keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Jahas.

Haluaisitteko kuulla päivästäni? Ajattelin nimittäin kertoa seuraavaksi vähän siitä. 

Mun aamu alkaa normaalisti kello 6:00-6:30. Tänään herätyskello soi vartin yli kuusi, mutta sorruin torkuttamaan vartilla. Joskus ennen torkuttaminen oli mulle ongelma, koska saatoin siirtää herätystä kymmenenkin kertaa. Oikean, vanhanaikaisen herätyskellon ostettuani pääsin vaivasta lähestulkoon eroon. Nykyään tulee siirrettyä herätystä vain harvoin, mutta en näe sitä pahana asiana silloin tällöin. 

Tosiaan, puoli seiskalta ylös ja ensimmäisenä kahvit tippumaan. Aamukahvin keittäminen tapahtuu jo niin rutiinilla etten yleensä edes muista tapahtumasta yhtään mitään. Sillä aikaa kun kahvi tippuu, käyn joka aamu suihkussa. Miksei sitä voi vaan käydä suihkussa illalla, niin aamulla voisi nukkua edes vartin pidempään? Nämä on niitä kummallisia juttuja jotka haluais elämässään muuttaa, muttei vaan pysty. Ehkä tässä yksi projekti? Aamusuihku-ihmisestä iltasuihku-ihmiseksi? 

Suihkun jälkeen puuro. Pyöräytän joka aamu mikrossa itselleni puuroa. Yleensä nakkaan perään pelkän voinokareen, mutta kun haluan "luxusta", laitan sekaan esimerkiksi mustikoita tai banaani-siivuja. Huh huh, kyllä sitä ihminen on tapoihinsa koukussa. 

Puuron ja kahvin jälkeen värkkäilen satunaisia juttuja kunnes on aika lähteä töihin. Yleensä selaan Facebookin ja Instagramin, ehkä vähän uutisia. Samalla kun meikkaan, puen ja laitan hiukset, mulla on televisio päällä. Sieltä näkyy Huomenta Suomi. Viime viikkoina en ole kuitenkaan jaksanut avata sitä vaalihumun takia. 

Töihin lähtö klo 7:40. Yleensä aina tulee kiire; eväät on tekemättä, avaimet hukassa ja vaatteet ei "mätsää". Kymmenen minuuttia myöhemmin pääsen viimein matkaan. Hikinoro valuu selkää pitkin kun poljen hullun lailla vastatuulessa ikivanhalla jopolla, jonka takarengas on puoliksi tyhjä. Jos vielä mietitte, niin en ole kuitenkaan kertaakaan myöhästynyt töistä. 

 Työpäivä loppuu yleensä klo 13:00 - 15:30 oppitunneista ja rästihommista riippuen. Sitten kotiin ja yleensä suoraan nukkumaan.  

I do sleep a lot.Tänään kaikki kävi kuitenkin toisin! Kun tulin töistä, meillä oli miehen kavereita käymässä, joten en kehdannut painella päiväunille. Lähdin hoitamaan asioita, kävin postissa ja kirjastossa. Sitten kotiin, pientä siivoilua ja sen jälkeen ne päiväunet! 20 minuutin matka höyhensaarille. Herätys, ja salikamat niskaan. KYLLÄ, kävin tänään salilla! Viimeksi poikkesin kyseiseen paikkaan öö tammikuussa? 


Oli kyllä hirveää! Menin kävellen. Puin liikaa vaatetta päälle. Tuli hiki jo ennen kuin edes pääsin salille. Tajusin että enhän mä tiedä mitä mun pitäs siellä tehdä.  Hommailin jotakin noin 45 minuuttia. Mutta sitten se tapahtui; salin ovesta ulos astuessani tuli se mahtava fiilis jonka takia ihmiset kai käy salilla. Kävellen takaisin kotiin.  Tuli kylmä ja tuntui ettei olisi jaksanut. Mutta tässä mä nyt oon. 

Napsautin saunan päälle. Viikasin pyykkejä ja kuskasin niitä oikeille paikoille. Työnsin tiskejä koneeseen. Oli tarkoitus tehdä mansikkarahkaa, mutta kerma olikin mennyt pilalle. Ehkä huomenna sitten... 


Nyt sinne saunaan. Kyllä tämä tästä. Ensi kertaa varten katson netistä jonkun ohjelman, etten ainakaan näyttäisi niin tyhmältä siellä salilla...

Hei en minä oikeasti tule jatkossa kirjoittelemaan kahta kertaa päivässä. Antakaa nyt vähän armoa, oon vaan niin innostunut tästä hommasta. Yksi lukijakin jo eksynyt seuraajalistalle, woohoo!

2 kommenttia:

  1. Sulla on hauska blogi :) saat musta uuden lukijan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Muistuta mua jos homma menee liian synkäksi tai vakavaksi :)

      Poista