lauantai 18. huhtikuuta 2015

Ei jalkapäivä vaaan....

... se toinen päivä. Onko se sitten käsipäivä? Hassua, en oo ikinä kuullu kenenkään puhuvan että "tänään mulla on salilla käsipäivä". No, kuitenkin. Kävin siis eilen SALILLA, ja mun edelliskerrasta hellät jalat eivät kaivanneet treeniä joten keskityin yläkroppaan. Liikkeelle lähdin tämän näköisissä ryysyissä! Tää on taas se inhottava aika vuodesta, kun ei oikein tiedä mitä pukisi päälleen. Liikkeelle lähtiessä on kylmä, liikkuessa on lämmin ja pysähtyessä on suorastaan helvetillisen kuuma. 
Ai niin, asukuvien selitykset meinasivat unohtua! Jumppahousut; GinaTricot, tuskin enää löytyy mistään? Takki EMP, helvetin pientä kokoa. Esimerkiksi hihoja saisi jatkaa väh. 10 cm. Pipo voitettu jostain Facebook-arvonnasta, ja reppu ostettu paikalliselta kirppikseltä hintaan 2,5€! On muuten tosi huonon mallinen (tai sitten olkahihnat on vaan liian löysällä) mutta ei istu selkään ollenkaan. Ja tyhjänäkin näyttää siltä että kanniskelisin mukanani jotain mäyräkoiraa. Tosin en kyllä koskaan kanna tyhjää reppua mukanani. Enkä minkään rotuisia koiria. Mutta onhan toi magee! Niin RETRO että sitä on pakko käyttää. Paitsi jos haluaisin olla dead fish, ja kulkea valtavirran mukana, niin mulla olis varmaan semmoinen kettureppu.

Joo se siitä. Sitten niihin salipuuhiin! Haluaisin käyttää käsivarsistani jotain hauskaa, halventavaa nimeä mutta kun en ole oikein keksinyt mitään hyvää. Pulkannarut eivät oikein käy. Ai mikseikö? No siksi, että massaa on ihan riittävästi. Mun alleista vois lahjoittaa jollekkin vaikka luonnollista täytettä silikonien tilalle. Roikkuu ja hyllyy. Mutta voimaahan mulla ei ole! Kaveri kysyi että paljonko nostan penkistä. No öö, just sen tangon jaksan nostaa ehkä viis kertaa ja sitten on pakko lopettaa. Leukoja oon vetänyt elämäni aikana pyöreän nolla, ja oikeaoppiset miesten punnerruksetkaan eivät multa onnistu. Että jotain pitäs varmaan tehdä. Tää huippulaatuinen kuva kertoo vähän millaisella salilla minä käyn. Käykää te vaan niissä SATSeissa, Motivuksissa ja Elixioissa, minä käyn täällä ! Työpaikkani on siis koulu, ja koululla on oma liikuntahalli. Hallin yhteydessä on pieni kuntosali. Rakennus on tehty öö.. no kauan sitten, ja oikeastaan mua ei edes kiinnosta millä luvulla. Sisustuksen väreinä on kuitenkin käytetty pääosin tummanvihreää ja -oranssia. HYI. Eikä kuntosalilla ole edes kunnon peilejä, joiden edessä voisi poseerata tyylikkäästi Instagram-kuvia varten! Vain tuo yksi, ja siinäkin oli tuo keppi edessä häiritsemässä. En tiedä miten kestän.  Plussaa on kuitenkin se, että saan käydä salilla ilmaiseksi, ja hyvin harvoin siellä on ketään muita. No joskus joitakin, ja se vähän vaivaa mua, mutta koitan näyttää hyvin ammattimaiselta pyöriessäni ympäri salia miettien seuraavaa siirtoa.


Niin, jotain mun piti kertoakin. Pumppailin paljon erilaisia ylävartaloa kehittäviä liikkeitä sellaisilla vastuksilla että vähän tuntui, mutta viimeiset toistot ei enää niin kovin mukavilta. Ei silti tarvinut ihan naama irvessä puurtaa. Mutta vähän kuitenkin... Eli siis n. 20-30 kilon painoilla tein muutamia n. 12 liikkeen sarjoja. Ja tietty loppuvenyttelyt. Ja kävellen takaisin kotiin (niin siis menin myös kävellen, en millään julkisilla. Ensi kerralla voisin ehkä mennä metrolla ja jäädä paria pysäkkiä aikaisemmin hihi.)


Kyllä minä ihan oikeasti ymmärrän teitä jotka hehkutatte liikuntaa ja sen tuomaa hyvää fiilistä. On mullakin ollut hyvä olo tässä viime päivinä, ja jopa hieman energisempi.. Vaikka toki nukuin eilen myös ne päiväunet. 
Mutta hei, nyt saa muuten onnitella! Laskin eilen kotiin kävellessäni, että nyt oli muuten kolmas peräkkäinen päivä, kun jaksoin harrastaa liikuntaa. Joo, voi vitsi, täytyy varmaan kohta ilmoittautua johonkin kisoihin. Vaikka Sami Hedbergin pullukka-maratonille.. Tai sitten ihan vaan katsoa montako päivää jaksan vielä jatkaa. Itse veikkaisin että menee vielä viikko. Sitten sattuu jotain, tulen muka sairaaksi tai työkiireet painaa tai jotain, ja taas se liikunta jää. kokemuksesta luulen niin. 


Tässä minä vaan istun kirjoittelemassa, vaikka kohta tulee taas kiire. 45 minuutin päästä nimittäin lähtee kyyti Kuopioon shoppailureissulle, jihuu. Voinkin illalla päivitellä teille ostoksiani, joita nyt tuskin kovin montaa säkkiä tulee haalittua. Ja ai niin! Latasin puhelimeeni Blogger-sovelluksen, eli pystyn tekemään päivityksiä myös vaikkapa matkoilla! Jee, ei tarvitse olla hetkeäkään ilman bloggausta!

2 kommenttia:

  1. Haha huippua ironiaa! Tsemppiä :)

    VastaaPoista
  2. Toi sali missä käyt olis unelma meikäläiselle! Nimittäin sali jos käyn/kävin (maksan sitä edelleen vaikka en ole tainnut kuukauteen käydä) on aina niin tupaten täynnä ihmisiä että ahdistaa ja laitteille joudut odottamaan aina hienoisen tovin. Tsemppiä multakin! :)

    VastaaPoista