä halua!
Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, mutta tietysti olisin voinut syödä enemmänkin!



Ruokailun jälkeen oli tietysti kaveri-selfien aika, ja minä ajattelin samalla myös tarkistaa oliko jäänyt salaattia hampaiden väliin. Kiitos Annikalle mukavasta päivästä, sinun ansiostasi säästyin tänään kolmen tunnin prinssessa-päiväunilta. Ehkä yöunet maistuvat! 


Sorry taas näistä tuplapostauksista, mutta ei tätä riemua kuulkaa loputtomiin kestä! Voin luvata! Hyvää päivänjatkoa!

1 kommentti:

  1. spämmään kommenteil mut samaistun tuohon ohikulkeviin urheilijoihin, partsilta tulee kateltuu ohikulkevia fitnessmuijia ja autokaistalla pyöräileviä kovaa kiihdyttäviä superfillaroitsijoita aatellen "voi kun näyttää kivalle, taidan mennä leipomaan sisälle pullaa" :)

    VastaaPoista